En sån dag

Idag är det en sån där kort,skön dag! Jag var en aning grinig imorse,vet inte riktigt varför men det utlöstes iaf av att min kollega inte tyckte jag hade städat ordentligt igår när vi hade slutat. Så blev jag sur,men resten av dagen har varit precis tvärtom. Vi har haft riktigt roligt tillsammans allihopa och Magnus verkar vara på bättringsvägen:)

Jag har inventerat vilket tog mycket kortare tid än vad jag trodde det skulle göra. Kanske inte exakt så noga som jag brukar vara,men väldigt nära inpå:)

Jag har även insett att jag är alldeles för snäll! Peter påpekade det särskilt idag när jag lånade ut min privata dator till en passagerare som ville kolla sin mail. Hmm,han har rätt i att så långt måste man inte gå för att vara trevlig gentemot sina passagerare. Det ska jag inte göra igen!



image15

Fast innerst inne är jag ganska kaxig ändå!^^

Nu ere slut

Äntligen har vi lagt till vid Strömkajen och man får ta en öl;) Haha nää,men jag ska nog tvinga i mig en slurk whiskey,har lite ont i halsen och varför inte ta död på bakterierna med lite sprit!

Trött o ont i halsen,dags att gå upp till mässen och kolla på teve/film!

Husarö-Möja sväng

En och en halv dag avklarad på min hela arbetsvecka. Det känns lite konstigt att man ska jobba så länge,har ju bara jobbat helger de senaste två månaderna^^

Igår vid den här tiden var vi redan inne i stan och hade slutat för dagen. Nu är vi vid Södermöja och har fyra timmar kvar på vår arbetsdag...Snart är det dags att börja tillaga middagen,det blir Biff Teriyaki idag. Har aldrig smakat förut,men det är nog gott:) Däremot är jag inte så hungrig,vi har precis ätit en god tårta till fika!

iPoden har inte laddats heller för datorn stänger av sig hela tiden när jag inte använder den,så det får bli en till omgång med den nya Kent-skivan.

Inte bakis

Huvudvärken försvann lyckligtvis gradvis under dagen. Jag ska inte påstå att jag är fullt återställd än,men jag är konstigt nog ganska pigg just nu. Därför orkar jag ladda upp lite bilder så att jag kan visa vilka som hälsade på i min trädgård igår och hur jag såg ut innan jag drog in till stan för att festa loss på Patricia;)

image13

Jepp,det blir en gårdagens outfit! Kjolen som inte syns har en döskalle i ena hörnet och är från H&M,linnet från SVEA och boleron + svart halsband från Gina Tricot.
Jag bjuder för övrigt på den där "gravidmagen" jag lyckades åstadkomma.


Tyvärr,dum som jag är,raderade jag bilderna på de söta rådjuren som igår log o vilade vid granen på vår tomt. De såg ut o ha de lugnt o skönt ända tills jag skrämde dem o stod o fotade vid balkongdörren,haha!:P Det var iaf en hanne och ett kid^^


Nu,ladda upp en profilbild här på bloggen!


Bakis

Jahapp,så blev det då ett eller två glas för mycket sprit igår. Imorse vaknade jag med en äcklig huvudvärk och smått illamående. Visserligen kan det bero på att jag inte sov så bra,det börjar ge med sig lite nu iaf. Men trött som fan är jag,perfekt med en hemmakväll idag!

Nu ska jag åka iväg och hämta mina systrar på deras körövning inför morgonsdagens konsert i Tyresö kyrka. Sedan blir det till centrum och hyra film och handla lite smått och gott=)

När jag kommer hem igen ska jag försöka vara duktig och ladda upp en rolig bild som jag tog igår!

Lärarkarriär?

Idag prövade jag så smått på en karriär som jag aldrig trodde jag skulle vara intresserad av. Nämligen lärare!

Efter att jag kom hem från mötet igår så frågade mamma illa kvickt om jag inte kunde tänka mig att ta en tjänst som "reserv-vikarie" skulle man kunna kalla det. Det är ont om lärare på 4-5an i Strandskolan där mamma jobbar och att snabbt hoppa in tycker hon kan vara min grej:P

Så det blev snabbt bestämt att jag skulle följa med idag och se hur det är där bland alla barnen. Fick ju aldrig hålla i en lektion så,men jag var ensam med en klass en gång och övervakade dem när de läste,oooh!;) Kryssade även i lite saker i en pärm och fick känna mig viktig.

