Eyy taco,vad tänker du på?

När man är så trött som jag är just nu efter att ha jobbat en vecka och gått upp alldeles för tidigt om mornarna så är man ganska lättroad av sig.
Ta nu i e.m. som ett exempel.Det var en tant som ville köpa biljett när vi satt o drack kaffe uppe i salongen och båten var helt tom.

Tant: Är det någon där nere nu?
Peter: Nej,det är det inte.
Tant: Nehee...Men kommer ni gå ner om jag går ner då?
Jonathan: Jaa... O så nickade han på huvudet.
Så tanten börjar sakta röra sig neråt för hon är så korkad att hon inte fattar att de vill sitta kvar där tills nästa brygga och det är då det roliga kommer:
Peter: Se så,ta nu och hjula ner o ta hand om henne också. Jag tänker INTE göra det!

HAHHAHA,jag höll på att skratta ihjäl mig!:D Jonathan är nämligen en person som inte hjular så lätt:P o särkilt inte ner för en trappa bort till däckskontoret. Jag satt o fnittrade för mig själv i säkert en kvart efter^^

Nu ska jag steka köttfärsen som vi ska ha till tacosen=)

God morgon,god morgon!

Hör fåglar sjunga glatt....NOT!

Fy fan vad dött det är i skärgården kl. 5.40 en torsdagsmorgon. Vi hade 5 pers till boda. Jag går upp o vilar i soffan!

Busy woman

Nu har jag jobbat i tio timmar. Tiden har ändå gått hyfsat snabbt tycker jag. Jag har ordnat lite nere i kylrummet med dricka och varor. Vi hade massa gammal yoghurt som jag hällde bort. Sen har jag tvättat mina kläder (vilka jag nu kom på att jag måste torka också...:P).
Efter det torkade jag bort massa fett vid spisen i byssan. Det droppade ner på spisen. Det är inte okej.
Under rasten på Husarö kollade jag klart på Napoleon Dynamite. Den är fan ruggit bra=)

Nu har jag drivit omkring lite,men också torkat ur kylskåpet och kört alla hyllor i diskmaskinen. De var ganska kladdiga och alla saker låg huller om buller,men nu hittar jag saker igen när jag organiserat;)

Snart är vi framme i Boda och ska sedan åka vidare till Lillsved. Då måste jag börja med middagen. Jag tycker jag typ lagar mat hela tiden...


Ikväll blir det ialla fall detta till middag...
Den ska jag blanda ut med hokifisk och lax. Till detta, kokt potatis och en sallad såklart! Hur lätt och gott som helst!

Jag kan för övrigt rekommendera alla olika smaker i denna "pannserie"!Pepparrotspannan passar utmärkt med falukorv och äppelbitar. Skogssvamppannan går bra med kött och lite extra svamp i.
Skagenpannan passar bra ihop med ,precis som de låter, ihop med räkor och fisk.

Bara ett litet middagstips liksom!^^

Mätt och belåten

Åh,jag är så mätt och magen sticker ut ungefär 100 meter! Idag åt vi lasagne till middag,väldigt smarrigt! =)
Alla verkade tycka att den var god för de tog två gånger allihopa^^ Inte jag dock,för jag sparar lite plats till cheesecaken också som jag lagade tidigare idag!
Jösses,snacka om att man äter alldeles för mycket på jobbet sett till hur lite man rör på sig på här...

Snart är det ialla fall slut för idag och det känns skönt!


Han är våldtäktsman

Oj,hela helgen gick riktigt snabbt! Det var ganska mycket folk som åkte båt så datorn fick mest stå helt ensam här på bordet utanför byssan=(
Emelie tog ledigt i helgen för hon skulle på kalas så då kom Lina istället. Hon har bara jobbat en helg tidigare så jag fick lära upp henne! Det var kul,men jobbigare än vad jag hade trott faktiskt:P Vi hade ialla fall väldigt kul ihop och var bakis tillsammans på söndagen..hehe!

Jag besudlade henne med den fula låten Alla som inte dansar är våldtäktsmän och hon har nu den som ringsignal. Jag funderar också på att använda den.

Tired of being sorry

Jag är trött och det är segt på båten. Jag har försökt att städa lite,men nu orkar jag inte ens det. Jag blev bara svettig och mer äcklig av det. Snart dags att börja med middagen också. PALLA!!

