Lördagkväll hos Nisan

I helgen hade jag den stora lyxen att få äta grillat till middag tre gånger. På lördagen var det hemma hos Nisan i sällskap med Sara,Ante,Alex och Jimmy. Jag och Nisan åt grillad biff med potatissallad och en god sallad till det:)
Trots att jag hade tänkt ta det lugnt så hann jag få i mig några xider och slank tillslut även med ut i bastun. Jag trodde det skulle dra på min förkylning,men turligt nog blev det helt tvärtemot. Lite alkohol och värme i bastun tog i princip död på min förkylning så nu tror jag att jag kommer klara den kommande veckan på båten galant!

image136
Denise i en nästan självlysande rosa utstyrsel^^

image137
Some serious shit!


image138
Alex och ett spöke(?) i köket...:P


image139
Nisan och Jimmy vid middagsbordet


image140
Lil'Mama tycker allt är
kanonkul!! :D


image141
Jag bjuder till sist på en mindre lyckad bild av mig,Nisan och Ante:P


That's all folks! Sen minns jag inte om nån annan närvarande under kvällen också hade kamera,men om nån hade det. Skicka gärna fler bilder då:) Typ Ante vid grillen eller nåt,haha!


En eftermiddag på stan

Idag har jag och Nattis spenderat några av våra timmar inne i affärer i stan. Och vissa dagar blir man kanske inte ett kap på bild,men desto bättre kap i shoppingpåsarna!! ^^

image132
Denna bild gav ändå kläderna mest rättvisa...HVit body  129:- ,svart kjol  299:- båda från Gina Tricot


image133
Svart tubklänning från Gina Tricot 199:-

image134
Randig klänning från Vila Clothes 399:-


image135
Linne från Gina Tricot 99:- ,shorts från Indiska (inköpta tidigare i våras) och skor från Adidas 599:- (inköpta på FootLocker i Gallerian) 

Jag kan inte vara ensam...

...om att hata denna sista vecka varje månad! Visst,lönen kommer in på kontot och man blir glad för det,men lika snabbt försvinner glädjen när räkningen för kreditkortet dras och mobilabonnemang och internet ska betalas. Plus att jag varje månad lägger undan pengar till ett sparkonto vilket är jättebra,men ibland vill man ju använda sina intjänade pengar på direkten! 


Bilden är lånad...

Suck,det här med ekonomi är inte alltid så roligt.... 

Roomservice del 9.

Men hejsan hejsan bloggen!

Nu är jag duktig att skriva igen för jag har en glad nyhet. Mitt rum är äntligen klart!:D Jajamensan,nu i helgen har tapeten åkt upp på den sista väggen och jag är såååå nöjd! Många trodde att rummet skulle bli för mörkt med en svart vägg, men det var banne mig mörkare förut när alla väggar var blå. Nu har jag ju ändå tre vita väggar liksom.

Men men,så här ser det numera ut för er som är lite inredningsnyfikna;)

image130
Jag har själv satt dit tapeterna (med lite hjälp av mamma:) och skruvat tillbaka alla uttag o knappar!


image131
Såhär ser mönstret ut. Fina hundkexblommor typ!:)

Halsont

Helgpremiären för V-båtarnas säsong gick väldigt bra. Ialla fall för min del på Vånö:) Dock så drog en av matroserna på sig en rejäl förkylning under helgen (efter hårt arbete?;) och nu tror jag att jag har smittats av honom. Jag har ,liksom honom, börjat gå omkring med en ond hals och därav en förställd hes röst.
Imorn kommer väl snuvan och febern också.

På lördagen var det också en annan premiär för mig,Nattis och några andra från de olika skärgårdsbåtarna. Vi var nämligen ett gäng som gick in på Grand Hotel för att ta oss en drink i baren där. Väldigt tjusigt och mysigt faktiskt!:) En kändis spottade vi,nämligen Ebba von Sydow. Hon var dock inte alls lika söt som hon ser ut att vara på bilder i tidningarna. Undrar om det beror på att hon var typ osminkad?!
Bara för att jag reagerade så starkt på att se henne där inne så drömde jag om henne samma natt. Hon var min kollega i fiket på en av de större båtarna. Hon var inte en höjdare till kollega. Jag har aldrig varit med om nån slöare och bitchigare än henne.