Men jag vet inte jag,lärare är inte riktigt min grej. Gillar inte att stå i centrum framför en stor grupp sådär,särskilt inte stökiga små barn! Och det där med att lära ut saker kan jag inte heller. Säger bara rätt svar direkt liksom,haha!^^

Jag ska fundera på saken ett tag till,men just nu anser jag min lärarkarriär att vara över! 

Ibland förundras man ju

Jag tänkte skriva lite igår kväll om flunkmötet när jag kom hem,men eftersom internet cpade sig får jag ta det nu istället...

Jag blev lite förvånad faktiskt. Eller jag vet inte,jag är kanske lite överdriven. Men jag hade föreställt mig en massa menande blickar från mina kollegor och lite tvärsida.
Tvärtom hade jag en riktigt trevlig kväll! Mötet varade inte alls så länge, utan det blev mer tid efteråt för att äta smörgåstårta, ta ett glas vin och snacka om lite allt möjligt med kollegorna. Jag stannade kvar cirka två timmar efter med tre andra tjejer och det var länge sen jag tänkte så mycket på att jag har riktigt sjyssta kollegor!
Jag kan ju tacka mitt stora misstag för att jag var kvar så länge:P Haha,det var så dumt att jag inte ens vågar skriva om det här utifall någon polis skulle råka slinka förbi min lilla blogg;)

Hur som helst var jag på så bra humör så att jag skjutsade hem en kollega till Kungsholmen,en liten omväg för min del,men det är ju så kul att se hur folk bor!^^ Efter en lite förvirrande förklaring så hittade jag ändå raka vägen hem direkt=)

Jag fick också reda på att folk inte snackar så som jag trodde,utan det var mer omtänksamt. Gulligt tycker jag,men en aning förvirrande också. Det är ju jag och inte kollegorna som vet hur det egentligen ligger till.

Här nedan ser du lokalen för vårt flunkmöte=)


image12

(Jag fick lite komplikationer att kopiera in adressen där jag hittade denna bild,men det står bild.admin.kth.se)

Jag behöver sömn

Varför är jag då vaken tjugo över elva? Jo,för att jag väntar på att en låt ska bli klar som jag håller på att ladda ner. Lagligt såklart! ;)

Har faktiskt varit uppe sen halv åtta imorse så det är inte så konstigt att man är trött. Jag och Nattis var o simmade våra härliga tusen metrar. Som vanligt fanns det en simmarodör,men denna gång blev jag inte arg på riktigt. Bara lite...Hehe.

Nu är låten klar och jag ska sussa!

Natti natt


Tequinas vänner del 1

Låt mig presentera en av världens bästa killar!

Han heter Ludvig Herbert Striem,men jag säger mest Ludde:) Vi har kännt varann i cirka 1,5 år genom en annan person. Tyvärr träffas vi inte så ofta,men msn och sms används flitigt för att hålla kontakten. Och jösses,vilka långa och intressanta konversationer man kan hålla på msn!^^ Vi har t.ex. funnit ett stort gemensamt intresse i Per Morberg,sex,grym bas när man spelar musik,dansband och alkohol. Han har även fått mig att bli lite smått intresserad av bilar. Hoppas jag har gett honom någonting också:)
Fram tills för någon månad sen så trodde jag att det bara var jag som gillade och brydde mig om honom (på riktigt liksom),men efter ett gräl som verkligen gjorde mig ledsen kom det fram att han brydde sig om mig också. Vilket wake up-call för mig! Sen dess har jag lärt mig att inte förutsätta en massa om folk och att ta hand om dem man verkligen gillar!
Detta inlägg är en slags hyllning till killen som jag inte pratar med varje dag,men som ändå känner mig långt under ytan. En kille du inte kan låta bli att tycka om bara för att han är så underbar!



image11

Sötaste Ludde=)

En sån helg!

