Hej då Sverige!

Nu är det bara cirka en 40 minuter kvar tills min skjuts kommer hit och hämtar mig. Sen ska vi åka och hämta upp Denise ute på Raksta. Sen....sen är det raka spåret till Arlanda! :D
Som vanligt kommer man ju ha några timmar att döda där,men vi ska käka lunch o kolla lite i butiker så det löser sig säkerligen. Två timmar för två brudar på väg till Thailand är ingenting;)

Så nu säger jag hej då Sverige i två veckor! Och hej då till min dator och bloggen i två veckor. Hittar jag något billigt internetcafé så är det klart att jag uppdaterar lite vad vi håller på med i värmen:) Ha de gott här i decembermörkret!


image38 
Denise och jag säger: so long suckers! ;D

Packa och stå i

Så var det då snart dags för nedräkningen de sista 24 timmarna. Om ett ynka dygn vid den här tiden är jag på Arlanda och har antagligen checkat in väskan, gått igenom säkerhetsgrejen och sitter med en kall öl mot mina läppar. Imorn bär det av kära läsare,två sköna veckor i Thailand. UNDERBART!:D

Just nu håller jag på att packa för fullt,mycket att tänka på. Måste även gå in på flygverkets hemsida och kolla allt det här med vätskor i handbagage etc. Jag MÅSTE ha vaselin för läpparna på flyget. Annars har jag inga läppar kvar när vi är framme... Hmm,alla fem olika sollotion är iaf med i necessären! ^^



(http://www.novair.net/se/channel7/channel7_1/Airbus+A330-200.htm)
Här är planet jag kommer flyga med imorgon kl. 16.30=)

Hemkommen

Det är ganska segt att komma hem så här sent från stan,man blir ju uppe så sent eftersom man har alla sina "måsten" på nätet att kolla;) Bloggar,mailen,facebook...Jag bara MÅSTE när datorn står på i min säng!

I stan fick jag iaf tag på det som jag skulle ha,har inte kommit på nåt jag glömt än så länge...After sun lotion,sollotion för ansiktet,vattenfast mascara + remover,eluttag till Thailand och växlat pengar:)
Måste försöka ta reda på hur mycket valutan är värd egentligen..Annars blir det svårt att köpa julklappar där!

Nu,göra alla måsten på nätet o sen sova!

Eesti

Nu på fm har jag fortsatt att ladda ner Magnus Ugglas alfabet. Det går ganska bra,har några enstaka bokstäver kvar som han faktiskt inte har nån låt på eller någon som jag inte hittar. Ska kila iväg och hämta en CD med honom och ladda över själv:)

Om några timmar ska jag dra mig in mot stan och göra ärenden som sagt. Måste komma ihåg alla inköp bara!
Som tur är har jag iaf ett giltligt pass (borde jag kanske ha kollat lite tidigare:P) Men om det hade gått ut så har jag faktiskt ett reservpass,mitt Eesti pass.
Jajamensan,jag är estnisk medborgare och har så därför också ett estniskt pass. Ballt va?:)


Estlands flagga
(www.varldensflaggor.se/estlands-flagga.html)


Hemma bäst?

Nu ligger jag äntligen med min dator igen;)

Kom hem för cirka två timmar sen efter fyra väldigt sega dagar på båten. Absolut noll folk hela tiden kändes det som. Fööör segt liksom:P Så var ganska skönt att komma hem för en gångs skull....

Imorn ska jag fixa allt det som jag inte tänkt på tidigare inför Thailandresan. Vattenfast mascara,eluttag etc och viktigast av allt,växla pengar!

Bara onsdag och torsdag kvar nu!:D


Gud så pajigt

När båda mina kvällsplaner verkar ha gått i stöpet så får man roa sig på annat sätt!

Just nu sitter jag och laddar ner en massa olika Magnus Uggla låtar. Jag har gett mig fan på att jag ska ha hela alfabetet med hans låtar. Tror jag kan lyckas om jag prövar lite nya låtar som jag inte känner igen också:)
En gammal klassiker som inte får tillräckligt med cred är Dyra tanter. Handlar om unga tjejer som är prydnader åt äldre herrar...:P Så hör man en tantröst i bakgrunden som säger "Gud så pajigt!" Haha, så skön!