Jag vill bara in till stan och träffa min lille vän=)

In the end

Nu har vi lagt till vid Strömkajen och matroserna har knutit fast. Men vi har inte tittat klart på filmen så jag sitter här och väntar på att han ska komma upp. Det är ju bara cirka 20 minuter kvar av filmen:)

Nu släcks lamporna så nu är det klart!

Återigen ute på havet

Hej och hå,nu är jag på båten igen. Denna gång ska jag vara här en hel vecka. Tur att jag har datorn med mig för annars skulle jag dö! Trots att det kom på 50 pers i Finnhamn så har de inte handlat nånting.

Så jag och Emelie har roat oss med att spela Jeopardy och byta färg på hennes blogg. Jag ska nog pröva att byta på min också,bara för att ha lite skoj och göra:)

Hörs senare!

Lucky

Idag fick jag en trevlig överraskning på posten! Rederiet som jag jobbar för har gjort nåt fel med skatten förra året och nu får vi som är med i facket ansöka om en stor skatteåterbäring!:D
Alltid trevligt med en extra fyrsiffrig inkomst!

Tror även att helgen kan bli bra:) Trevliga arbetskamrater och roliga vänner om kvällarna! Bikinin är nedpackad för på måndag hinner jag med vattengympa igen. Eller juste,måste nog ta baddräkt denna gång...Haha!

Nåväl,ska försöka sova nu så avslutar denna dag med ett gulligt kort som jag tog igår tror jag det var:)

image48
Såhär kan det se ut på grannens tomt när man bor "på landet"!

Min första "dagens inköp"!

Idag var jag då i stan och shoppade lite! Givetvis med endast presentkort för kontot mår inte bra såhär dan före dopparedan;) Det känns riktigt skönt att ha handlat för 1100 spänn men endast spenderat 100 kronor^^


Grått linne + svart kofta från JC

  
         image46
Grön kofta från Åhléns



Vit/blå randig långskjorta från Åhléns

Hummus

Förutom att simma så har jag även hunnit med att pröva göra hemmagjord hummus. Den vart sådär. För mycket citronsaft och vitlök tror jag...Men det var mitt första försök så nu vet jag bättre tills nästa gång!:)

Nu på kvällskvisten har jag varit och handlat åt min kära familj. Det var ganska dött på ICA maxi vid 21-tiden...Men det är bara skönt! Slipper man trängas med alla och absolut ingen kö vid kassan!

Nu är det snart dags att sova. Vaknade hyfsat tidigt imorse för en gångs skull så nu sitter jag här och gäspar.
Och imorn blir det ingen hemmadag heller. Jag ska in till stan och träffa min bästa kompis och sedan kanske shoppa lite grann. Med mina presentkort dvs!


Jag säger då de...

Vilken chock jag fick när jag hörde på radion idag! Heath Ledger blev bara 28 år.
WHAT?! Det är omöjligt,HAN kan ju inte bara gå och dö sådär=(
Ser med spänning fram emot när man får veta dödsorsaken som för tillfället verkar vara omöjlig att slå fast.

Annars idag då...Joodå,har varit på Eriksdalsbadet igen! Denna gång simmade jag bara. Men det var inte så bara ändå,hela 1500 meter simmade jag! På bara 45 minuter,pappa blev riktigt imponerad av mig ialla fall:)

Annars har det inte hänt nånting i princip. Jag ska nog åka och handla lite nu. Vi har ingen mjölk,yoghurt eller bröd hemma. Eller ja,inget gott bröd ialla fall!

Båtmupp

Det är helt otroligt vad nördig jag har blivit efter att jag sett klart SATC idag!

Har suttit här vid datorn ända sen åtta och det värsta är att jag spenderat mer tid på skargardsbatar.se än Facebook. Jag tror jag satt och läste på skärgårdsforumet i en och en halv timme. ILLA!
Hade ju lite att ta igen sen två månader tillbaka,men ändå;)


(http://www.km-stockholm.se/soderarm_km.jpg)


(www.waxholmsbolaget.se)
Här är mina två favoritbåtar,Söderarm och Viberö^^

En båtmupp är (för er som inte vet) en person som åker båt många gånger i veckan bara för skojs skull. Personen är alltså inte på väg någonstans och har inget mål med resan. Denna vill bara vistas ombord. Det tar inte lång tid innan man känner igen flera av dessa.

Igår vad jag även på vattengympa för första gången i mitt liv. Kan ju anses som lite nördigt av vissa och jag hade också mina fördomar måste jag säga. Men de upplevdes inte alls! Visst,det var äldre damer men också yngre. Jag var inte den enda i 20-års åldern. Det var dessutom riktigt jobbigt! Blir säkerligen vattengympa några ggr till! =)

Då försöker vi igen...