Jaja,dags att sova tror jag. Får berätta mer info imorn eller nåt:) Natti natti!

Shopping mitt i natten

Här sitter jag framför datorn mitt i natten och beställer saker från La Redoute. På något vis har jag hamnat här efter att ha tagit över från mamma. Som vanligt är det strul vid betalningen för vi vet inte vad vi har för kundnummer och det måste man veta för att lunna logga in och på så vis använda faktura som mamma har anmält.
Jaja,nu löste det sig genom att mamma tog kontantbetalning och ska ringa och snacka med dem imorn.

Jag är ialla fall nöjd! Jag har beställt vita tygskor,naturfärgade gladiatorsandalar,två bikinis och ett gulligt vitt linne. Tur att jag plockar ut lite extra slantar till nästa lön...;)


Humörsvängningar 2

Jösses,dessa hormoner alltså...Hela kvällen har varit lite av en katastrof. Gråter för minsta sak ibland,men när jag tittade på Desperate Housewives och det var delar där man BÖR gråta (ialla fall jag) så berördes jag knappt. Det är helskumt....Men eftersom det är veckan för lingon så kanske det är en släng av PMS? Jag har aldrig känt av sånt förut så jag är något av en Bambi på det området...
Men men,jag tror min svängningar börjar dra sig stadigt uppåt nu ialla fall och det känns jävligt skönt!
Tills dess ska jag muntra upp mig själv med att titta på en bild där jag är jättesnygg! :)


image129
Wow! I'm fabolous!

Humörsvängningar

Min orkeslösa dag fortsätter, men nu med tillagda humörsvängningar. Det känns som att hormonerna spelar mig ett rejält spratt just nu. Jag har legat i sängen hela eftermiddagen och tittat på webbtv. Närmare bestämt Extra Extra som jag tycker är jävligt roligt. Så jag ligger och fnissar för mig själv. Helt plötsligt brister jag ut i gråt och tårarna sprutar till att helt plötsligt vända igen till ett gapflabb när något är roligt på programmet. Vad fan är det för fel på mig?!


Innan jag gör så att jag börjar gråta igen med att beskriva mitt deprimerande humör just nu så ska jag dela med mig av en rolig sketch med Måns Möller:)



(Pssst! Om ni går in på tv3.se och sen klickar på webbtv så kan ni kolla på hela avsnitt av Extra Extra!
Program 2 säsong 5 med bl.a. Martin Lidberg var jävla roligt. Då menar jag framför allt sketchen med Måns som programledare för "Ordchansen". Hahahaha vad sköj den var:)

Orkeslös

När man är ledig flera dagar i sträck och mest går hemma om dagarna är det ett perfekt tillfälle att städa i huset och skapa lite ordning. Jag tänkte göra lite igår,men hann inte så mycket. Idag har jag aldrig kommit igång för jag har alltid kommit på någon anledning att skjuta upp det en halvtimme till. Nyss försökte jag komma igång lite i hallen och plocka,men jag har verkligen ingen ork och ännu mindre lust till att plocka i ordning efter min stökiga familj. Det är så mycket som borde göras här,men jag har ingen lust längre. Mitt rum ser ialla fall okej ut.

Solen skiner utanför fönstret och jag borde gå på en promenad för att kvickna till lite och supa i mig frisk luft. Men jag orkar inte det heller. Vad ska jag ta mig åt?

Ordningen är återställd!