Just nu är det såhär:

4 sekunder
Astrologen
Baby Boom
Coverbandens förlovade land
Dyra tanter
Efterfest
Fula gubbar

osv....^^

Blondinbella

Var just inne på Blondinbellas blogg och läste.
Tydligen har tjejen aldrig pantat en burk eller flaska i hela sitt liv vilket blev ett jäkla liv i kommentarfältet. Om alla tycker hon är puckad och bortskämd och stör sig på henne,varför läser de ens hennes blogg? Visst,jag måste också säga att det är en aning udda och aldrig ha pantat i hela sitt liv,men det finns ju alltid någonting man aldrig har gjort.

Låt tjejen vara och sluta läs hennes blogg. Hon blir ju bara mer känd (för ingenting typ) ju mer folk engagerar sig.






Själv fortsätter jag läsa den då och då. I smyg.


7 days to go

Om endast några minuter så börjar nedräkningen på allvar.
Bara en liten ynka vecka kvar tills jag drar till Thailand i två veckor.

Fan vad skönt det ska bli!



(www.marinaphuket.com/view/karonbeach.jpg)

Starlight,Sweetheart,Melody...

...Brighteyes,Patch och Klover. Bon-Bon bakar underbart...

Haha,jag och min lilla-syster har precis varit jättenostalgiska och tittat på My Little Pony. Min favorit var Melody för hon var snyggast och ballast. Mörkrösa kropp och blått hår,det är snyggast färger också;)


(http://www.kimsites.net/dreamvalley/media/tales.jpg)

För övrigt så har Lilli och jag varit väldigt duktiga idag. Vi gick på promenad i cirka 40 minuter och hann även med att gå och handla mat. Det var väldigt skönt med frisk luft,dagsljus och lite motion! Träningen igår blev ju aldrig av...
Eftersom pappa är hemma och är sjuk så blir det hämtmat till lunch varje dag. Idag åt vi thaimat. Very nice!

Coffeholic!

Under gårdagens eftermiddag fick jag en sådan otrolig huvudvärk. Jag tog en Ipren och gick o lade mig,men den gick inte helt över. Imorse när jag vaknade fanns det fortfarande en uns kvar av den. Den utvecklade sig bara mer och mer under dagen. När jag var i centrum på eftermiddagen så tänkte jag; varför inte pröva?

Jag köpte mig en kopp kaffe.



Och gissa vad? Huvudvärken försvann nästan omedelbart. Jag kom fram till att jag då måste vara lite beroende av kaffe. Eller kanske snarare koffein? Huvudvärken har börjat smyga tillbaka,men pallar inte koka kaffe nu. Tog ett glas Coca-Cola och det släppte en aning. Hmm...

Härmed utnämner jag mig själv till coffeholic!



Jag om några år?


OMG

Dagen blev inte alls som jag tänkt mig att den skulle bli...Det har varit ett jäkla fläng hit o dit,fram och tillbaka.

Att handla med farmor tog mycket längre tid än jag hade räknat med så var inte hemma förrän halv tre ungefär. Tog en kort paus hemma framför datorn och åkte sedan till centrum och köpte en kaffe o hälsade på Nattis inne på H&M. Drog lika snabbt igen till bilverkstaden för att byta till vinterdäck och sen tillbaka till centrum där jag hämtade Nattis som var snäll o följde med mig till ungdomsmottagningen. Vilket ligger i Haninge så jag var där igen:P
Det tog kortare tid än jag tänkt mig vilket var skönt! In i Haninge centrum till apoteket och sen skjutsade jag hem Nattis.

Så efter allt detta var jag hemma halv sju. Jag orkar inte med nån träning, jag har fan rört på mig tillräckligt idag!

God förmiddag!