Skrev ett hyfsat långt och intressant inlägg tidigare idag,men då valde mitt cp-internet att lägga ner och vägrade starta om så det slutade med att jag stängde av datorn och allt försvann.

Hur som helst,för att korta ner det jag skrev tidigare så var det ungefär att jag längtar tills jag börjar jobba på fredag igen för jag tycker det är DÖtrist att bara gå omkring här hemma och inte veta vad jag ska hitta på. Det enda positiva med att vara ledig just nu är att sova länge.

Idag lagade jag lasagne till familjen. Det uppskattades att för en gångs skull få hemmagjord lasagne och inte Familjen Dafgårds! =)


Måndagsdepression

Efter att ha mätt mitt midjemått och räknat ut mitt BMI så kan jag numera säga att jag är farligt nära att räknas som överviktig enligt tidningarna. Det känns helt sjukt,men ändå skönt att få sanningen kastad i ansiktet!
Nu är jag mer taggad än förr att träna i eftermiddag och fortsätta att äta nyttigt och i mindre portioner.
Mitt nykterhetslöfte har det ju gått lite si och så med hittills...
I helgen drack jag däremot inte en droppe alkohol och det kändes jävligt bra faktiskt!

Min måndagsdepression blev inte bättre av att jag för en stund trodde att jag låg efter med min VISA-räkning en månad. Isåna fall skulle jag legat ungefär 10000 kronor minus på kontot...
Om jag nu ska låta mina sparpengar vara.
Som tur var insåg jag tillslut att så var inte fallet. Pengarna dras ju automatiskt...Pffhuu!

Vissa sitter säkert just nu och undrar hur jag kan vara så öppen med dessa problem. Det undrar jag med. Men på något vis så känns det skönt att skriva av sig och att läsa om det som faktiskt bara existerar i mitt huvud.
Denna blogg är inte heller direkt den mest lästa,haha!

Min ångest späds dessutom på en massa av att jag fortfarande inte har tagit bort mitt enda och jättefula julpynt i mitt rum. Jag har inte ens pyntat den i år liksom... 


image44


Jag ska genast lägga mig i sängen och bättra på mitt humör genom att se på Sex and the city!


Utgråten

Ibland är det bara så skönt att gråta tills man typ hulkar. Idag gjorde jag det. Kanske inte bästa tillfället att göra det på jobbet,men nu i efterhand så känns det som att jag fått ut alla mina känslor och jag känner mig inte alls lika arg. Det kan ju också bero på att bråket har lagt sig och att vi nu börjar bli sams.

Tacka vet jag snälla kollegor som låter en gå upp och vila i hytten när man som mest behöver det!

Slut för idag,tack för idag

Nu sitter jag här med onda axlar,en ond mage och ett ont hjärta. Han och jag är fortfarande osams och det tär nåt så förbaskat på mig! Jag kommer aldrig kunna sova...
Axlarna gör ont för jag har jobbat hela dagen och magen är nog en blandning av allt som finns.

Dags för en film i min hytt. God natt!

Städtimme på Söderarm

Efter att ha såsat framför datorn i tolv timmar igår och cirka 4 timmar idag så var det skönt att vara lite duktig!

Min arbetskollega Johnny har putsat fönster,stolpar och brandsläckare medan jag har putsat bordsfötter,golvlister och torkat ur en sopstation. Den var jätteäcklig! Ingrodd skit och gammalt kaffe.
Förhoppningsvis luktar den lite godare nu när Johnny sprutade en massa fönsterputs i den och jag torkade ur:)

Besöksrekord!

Jag är tvungen att skriva ett till inlägg för jag blev så himla glad nyss! :D

Igår hade jag besöksrekord på denna blogg med hela 13 unika besökare!
Annars brukar det vara runt 6-7 stycken. Mycket kul!!:)


Undrar varför det svängde uppåt så mycket helt plötsligt...?

Så in i helvete trött

Det jobbigaste som finns är att ha insomningssvårigheter. Man har sovit för mycket och länge på dagarna när man är ledig i två veckor. Att man sedan har ont i magen och bråkar med den man är kär i gör inte saken mycket bättre.
Jag låg o vred och vände på mig i cirka en timme igår kväll innan jag äntligen kunde somna. Det är då mobilen ringer och en full kille väcker mig. När jag precis somnat typ. Så jäkla typiskt...