Fredagen var ju annorlunda. In till stan för att åka med Nattis båt Skärgården till Tyresö. Lämnade min väska med arbetskläder på Söderarm innan också för att slippa släpa med den. Kom fram till Trinntorp,fick vänta i kylan på bussen cirka 25 minuter. Gjorde en fuling o hängde inne på Trinntorpsaffären för att inte förfrysa tårna,haha!
Kommer in till stan igen,väntar på min vän som jag ska ta en öl med och går sedan tillbaka till Strömkajen för att sova på Söderarm. En vända runt helt enkelt^^

Lördagmorgon åt jag en stadig frukost på McDonald´s för att orka jobba. Allting blev mycket lättare iochmed att Nattis åkte med mig i fem timmar o vi hann strosa lite i Vaxholm också medan båten tog en sväng till Ramsösund. Tänk att sist jag jobbade så fick jag hoppa av o köpa sprit på den timmen också:P
Jag blev ganska full igår,mådde tom lite illa imorse när jag vaknade. Men inte så pass fulll att Peter fick de bilder han ville ha! Hahahaha!
Vi bestämde oss idag för att ta det nästa vecka när Magnus är med så fotar vi han istället;)

Nu ligger jag i min säng och ska avnjuta Svensson,svensson och Babben&co på Svt Play!

Sussa sött alla ni där ute!

Avgiftsångest

Ååh,jag måste bara få klaga lite! 

Har precis registrerat tre stycken räkningar på min internetbank. Så på måndag kommer det dras 1380 kronor från sparkonto. Efter att jag även fört över lite slantar nu till VISA-kontot för att kunna betala Thailand så känns det som att jag inte har kvar något på mitt sparkonto. Usch,jag blir så deprimerad när man måste betala massa saker!


image10

Man vill bara vända bort ansiktet och säga: Fuck that


Helgen knackar på dörren

PINSAMT är ordet som beskriver eftermiddagens situation allra bäst...
Jag och Denise stod inne på Resevaruhuset och skulle betala vår Thailandresa. Hon betalar först och så lämnar jag sedan över mitt VISA-kort för att betala min del.
"Kortet är ej giltligt."
Eehh,vad fan? För lite pengar på kontot och krediten hjälpte inte heller till. Jahapp,det blir bara för mig o överföra pengar imorn och åka in igen o försöka. Haha,lite jobbigt var det iaf...:P

Sedan bio. Vi såg Supersugen. Den var rolig och hade sina höjdpunkter,men man kan nog vänta till video också. Lite av en må-bra-film=)


Är det någon annan som irriterar sig på att Comviqs telenät inte fungerar?! Fan,det suger att inte kunna använda sin mobil som man vill!! Fixa det nu tack snälla Comviqsupportrar!!!

Imorn blir det att efter ha betalat resan åka med Nattis båt till Tyresö Trinntorp för att sedan åka in till stan igen med buss. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med min packning till jobbhelgen @ Söderarm,men jag kanske kan lägga den i terminalen så länge lr nåt=) Datorn kanske får stanna hemma då,vill inte att den ska ligga där o skräpa liksom...Jaja,får tänka ut nåt smart!

Hat och kärlek

Jag hatar att jag suttit ganska mycket vid datorn (på arbetstid,tihii^^) men ändå inte tagit mig tid att blogga...Jag har ju med mig den för att min blogg ska bli roligare och uppdateras oftare! Jag menar,jag har massa bra idéer i huvudet om vad jag skriva etc.
Det andra jag hatar är att min telefon har fått cp-ryck och vägrar ge mig mottagning. "Begränsad service" på ställen där jag har haft full mottagning heeeela dagen. ÅÅÅHH,jag som väntar på ett samtal...
Jag hatar att jag måste hoppa in i duschen nu om jag ska känna mig någorlunda fräsch!


Jag älskar att jag har jobbat dessa dagar på fridag. Detta mina vänner,innebär i princip dubbel lön=) Så två dagars arbete blir typ fyra dagars lön. Inte helt fel!
Jag älskar att jag varit så glad idag och skrattat en massa. Timmarna har bara flugit iväg och jag har varit trevlig mot mina kunder.
Jag älskar att man kan skicka sms från min dator! Det räddade situationen med det väntande samtalet=)

Jag älskar att känna mig älskad. Därför gladde mig detta inlägg på Facebook från min kollega Jonas på M/S Viberö så jäävla mycket!:D



Jonas Nordquist (no network) wrote
at 1:54am on October 15th, 2007
Inget ont om andra flunkar, men Husarökvällarna är inte desamma när ingen krökar som Keith Richards o fuskar som Ludmila Engqvist. Vi saknar dig Mat-Tina!