Yes indeed,bara för nån timme sen kom min pappa hem igen efter att ha varit i Spanien i en månad. Satan vad brun han har blivit! Jag tror faktiskt han har tappat några centimeter runt midjan också! Duktig pappa:)

Själv fick jag hem kopior på intyget från säkerhetskursen idag. Det var ju lite komiskt att jag fick det precis när jag skulle åka iväg för att kopiera intyget jag hittade hemma idag! Tur att jag kollade posten innan jag åkte iväg:)
Jag svängde även förbi Colorama nere i Trollbäcken och frågade var min tapet hade tagit vägen. Tur var väl det för den hade legat där i en vecka. De hade ringt hem hit EN gång och vi hade inte svarat. Eeh,pröva igen då liksom?
Hur som helst så fick jag med mig mina tapeter hem så nu är det bara och vänta på ett bra tillfälle att sätta upp dem också. Får väl försöka övertala mamma att göra det i helgen så är det klart när jag kommer hem från båten på onsdag:)

Aerobicspasset som jag hade bokat in mig på idag var något av det svåraste jag har prövat på. Trots att jag har prövat aerobis förut och gått på Friskis i många år och övat upp min kordination så fattade jag typ ingenting idag av vad läraren visade. Helt sjukt svåra steg! Får se om jag prövar det igen,då är man ju ialla fall lite insatt i stegen...


Nu ska jag kolla på ett till avsnitt av SATC utan att distrahera mig själv med att blogga samtidigt:)
God natt och sov så gott!

Hemmafru och sjökvinna

Ibland är det skönt att vara hemmafru varannan vecka. Jag har fått sova ut ordentligt för första gången på lääänge och sedan dragit mig lite extra genom att titta på SATC (Sex and the City). Sedan har jag plockat ur diskmaskinen,satt igång en tvättmaskin och nu har jag plockat fram mitt intyg att jag genomfört en säkerhetskurs på arbete på sjön. Den ska jag åka och kopiera i centrum nu och även titta innan vad jag ska slänga ihop till middag ikväll. Kanske måste handla också;)

Ikväll har jag tydligen bokat in mig på ett aerobicspass också. Det var jag inte inställd på,jag trodde det var imorn. Men men,det är bara att rycka upp sig och gå på det ikväll!



Det var fest i Stavsnäs...

....dock kanske inte så jättelivat eftersom kroghamnen inte ens var öppen så vi gick upp till Stavsnäs by och in på deras café som hade pubafton. Det var trevligt ialla fall och jag fick två roliga filmer på min telefon. Dem vågar jag dock inte lägga upp pga att det kanske inte är så kul för den som hamnade på filmen. Men jag och Nattis fick oss ett gott skratt:)

Jaa,som sagt, spenderade jag min lördagskväll ute i Stavsnäs på Vindöga med Nattis. Vi åt en väldigt god middag och drack vin. Jag orkade dock inte så mycket vin. Magen/levern var nog fortfarande lite i uppror efter kryssningen med jobbet. Det tog emot så att säga...:P
Tidigare på dagen var jag i stan och umgicks med Nisan. Vi åt en god lunch på Coffehouse by George och kikade runt i diverse butiker. Det slutade med att jag köpte ett till par jeansshorts,ansiktskräm,make-up remover,handlotion och ett par skor...Det är konstigt,men varje gång jag är på stan med Denise så kommer jag hem med ett par skor.

product view of: Open toe wedge pump
Dessa köpte jag på Bianco för 400 spänn vilket jag tyckte var ett ganska dyrt impulsköp....


product view of: Open toe pump
...men Nisan fisan fick med sig dessa hem för 1200 spänn!! Hon är helt galen när det gäller skor:) Plus att hon köpte sneakers för 600 spänn också...Där ligger jag i lä;)


Nu ska jag snart ta och sova. Fick inte mycket till sömn inatt + dagen efter = en aning trött!

Vad var det jag sa?

Det var inte så mycket konferens över den resan om jag får säga mitt. Snarare väldigt mycket alkohol,haha! Men som min kollega sa,att många har frågat efter en riktig kick-off och lite mer festliknande och det lyckades de verkligen med!