Tänk att det kan vara så roligt att sitta och läsa andras bloggar! Tiden bara rusar iväg,jag har inte alls tid att sitta och slappa vid frukostbordet och latcha runt på nätet. Nej,idag är det full rulle på riktigt!!

Nr 1. Hämta upp farmor och sedan dra till Haninges stora attraktion,ICA Maxi. Farmor fyller 75 år på lördag så nu ska det handlas mat. Vilken otur att jag jobbar i helgen....!

Nr 2. Skjutsa hem farmor,åka till mammas jobb och byta bil,sen dra till Haninge igen.

Nr 3. Denna gång ska jag till Haninge C till ungdomsmottagningen för att hämta ut nytt recept på p-piller. Fattar inte hur snabbt ett år går alltså...

Nr 4. Direkt till Tyresö Gummi&motor där de ska få byta till vinterdäck på vår lilla Ibiza.

Nr 5. Antagligen hinner jag hem här,eller det måste jag för att byta om till träningskläder och sedan dra till Friskis&Svettis där jag "avnjuta" ett jympapass. Återstår att se vilket och vilken tid det blir!

Nu måste jag klä på mig!:P

Nykterist? Javisst?

För någon vecka sedan drömde jag att mitt nyårslöfte skulle vara att bli nykterist för ett år. Visst spelar själva hälsorisken in en liten roll,men det är inte det som är huvudsaken. Det bästa med att sluta dricka alkohol vore att jag säkerligen skulle gå ner minst 5 kg på det året.

Visste du t.ex. att en stor stark innehåller lika mycket kalorier som en tårtbit?
På en vanlig utekväll får jag iaf lätt i mig 4-5 öl...

Jag menar,innan jag fyllde 18 så drack man inte lika mycket alkohol för att man inte kom ut på krogen o hemmafester vi vet alla hur ovanligt det är. Jag hade inte heller något jobb där en öl efter dagen nästan är standard. När jag ser på foton från den tiden så tänker jag alltid,fan vad smal jag var! Inga dubbelhakor eller kärlekshandtag på sidorna. Inte lika förstörd hy och rödglansiga ögon...Hehe neerå,men man ser en stor skillnad!

Jag tror faktiskt att jag ska försöka infria detta nyårslöfte. OM jag nu är jättesugen någon kväll så får jag bara ta ett glas vin. Det är lagom. Det blir man lite lullig på,men ingen baksmälla.

Tänk vilken lycka att vakna upp och slippa se sådana här bilder på sig själv på kameran........


Full rulle

Klockan är tjugo i två och jag har iaf varit duktig och hunnit skriva ner min order på tax-free shoppingen så nu kan Nisan få tillbaka katalogen!:) Dessutom har jag dammsugit mitt rum som jag tänkt göra väldigt länge!

Nu hämtar snart Sara upp mig så drar vi in till stan o äter:D

Min tatuering

Jag skulle faktiskt vara duktig och lägga in en bild på min tatuering i förra inlägget. Men bloggsidan fick nån knäpp och bildfunktionen fungerade icke...Men nu gör den det så här är min tatuering!


image37

Noll inspiration

Hej!

Jag har verkligen noll inspiration att skriva för det händer inte så mycket.Men jag ska försöka!

Söndagens middag på grekrestaurangen var trevlig med väldigt god mat! Pappa kunde inte följa med tyvärr för han är sjuk så det blev kvinnor i tre generationer. Ska lägga upp bilder så fort jag sagt till syrran att ladda upp från sin kamera=)

Idag har jag tränat. På gymmet för en gångs skull! Så nu har jag jätteont i vänster lår,kommer säkerligen göra ännu ondare imorn.

Då ska jag banne mig dammsuga mitt rum för det behövs onekligen. Sen hämtar Sara upp mig så ska vi käka mat,hämta hennes brorsa och ta honom till tatueringsstudion där vi även gjorde våra!:) Medan han sitter och plågas så går nog jag o Sara o fikar så länge^^ Det är vi ganska bra på,haha!