Terror på Eriksdalsbadet

Idag var jag och Nattis jätteduktiga igen. Vi bestämde oss för att åka och simma. Men denna gång kunde vi inte direkt njuta av det. Efter att vi simmat cirka 300 meter hoppar det i en tredje tjej i vår simbana och det var väl okej... Ända tills hon börjar simma och vi märker att bruden crawlar så att det stänker om det. Bokstavligt talat.
Det gick inte att simma ryggsim pga svallvågorna som sköljde över en. Det var som att man mötte en V-båt på öppet hav. Olidligt!
Till råga på allt kom det en till crawlande gubbe när vi hade cirka 200 meter kvar som gjorde minst lika stora svallvågor. GAAH!

Hur som helst,vi klarade av 1000 meter och åkte tillslut hem glada,men hungriga...
 
Något som jag för övrigt har varit hela dagen. Helt sjukt. Mat,mat,mat,mat är det enda jag tänker på!
Någon dag ska jag pröva på detta spännande recept...Fisk med tacotäcke..? Gott...?

Tacofisk
(http://www.arlakoket.se/)

Lördag

Jag blev faktiskt riktigt varm ett tag igår kväll,men blev snabbt kall igen när jag lyfte på täcket och lämnade den varma,trygga famnen för natten. Sov iofs gott ensam i min egna säng,men nu sitter jag här kall igen utan att egentligen ha gjort någon nytta idag. Jag har städat min t-shirt låda och det är allt. Jag kom aldrig längre för jag har så jäääävla ont i ryggen. Stel som en äldre.

Därför blir det säkert perfekt att träna ett danspass på Friskis om cirka en timma=) Bli varm och svettig, mjuka upp musklerna i ryggen och sen stretcha ut alla muskler ordentligt. Mm,det blir bra det! En skön dusch på det sen oxå:)

Jag är inte hungrig konstigt nog...Åt bara en vit fralla till frukost som inte brukar mätta något vidare. Tvingade i mig lite risottorester till lunch så att jag har någon energi till jympan. Får se hur det,haha!

Istapp

Fy....fan....vad jag är kall och frussen! Har typ tappat känseln i tårna och blodet verkar inte strömma till i fingrarna...

Värm mig någon?

En blåsig dag i stan

Idag har jag varit duktig. Fast min kära vän Natalie har varit ännu duktigare. Vi båda startade dagen med att simma 1000 meter på Eriksdalsbadet. Det är hela 40 längder;) Sedan åkte vi vidare in mot city för att lämna in lite CV på diverse butiker som Natalie har ringt till. Hon är så duktig som engagerar sig så mycket. Jag hade nog aldrig pallat! Att vara moraliskt stöd räckte nog för min del,tihii!
Naturligtvis hann vi med lite nöje också,det är ju ändå fredag. Tittshopping på Drottninggatan och Gallerian och glada skratt spridda över dagen. Sammantaget en väldigt mysig dag trots den kalla snålblåsten som förstörde frisyren.
Nämnde jag att vi var duktiga och bara åt sallad till lunch också?;)

Ikväll blir det nog bara chill hemma och kolla på Idol typ. Syrran håller på att tillaga Risotto till middag,MUMS!

Beavis and Butthead

Ibland undrar man ju vad mina så kallade smarta syrror har innanför pannbenet. Min yngsta lill-syrra,låt oss kalla henne för Lilli, ringde mig när jag var på väg hem.
Lilli: Hej,vart är du?
Jag: Jag är på väg hem. Du då?
L: Jag är också på väg hem. Ska du vara hemma ikväll?
J: Ajuste..Vi ses då.
L: Okej,hej då!
J: Hej då.

Väl hemma innanför dörren så pratar jag klart i telefonen med en annan och hälsar sedan på min andra lill-syrra som kallas för Kattis. Bara för att visa att jag är hemma liksom. Försvinner sedan snabbt in i mitt rum och vilar mig lite,så sjukt trött.