Så idag är jag jättetrött. Jag gäspar hela tiden och det kommer typ tårar i ögonen för jag är så trött!

Såhär skulle jag se ut om jag la mig ner på en säng nu!

(vidabonita.blogg.se)


Boooooriiiing

Alltså det är helt sjukt vad lite folk det har åkt här idag. Sen jag kom hit vid halv tolv i förmiddags så har jag ätit lunch,suttit vid datorn,lagat middag,ätit middag,suttit vid datorn,städat,suttit vid datorn.
Fatta att jag varit online typ 12 timmar snart liksom...
Jag har morgonröst,ont i axlarna och snart även musarm. Imorn ska jag nog städa ur kylskåpet eller något annat kul bara för att röra lite på mig...

Hade jag vetat detta skulle jag tagit med mig fler filmer att titta på under dagarna. Just nu sparar jag mina två jag tog med mig till ett ännu tråkigare tillfälle...

Aaaoooo

Jag har så himla ont i magen! Jag vet inte var jag ska ta vägen...Trodde först det var för att jag var hungrig,men jag har ätit massor och det blir inte bättre.
Jag ska nog gå och leta reda på en Alvedon eller nånting för det här går inte för sig...

Ute på havet igen

Nu är jag ute och åker båt igen. Fast denna gång på "min egna" båt, Söderarm. Det är jättetrist väder ute och typ noll personer. Snart ska vi vända och åka in mot stan igen. Fast det blir en massa stopp i Vaxholm först.
Jag funderar på att börja titta på film faktiskt för det kommer nog vara lika dött ända till 22:45 ikväll när vi slutar.

Jag åker o simmar

Whoooaaa whooa whooaa....Visst är jag duktig som gör det såhär dagen efter och så sent på kvällen?:)


Sjön suger

Idag är jag väldigt sliten. Mestadels trött för det blidde bara två timmar orolig sömn inatt. Lägg till typ 4 glas vin,två stora starka och en White Russian på det. Men det behövdes för att kunna ha kul ombord.
Det var helt tomt ombord hela vägen till Finland igår. Jag o Nattis blev fan rädda igår morse när vi satt på Siljaterminalen och väntade på att folk skulle börja droppa in. Men icke,när ombordstigningen började var vi ca 10 pers i väntesalen. 10 pers!!!

Under dagen så åt vi först frukost sedan sov vi och vilade lite för att orka festa senare. På havet började det gunga så otroligt att vi var tvungna att gå upp o titta ut för att inte kräka ner hytten. Vi åt en laxmacka till lunch och gick lite i Tax free-shopen. På em efter ytterligare en vilostund så började vi göra oss iordning och dricka:)

image43

Väl framme i Åbo så tog vi oss en öl och såg säkert 100 pers gå av. Var tusan hade de hållt hus nånstans? De måste gått på i Mariehamn och sedan gömt sig i något hörn. Det som var bra var ialla fall att det gick på folk,men de var ju såklart finnar.

Fram mot 22-slaget så började människor äntligen krypa ur sina gömmor och baren fylldes ialla fall till hälften! Karaoke hann vi aldrig med för våra medpassagerare sjöng så otroligt många finska ballader.
När tiden för den var ute så började nattklubben.
Jag och Nattis var de enda på dansgolvet i säkert en timme,men det var nästan det bästa!:D

image42

Vi ägde dansgolvet eftersom ingen annan var där!:) Lite senare när folk hade sett klart på Dragshowen och tröttnat på dansband där uppe så kom de ner till oss. Det var kul med lite sällskap,men vi hade inte längre vår privata DJ;)

Hur som helst,kryssningen blev lyckad och väldigt kul tillslut trots den folktomma båten. Det kanske var max 100 pers ombord och båten kan ta 3000 passagerare. Ni förstår situationen...
Jag fick mig ett gott skratt när den andra personen för dagen sent i natt frågade mig och Nattis om vi var lesbiska. Jag tror aldrig jag har skrattat så rått och gott åt någon i hela mitt liv!^^

Tjockisångest,men ändå glad!

Just nu sitter jag och har riktig tjockisångest. Klänningen som jag hade för ett år sedan på nyår kommer jag längre inte i. Det går inte att dra upp dragkedjan på sidan. Riktig tjockisångest!!
Skuldkänslorna ökar på ännu mer för att jag inte har rört någonting på mig idag men ändå smaskat i mig en halv wienersemla. Där gick jag ett kilo plus igen...