Pappa-dotter dag

Lr aa,det blir väl kanske inte så mycket dag men jag o pappa har iaf handlat lite julklappar från Elgiganten idag och lite smått o gott från ICA Maxi. Bl.a. en jättefin julstjärnelampa som jag redan ställt upp i köksfönstret:)
Många filmer blev det också,men det bästa är nog Sex & the City samlingsboxen som jag kommer få i julklapp! Och lite andra boxar som lillsyrran får,men jag också kommer njuta av:)

Nu ska jag snart dra in mot stan för att titta lite i affärer och äta en god middag!

image34
Såhär tjusig var jag i onsdagskväll på kryssningen! ;) 


Sen blir det jobb hela helgen. Den kommer dock avslutas tidigare på söndagkväll ,vilket innebär en middag för födelsedagsbarnet mamma med familjen på en grekrestaurang på Söder. Det kan jag se fram emot i helgen:)

Kryssning

Hemma igen efter minisemestern! Kryssningen med Paradise var mycket trevlig med skönt sällskap, god mat och fin hytt med stoort fönster! ^^ Inte alls så bakis idag faktiskt, men sov verkligen inte bra så idag är jag dödstrött! Har bara legat i sängen med datorn i knät o tittat på teve sen jag kom hem vid sexsnåret...Skitskönt! :)

Tänkte ladda upp en liten bild,men internet är cp så får väl kanske bli en annan gång!






Separationsångest

Då var frågan..att ta med dator till jobbet lr inte ta med till jobbet..? Jag kommer ju antagligen vistas på båten nu i cirka en vecka,förutom avbrottet när jag ska på kryssning;) Men imorn ska jag simma o antagligen handla lite, jag vill läsa lite under de sega timmarna och det finns ju faktiskt en dator ombord. Nää lutar nog att lillplutten får stanna hemma. Vill inte riktigt lämna den där två dygn obevakad.

Så ni vet,om jag inte skriver på några dagar så är det för att jag inte vill blogga på båtarnas datorer. Men men,jag får se:)

God natt på er så länge!

Slödag

Detta har varit en extrem version av bakissöndag. Väcktes av sms från Sara som undrade om jag ville äta lunch med henne. Hamburgare dårå. Hallå,behöver hon ens fråga om jag vill? Det är bara o säga en tid plats;)
Hem o lägga mig i sängen med datorn i knät o msna,facebooka,surfa. Det har jag i princip gjort ända tills nu.

Fick förresten tips av Tommie att spana in Piccaboo.com. Titta vad jag hittade där:


image32
Nån mupp,Nisan och jag=)

Hur som helst har jag åkt på att jobba i veckan också. Det sög ju lite o tyckte bossen hade lite väl kaxig attityd att jag skulle ta Söderarm från imorn o några dagar framåt. När jag sa att jag inte kan på torsdag så kom det fram att hon trodde jag var reserv denna vecka... EHH,ICKE! Men aja,det löser sig,jag jobbar till onsdag så får jag snacka med bossen imorn om vad som händer:)

Nu en snabb dusch innan det är dags för Parlamentet och sängdags?:P

En kväll @ Berzelii Bar

Gårdagens kväll blev riktigt rolig! Jag måste säga att jag hade lite fördomar först mot stället,det är ju bara barnrumpor där tänkte jag. Men det gjorde inget plus att det var lite äldre också så:) Vi var riktigt populära,folk kom och kladdade på en hela tiden och skulle ragga. Bara o välja o vraka,men vuxna som vi är sket vi i det;)

Förkröket började hemma hos Sara och sen åkte vi bil in med Jonas som var nykter under kvällen. Många cider hann vi få i oss så inne på krogen köpte jag bara två drinkar,sen fick det vara nog. Tror jag slutade dricka redan vid elva,haha!

Här kommer lite pics iaf....
image27

image28

image29

image30

image31

Ska så fort som möjligt lägga upp lite fler bilder på Facebook. Kika där om du är nyfiken;)

Hej mitt vinterland...

...nu är du här!