Går upp cirka en timme senare och fortfarande ingen mat på G. Va fan,liksom?! Då kommer det:
De: Mamma ska köpa hamburgare till oss.
Jag: Vadå er? Jag då?
D: Vi visste inte att du var hemma och skulle ha middag.
J: Är ni dumma lr? Du visste att jag var hemma Kattis och du Lilli visste att jag skulle ha mat.
De: Nää,de gjorde vi inte alls! Du kan ju ringa mamma nu o be henne köpa.


image6






Dumjävlar,i helvete heller. Middagen fick bli två vårrullar och wokgrönsaker.

Tatueringstisdag

Denna eftermiddag åkte jag,Sara och hennes lillebrorsa Jocke till House of Pain för att boka en tid till Jocke som ska göra en tatuering när han fyller 18 om cirka en vecka. Jag och Sara skulle visa våra tatueringar att de läkt fint och tatueraren ville även fota dem sa han förut när vi gjorde dem. Detta hade jag lite ångest över eftersom jag lyckats få en finne mitt i tatueringen och det vill man ju helst inte föreviga till andra tittare. Lyckligtvis verkade han ha glömt det där med att fota så han konstaterade bara att den läkt fint och frågade hur läget var för övrigt.
Trevlig kille den där Danne!:)


image5
Min fina tro,hopp och kärlek tatuering. Med en tvist av en döskalle;)


Bikiniångest

Resan till Thailand med Denise närmar sig med stormsteg och min bikinibantning har fortfarande inte visat några vidare resultat. Slut med sjåpandet, nu ska jag ner iaf till 65 kg. Morgonvikten just nu är 68 kg,det är bedrövligt. Under dagen kan man ju lätt komma upp i 70 kg...Nä,inga mer ursäkter för att ta en bulle på en vardag eller bara en liten tugga. Motion varje dag när jag är hemma och är jag riktigt duktig, en morgonpromenad de dagar jag jobbar. Saker måste ske innan avresan den 30 november! :D

Shit,vilket utlämnande...Men jag är väldigt ärlig av mig jue:)

Nu iväg till Friskis och träna ett medelpass!

"Jag ska telefonera"

Haha,mamma har just kommit på det skönaste ordet (som tydligen är ett gammalt,oanvänt ord) istället för att säga ringa:
- Vad ska du göra? frågade Kattis
- Jag ska telefonera, svarade mamma.

Hahahaha,själv höll jag på att kissa på mig för att det lät så roligt!^^

Nu har jag fyllt ipoden med nästan all musik som jag införskaffat till denna dator. Hela 60 låtar kan jag nu lyssna på! Det där beslutet jag tog i fredagskväll om att omsynkronisera hela min ipod och ta bort cirka 700 låtar o börja om på nytt känns inte lika självklart nu som då. Fast lite skönt är det:)



Uppdatering kl.20:54...Tydligen så har Calle Schulman också lagt ner sin blogg. Han har börjat med veckobrev istället... Patetiskt. Dålig stil. Bedrövligt.

Jag träna på en sten vid en sjö i en skog

Fast egentligen var det ju en brygga som jag låg och gjorde sit-ups på och lite armhävningar=) Var faktiskt utomhus och tränade idag,det var riktigt najs med frisk luft och lite sol på kinderna!

Annars händer inte mycket...Är just nu bara fucked up mad @ Limewire som vägrar fungera. Det verkar vara läge att starta om datorn tror jag.

Tråkigt att erkänna,men jag saknar faktiskt Schulmans blogg. Den gav ofta mig ett gott skratt, en liten stund av glädje iaf när jag läste om hans liv. Kul videoklipp också! Får väl försöka hitta till hans käre bror Calles blogg istället. Och sätta mig in Magnus Ugglas liv;)

Lördagkväll i Vaxholm

Hej hej hallå dagboken

Ligger i soffan i Söderarms mässa och myser med min data medan alla sitter o kollar på ZTV. Det är ganska dålig musik och jag har ganska stor lust att sätta på en sjysst Timbalandlåt istället!=)
Dagen har varit hyfsat lugn och lång,men det är klart att det ändå är skönare att mysa tillsammans på kvällen! Jobbar just nu med ett toppengäng,synd att det bara är över helgen...