Jag hade grymt kul! :)


image121
Efter frukostbuffén som var direkt när vi kom ombord vid 7 så var det konferens 8-12 inkl. några kortare raster...


image122
När konferensen var slut och vi närmade oss Åland ,där vi skulle byta båt, bjöd VDn på varsitt valfritt glas. Malin tog en apelsindrink med en söt liten drinkpinne till:)


image123
Väl ombord på nästa färja ,Silja Festival,så åt vi smörgåsbord. Mmm,massa god mat! Utsikten var inte helt fel heller...! Båten vi ser är den vi åkte med först, Silja Europa:)


image124
Här sitter alla och mumsar! Jag mumsade mest verkade vissa tycka eftersom de påpekade att jag kom tillbaka med en påfylld tallrik flera gånger. Men jag menar,är det gratis buffé så äter man. Eller hur?:)


image125
Efter all den goda maten förflyttade sig de flesta till en bar där det spelades lite livemusik. Jag och tre kollegor trotsade tillslut resten av gänget och gick ner några däck för att bada och basta. Helt gratis såklart:)


image127
Tillbaka i Sthlm vid halv sju så tog en chartrad buss oss till Mango Bar på Sveavägen.


image128
Där fick vi avnjuta ytterligare en välsmakande buffé och väl därtill många glas med öl,drinkar eller vin. Chefen bjussade i flera timmar innan han gick hem. Jag har fått en helt ny uppfattning om honom;D


Så ja,eftersom jag började dricka vid 12 och slutade cirka 22 var det kanske inte så konstigt att jag vaknade illamående i natt. Haha,jag var nog lite mer dragen än vad jag själv ville tro! Men baksmällan uteblev faktiskt, har bara varit lite extra seg idag. Skönt det också ibland,har slappat i soffan framför teven bara:)

Nu ska jag gå och äta lite yoghurt och sen ska jag nog sussa. Det är ju en lång dag imorn också!



 


Ursäkta röran!

Filip&Fredrik startade ,som de kanske flesta vet, sin TV-karriär i TV4 i ett program som hette Ursäkta röran! (Vi bygger om). Trots att jag älskar dessa två galningar och deras humor så har jag aldrig ansträngt mig för att se detta program som upprörde folk och TV4 så mycket att de fick sparken. Idag hamnade jag av en slump på TV4s hemsida där man kunde se några av dessa program gratis. Haha,vilket jävla skönt program!

Jag fastnade särskilt för en sketch där Filip går omkring med en bergsprängare och spelar musik riktigt högt där man inte bör göra det. Favoriten var lätt när han gick in i Handelhögskolans studiesal och störde studenterna...Lägg särskilt märke till den stora TYST-skylten bakom Filip! :D

Titta och njut!


Silja Europa igen...

Imorn var det då dags för denna kryssning med jobbet. Den som de kallar för en personalkonferens. Dock tror jag att det kommer ingå några glas alkohol också. Ialla fall på eftermiddagen när vi är "lediga". Idag har jag försäkrat mig om att minst en kollega till mig som också är i min ålder ska åka med. Även fast man är schemalagd på denna resa ,och den alltså egentligen är obligatorisk,så känns det som en lättnad att redan nu veta att jag inte kommer vara ensam med ett 30-tal äldre män.

Förresten,fartyget som vi lämnar Sthlm med, Silja Europa var ju samma båt som jag och Nattis åkte med tidigare i vintras. Då var båten nästintill folktom. Undrar om det är samma nu? Om man bortser från oss i Stockholms sjötrafik liksom...


(Bild härifrån)

Nää,nu ska jag försöka rengöra ugnen här hemma. Det luktar brännt så fort man sätter på den. Det var samma på båten i helgen och det blev en klar förbättring efter vi hade torkat ur den.

Dagarna bara går och går...

...och jag har blivit sämst på att blogga! Var har all min inspiration tagit vägen?
Det har väl inte hänt så mycket antar jag och därför orkar jag inte skriva. Vem vill veta vad jag åt till middag etc liksom?:P

Nää,men igår träffade jag Nattis för en fika och lite uppdatering. Sen drog jag in till stan där jag trodde att jag bara skulle äta middag men blev kvar hela natten...Idag mötte jag upp Kattis vid Erikdalsbadet för att simma. Det var oerhört skönt! Var ett bra tag sen jag rörde på fläsket,haha!