10 november och den första RIKTIGA snön har lagt sig vit över Tyresö och säkert hela storstockholm. Jag trodde inte mina ögon när jag såg ut imorse. Växthuseffekten my ass,snön är ju redan kommen!
Den kommer väl smälta bort innan man hunnit ut,men det känns faktiskt lite skönt att veta att om tre veckor vid den här tiden är jag framme i Thailand för att lapa sol och bada i två veckor:) Bye bye till decemberSverige!



(http://www.hyse.se/Resources/VINTER.jpg)

Nya schemat

Hade fått mail ifrån chiefen idag. Det var schemat för vintern som hade kommit! Jag fick jobba mest på den båten som jag ville jobba på,men konstigt nog ska jag tydligen ha typ långledigt i februari:P Jag har en helg på Dalarö och en reservvecka (som jag visserligen kan åka på att få jobba),men annars är jag ledig hela februari!

Utomlands någon?:P

Hur som helst,är ganska nöjd för övrigt. Ska jobba på nyår,men har hört att det brukar firas ganska ordentligt då på båtarna så hoppas på detsamma även detta år!=)

Nu är det dags att sova,imorn blir det matmässa,träning och UTGÅNG!!! :D


Shopping och middag i stan

På morgonen drömde jag att jag satt i kyrkan och lyssnade på en konsert som mina systrar höll i. Plötsligt ringde min mobil,hela kören tystnade och alla i bänkarna vände sig mot mig. SHIT,har jag inte stängt av mobilen?! Gud vad pinsamt!!
Allt detta hann rinna igenom mina tankar innan jag insåg att den ringde på riktigt. Haha,roligt värre:P

En frukost i Haninge Centrum och sedan hem igen. Var hemma någon timma och drog sedan in till stan där jag mötte upp min lillasyster Kattis för en shoppingtur. Vi skulle väl främst leta efter saker till henne,men som vanligt tog jag över lite och bad om hjälp i val av mössa till mig...Det slutade med att det inte blev någon alls för jag kunde inte bestämma mig. Men jag tror jag ska köpa mig en svart basker faktiskt,riktigt snyggt och klassiskt!:)   
Dessa fina saker hamnade i min shoppingpåse idag! Boleron jag köpte är dock mörklila,men fanns ingen sån på hm.com tyvärr...Slank även med två par fingervantar,svarta+röda!

Många timmar senare så åkte vi mot söder för att äta en god vegetarisk buffé på Hermans trädgård. Kände mig inte speciellt hungrig när vi kom dit,men när man väl började stoppa i sig den där goda maten så gick det snabbt ner två tallrikar med bönor,olika sallader och vegetarisk chili och lasagne:)




Adressen är Fjällgatan 23


Jag kan verkligen rekommendera alla att gå till Hermans, även köttälskare som jag! Maten är fantastiskt god och man blir inte alls gasig i maten om man bara tar lagom med bönsalladerna;) Det är litet och mysigt och på sommaren när man kan sitta ute på verandan har man en fantastisk utsikt över stan och framför allt Stockholms inlopp. Man kan spana in alla Waxholmsbåtar t.ex...Tihii!


För dig som inte känner mig!

PERSONLIGT
01. vad heter du? Kristina Maria Holm
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Saga eller Linnea
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Om jag hade blivit en kille skulle jmitt namn vara Anders,haha!
04. vilket stjärntecken är du? Tvilling
05. vilken årgång är du? 1987
06. vart bor du? Tyresö
07. bott utomlands? Nee
08. flyttat antal gånger? 1
09. vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet!
10. vilken skolklass? Jag slutade gymnasiet för snart två år sedan..
11. vad vill du bli när du blir äldre? Kustbevakare!