Gårdagens kväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig! Kom till båten och den hade larmat såklart. Efter ett samtal till Magnus var det dock fixat=) Tre öl och en timme senare så var jag på festhumör och fick med mig Magnus ut efter lite om och men. Hos vakterna på Patricia blev han dock nekad för de tyckte han såg för full ut efter två öl. HAHAHAHAHHA...Vi gick vidare till Engelen där jag blev nekad för att jag var för ung. HMMM...Vi bestämde oss för att gå till Skeppsbar och ta en öl. Sen till båten och sova inför vår långa arbetsdag idag.

Idag sitter vi alla och tittar på teve. Jag är trött,resten är nog lika trötta men ingen vill lägga sig för det är myyys!;)

Gubben hade inte alla hästar i stallet

Jag tror inte jag är ensam om att tycka att vissa osynliga regler i samhället borde alla veta om, oberoende på var man bor i vårt land. Som t.ex. att man står still på höger sida av rulltrappan och går på vänster sida av den.
En annan självklar "regel" är att om en buss från början är full och man tvingas sitta bredvid en främling så flyttar sig såklart den som sitter längst ut till ett helt tomt säte om det blir något ledigt i närheten. Vi svenskar sitter ju inte gärna i onödan och rör en främling.
Detta verkade inte gubben bredvid mig på bussen idag hajat ALLS!
En hel jävla timma satt han och tryckte sig nära mig trots att det efter 40 minuter fanns säkert fem lediga säten runt omkring oss. Helt otroligt alltså. Det värsta var att han lyckades lura mig ett antal gånger att han skulle gå av eftersom han tog tag i sätet framför sig och reste på sig då och då, höll på med väskan o såg allmänt "redo-att-gå-av-bussen". Men nej nej,ända till slutstationen satt han kvar och tryckte. 

Jävla äckelgubbe!
  

image3

Torsdag

Började dagen tidigt med att gå upp vid 9 redan och åkte sedan till Erikdalsbadet och simmade 40 längder vilket är 1000 meter för er som inte orkar räkna;)
Riktigt stolt och skönt att ha träningen avklarad redan! Har nu lagat middag till familjen så de slipper tänka på det sen..Själv ska jag åka iväg på en liten utflykt och kommer inte hem förrän imorgon em!=)

Att dissa och att dissas

Gårdagens kväll/natt blev verkligen inte något som jag hade förväntat mig! Här var jag inställd på att sitta hemma och titta på TV och gå till sängs tidigt eftersom det inte blev så mycket sömn igår. Så blev det inte!=)

Natie min kära vän var inte på humör att vara hemma och ville hitta på nånting. Ja va fan,tänkte jag. Varför inte köra en runda på söder då?! Sagt är gjort och halv tio gick jag på bussen som tog mig in till stan. Vi började på Gröne Jägaren där vi var tvunga att beställa dubbla omgångar varje gång eftersom vi inte ville betala extra avgift på kortet. Så fort i med två öl för min del och två glas vin för Nattis del. Efter ett tag ville vi gå vidare och Kvarnen var siktet,men vi prövade Patricia först. Det gick åt helvete såklart. Vidare till kvarnen,där vi stod i kö i 25 minuter och fick äran att prata med en mupp. Dissades såklart...Vi dissades av vakterna där i gengäld.
Humöret började sjunka,men vi prövade iaf 54 och det gick! To bad för Maja som hade varit där innan och dissats med sina vänner:P
Där inne tog vi ett glas var och sen bara shakade ass hela timmen tills de stängde=)Gick bra till en början,men sen kom en äcklig man och tryckte sin styva penis mot rumpan vilket inte är okej! Det jobbiga är att han inte fattade vinkeln när jag gick ifrån honom X antal gånger...FATTA DISSEN!
Tillslut kom Andreas som en räddande ängel och jag hade en anledning att gå ifrån dansgolvet,haha!
Natten led mot sitt slut och vi avslutade kvällen med en tallrik gyro med grekisk sallad till. Mycket gott och mycket nyttigare än Donken^^

Nu cykla till centrum och klippa&slinga!

RSS 2.0