Nu på eftermiddagen har jag ansökt plats till högskolan i höst. Jepp,jag hoppas på att jag ska få plugga maskinbefäl klass VII i höst! Mina poäng från högskoleprovet är ju dock kanske inte det bästa,men jag hoppas på dem och mina hyfsat bra gymnasiebetyg;) Det blir spännande!

Inatt ska jag sova en ordentlig sömn för första gången på typ två veckor. Det ser jag väldigt mycket fram emot! Imorn ska jag vila mig lite och fixa lite här hemma för sen på torsdag ska jag ut på äventyr igen.
Då är det "personalkonferens" som de kallar det med jobbet på en Ålandsfärja. Haha!
 Kameran ska lätt med:)

Men men,nu har jag nog ett samtal att ringa. L8r.

Blä för ormar och flygplan

Snacka om att det är mansdominans på den här båten. Jag låg vid teven först och tittade på ett lagom underhållande program vid namn Körslaget. Det dög inte för en av matroserna som kom och satte sig där också. Tillslut gav jag med mig och gav honom fjärrkontrollen.
- Du får byta kanal om du vill. Men bara jag får se Extra extra klockan tio! sa jag.
- Javisst, sa han.
Nu sitter de där och kollar på en äcklig film vid namn Snakes on a plane. Jag hatar ormar och flygplan. Aldrig att jag kollar på den. Då kommer jag aldrig kunna flyga igen!

Så nu har jag duschat och försökte titta en stund på den äckliga filmen,men det var ingen idé. Bara att gå ner till datorn istället. Jag hoppas verkligen jag får se mitt program klockan tio.

Det blev ingen fest för mig heller. Jag är helt slut och har ont i hela kroppen vilket inte är så konstigt då jag och Ida sålde för nästan 12.000 kronor idag. Det tar på krafterna!

Åh fy faan..

Nää,usch vad trött jag blev sen vi åt mat! Jag har ingen ork alls just nu känns det som. Lite sömn inatt och en jobbig uttur har gjort att all must bara runnit ur kroppen på mig.
Ikväll är jag bjuden på fest. Det skulle vara jävligt trevligt att åka dit och träffa massa roliga människor och ta sig ett glas eller två. Men just nu pallar jag inte. Jag är sååå trött! Och det känns nästan taskigt att inte komma heller. Hmm,vilket dilemma va?

Men det är ju inget jag måste bestämma just nu ialla fall. Det är ju några timmar kvar och ibland kommer lusten tillbaka först på kvällen:) We'll see!

Borta bra,hemma bäst!

Nu sitter jag här framför familjens gamla sega dator hemma i Sverige igen. Känns lite konstigt faktiskt,men jag är en sådan som alltid tycker det är skönt att komma hem igen. Borta bra,men hemma bäst är jag i ett nötskal:) Förutom båten,det är mitt andra hem! Tihii:P
Hur som helst,imorse ringde klockan 4.40 och vi klev innanför vår hemmadörr vid 16-tiden. Alltså typ 12 timmars resande..Bil,flyg med mellanlandning i Barcelona,flyg igen,Arlanda express,buss,bil,hemma.
Bilder har inte heller kommit upp några på datorn så jag väntar med att beskriva mer ingående vad jag egentligen gjorde där nere. Men till mesta del var det solning på schemat varvat med lite shopping:)

Imorn ska jag till båten igen. Denna gång blir det bara över helgen så det blir nog lugnt.
Jätteskönt också att han och jag verkar kunna prata med varandra igen. Det är trist att förlora en nära vän!


Live de España

Hola el bloggo!

Här sitter jag inne i pappas stuga framför hans dator när solen skiner starkt utanför. Solen är som allra värst nu och jag tyckte min stackars hud skulle få sig en välbehövlig paus efter alla underbara timmar i solen.
Haha,fan vad jag ljuger! Jag ska ut och pressa hela eftermiddagen nu. Tidigt imorn bitti åker jag hem igen så jag ska verkligen njuta av de 25 graderna utomhus idag.

Uppdaterar bättre med bilder etc sen när jag är hemma igen:)

RSS 2.0