UTSEENDE
01. hur lång är du? 1.67 m
02. hur mycket väger du? 60+
03. hårfärg och frisyr?  Blonderat, mellanlångt,halvrakt,tunnt hår. Typiskt svenskt!
04. ögonfärg? B
05. mest nöjd med? Min rumpa och mina vackra ögon;)
06. minst nöjd med? Min bleka hy!
07. skostorlek? 39/40
08. glasögon? Jag har perfekt syn=)
09. har du några piercingar/tatueringar? En tatuering på höger sida om svanken och tre hål i öronen

FAVORITER
01. filmer?
Pirates of the Caribbean trilogin,Napoleon Dynamite,Blades of glory,Yrrol etc   
02. låtar? Colombus av Kent,Curly Sue av Takida,Apoligize av Timbaland..Finns många bra!
03. årstider? Alla årstider har sin charm;)
04. mat/dryck? Souvlaki med tzatsiki och potatisklyftor/öl   
05. djur? Nä,kaninen dog i september 
06. färg? svart,chockrosa,lila,grått
07. parfym? Just nu har jag Calvin Klein parfym
09. ämne i skolan? Jag vill minnas att foto var kul!
10. sysselsättning? Umgås med vänner på krogen,i simhallen,hemma...whereever=)

KLÄDER
01. vad använder du just nu för jacka? Svart skinnjacka
02. vad använder du just nu för skor? Pumasneakers som glittrar^^ 
03. favoritfärg på kläder? Svart
04. favoritmaterial på kläder? Just nu stickat och denim
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ett par nya märkesjeans som sitter så jävla snyggt
06. favoritaffärer? H&M, Gina Tricot, Vila
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Allt mellan 49 kr - 5000 kr (t.ex. när jag köpte gåsjackan förra hösten:P)
08. favoritmärke? Friis&Company gör så jäääävla snygga väskor!
09. vad har du för tröjstorlek? S-M

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Mittimellan
2. vilken färg på tapeterna? Mörkblå
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Rött och furuträ
4. vad vill du ändra där inne? ALLT
5. vad har du där inne av följande: A, B, C (om bärbar räknas!), D, E
a) tv?
b) video/dvd?
c) dator?
d) stereo?
e) telefon?
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Vårt förråd och grannens hus
7. vad gör du oftast i ditt rum? Sover,kollar på teve och ligger med datan i sängen
8. favoritpryl i rummet? Sängen

SOS! My sister burnt her jacket...

Det luktar bränd plast i hela huset tacke vare att min lillasyster lade sin vinterjacka på hatthyllan i hallgarderoben. Eftersom den är väldigt tjock och tar stor plats så trycktes den mot den lilla varma spotlighten och tog eld. Det tog ungefär 5 minuter... Nämnde jag att denna syster har MVG i princip alla ämnen? :P
Hur som helst,huset luktar skit och jag vet inte om jag kan sova ordentligt i denna stank. Man kommer väl drömma mardrömmar om husbränder och alltihopa!

Medan jag satt o mös i tevesoffan och såg på Kustbevakarna så blev jag lite hungrig. Jag kom på mig själv att,jag har ju inte ätit någon middag! Fram med rostbröd och när jag såg en honungsburk blev jag bara sååå sugen!
En rostmacka med honung på. MMMmmm så gott! Och så länge sen! Jag tog utan att tveka två stycken! ^^


50-metersklubben

Så var det då dags igen efter en veckas uppehåll,den veckliga (heter det så?) simturen på Eriksdalbadet med min kära vän Natalie! Denna vecka blev det dock något nytt,när vi klev ut från duschrummet till själva simhallen så var det för det första otroligt kallt i lokalen och för det andra var alla banor upptagna. Även lite mer reserverade banor än vanligt så vart skulle vi ta vägen? 
Jag kom på den smarta idén att gå bort till 50-metersbassängen istället. Vi kunde ju iaf se efter om man fick simma där.

image26 
(www.google.se)

Det fick man och det var dessutom ganska tomt med folk. Hur skönt som helst,inga svallvågor från andra människor och ingen trängsel på en liten bana. Dessutom slipper man vända hela tiden som man gör i 25-metersbassängen. Perrrfect! =)

Eriksdalsbadet, Stockholm
(www.google.se)
Här är 25-metersbassängen där packet simmar;)

JIPPI!!!

Dagen som började bra,som blev deppig ett tag slutade till sist väldigt lyckligt!

JAG HAR FÅTT FAST ANSTÄLLNING!!! :D

Det är det bästa som kunde hända mig, nu kommer jag antagligen få lite mer i lön,iaf alltid få min garanterade månadslön oberoende på hur mycket jag jobbar,jag får ta lån och viktigast av allt,det kommer bli mycket lättare att skaffa lägenhet!=)




Ååh,jag är så lycklig att jag ska fira med ett glas alkohol så fort jag har hämtat min syster från jympan!:D



Desperate housewife

Idag har jag bara varit hemma och städat och kollat på Oprah Winfrey. Ett riktigt hemmafruliv alltså! Själv tycker jag att jag var ganska effektiv för jag hann städa upp i köket,vardagsrummet,hallen och även dammsuga dessa ställen innan träningen kallade kl.16.30. Förberedde även middag till min familj så att syrran bara kunde steka fetaostrullarna och dra fram salladen när hon kom hem=) Jag är så duktig!

Passade även på att ta två bilder på det nystädade fina köket så att ni kan få se var jag lagar min goda mat nånstans;)


image24
Det roliga är att när denna bild togs var det mörkt ute,men på bilden ser det ut som att det är ljust utanför fönstret!

image25
Dålig hemmafru som inte plockat in sina handdiskade föremål än...

Frusen

Trots att jag inte behövde spela ett offer idag på övningen så var jag riktigt frusen när jag kom hem idag. Svinkallt i huset och det tar ett bra tag för oljepannan att sprida värme i huset. Så jag bestämde mig för att tända en brasa. Efter lite möda så kom den igång ordentligt,men det var lika bra o sätta på sig en extra kofta och raggsockor ändå!

image22
Jeans från Fornarina,vit kofta från Gina Tricot och vit grovstickad kofta över från H&M 


image23
Mysigt med en brasa:)

Evakueringsövning på M/S Vaxö

Igår kväll tog min arbetsvecka slut. Den gick väldigt snabbt för det var så kul,men det kändes ändå skönt. Jag stannade kvar ombord på kvällen för idag skulle jag upp tidigt o jobba extra. Kl.6.30 började jag och några andra flunkar göra cirka 400 frallor ombord på M/S Dalarö. Vi stod för serveringen av frukost och lunch till alla "offer" i katastrofen. Idag var det nämligen en utrymmningsövning på M/S Vaxö. Inte en liten sån heller,livflottar sjösattes och de 300 statisterna ombord fick sätta på sig flytvästar och bogseras in till land i flottarna. Ganska kul och se på,men satan vad kallt det såg ut att vara. Skönt att man bara jobbade i värmestugen och många arbetstimmar fick jag också! Gulashsoppan såg inte nåt vidare ut från början iaf....;)


                                

Söndag

Gårdagen var mycket lugnare på flera olika sätt. Inget folk,inga bråk och ingen redig fylla. Jag somnade framför teven så Magnus fick väcka mig efter en halvtimme o flytta in mig i hytten,haha!

Idag är det inte heller nåt folk så här sitter jag framför datorn och msnar. Med båda mina ex,lite kul faktiskt. Iaf den senaste i raden...:)

Stövlar blev iaf köpta i fredags,de uttänka från Wedins. Mycket varma och sköna,hur nöjd som helst!

Snart är det rast och då ska jag upp i hytten och vila. Så låååångtråkigt här just nu alltså...

McSpicy

Vilken jävla dag.

Heta känslor och jag började dricka vid lunch. Är det konstigt att jag är full?

NÄ!

Slut för idag

tack för idag,eller vad brukar man säga?

idag var det en lång och väldigt seg dag igen. Eller ja,vad har jag egentligen gjort? Jag har inte storstädat som jag tänkt göra,jag har inte hunnit vila speciellt mycket heller.
Vi hade iofs 126 pers från stan imorse, vilket gjorde mig ganska stressad. Helt plötsligt fanns det nåt att göra liksom. Jaja,dagen är slut och nu sitter man här och är  helt slut:P

Imorn ska jag köpa ett par nya stövlar. Det ser jag fram emot=) En hel ledig dag som jag bara behöver slappa på och ha roligt. Åååh,vad skönt!

RSS 2.0