Men jag är inte bitter. Det är bara att ta nya tag och satsa rejält på min träning i vår nu:)

Dessutom har jag något att se fram emot imorn!
Jag och Nattis ska dra iväg på en kryssning med det stora fartyget Silja Europa!:D
Det ska bli så JÄKLA kul och skönt med ett litet avbrott i vardagen innan jobbet tar vid i helgen!


(tallinksilja.com)

Tyvärr har vi inte intagit den "riktiga" kryssningsåldern,23, ännu så avgången är tidigt på morgonen. 7.10 kastar vi loss från Värtahamnen och anländer till Åbo på kvällen istället. Dessa avgångar är det nämligen 18-årsgräns...

Här blir det också svårt att hålla nykterhetslöftet,men jag håller igen på ölen och cidern som lurar på mest kalorier.
En kryssning kan man inte vara helt nykter på,det går liksom bara inte! :)


Bloggfunderingar

Igår kände jag mig på skrivhumör och tyckte att jag var jätteduktig som kläckte ur mig 3 inlägg på en dag. När jag sedan surfade runt lite och hamnade på en blogg där vi har en "riktig" bloggare så räknade jag ihop det till att denna person skrivit hela 10 inlägg under dagen! Hur gör man?!

Jag kan inte förstå hur man kommer på så många idéer om vad man ska skriva om liksom...:P
Jag är riktigt impad faktiskt!

playahead.se

Fram tills i fredags hade jag inte loggat in på denna omtalade sida "PA" på evigheter. Det är ju ingen i min omgivning som använder det längre och ännu mindre folk som skriver till mig.

Så döm till min stora förvåning när jag i fredags hade 3 nya inlägg i min gästbok och alla var från olika killar som jag aldrig skrivit med! Jahapp,trevligt trevligt tänkte jag och svarade för skojs skull.

Nu ikväll loggade jag in igen i brist på annat att göra (plus att jag kom på att jag hade några beundrare;)
Denna gång slog hakan nästan i golvet. 5 nya inlägg! Det måste vara Sara eller någon som skrivit nu tänkte jag,men icke. Bara killar denna gång också! Några svar,några nya. Medan jag svarade på dem fick jag ytterligare ett från en kille jag skrev med där för nåt år sen.


(http://www.newsdesk.se)


Jag kan inte undvika att tänka tanken....

Är playahead på uppsving igen?

Mat-Tinas matfunderingar

Jag undrar om det är för att jag har rört på mig ovanligt mycket idag (jämfört med den senaste tiden) som jag är så extremt hungrig. Eller jag vet inte,ialla fall extremt sugen på att äta någonting!
Visserligen har jag haft en liten ovana att äta en macka eller två,yoghurt med müsli och ett glas juice om kvällarna den senaste veckan och magen har väl kanske vant sig vid det. Men jag har ju ätit ordentligt idag till skillnad från andra dagar! Först sushi efter simningen och middag tre timmar senare.
Jag tror jag kan lägga till "matförbränning" till min lista av grejer som går på högvarv idag! =)

Nu är det jag som ger vika för mitt sug. Nu går jag till köket och gör mig leverpastejsmörgåsar och en kopp te!


Bredbar pastej med gurkbitar i är smaskens! (www.pastejkoket.se)

Telefon och träning

Idag känns det som att allting har varit på högvarv trots att dagen inte alls började så!

Vaknade redan runt 10 för en gångs skull och bestämde mig för att titta på två avsnitt av Sex and the city. Gick upp vid elva och åt mackor. Vid tolv frågade pappa om jag ville gå med på promenad i det vackra vädret. Jaa,fast jag ville simma också...Tillslut blev det så att vi gick ner till Trollbäcken,en promenad på ca 20 minuter med omväg. Därifrån tog jag bussen till stan och simmade sedan 1000 meter på Eriksdalsbadet.
Mycket skönt att komma igång igen!

Däremot var det lite pinsamt att jag hade lite ont om pengar på kortet när jag skulle betala mitt nya träningskort där. Fick ringa till pappa och be honom flytta över pengar,tur att han var hemma just idag!

Hur som helst,det där nya träningskortet är en jäkligt dyr biljett till en ny och fastare kropp. Nu var det tydligen kampanjpris på det och kostade då 2900 spänn. Jag menar,schaisse! Det finns roligare saker att köpa för de pengarna:P Men men,nu kan jag iaf både simma och träna pilates som jag är väldigt sugen på att pröva!

Det andra som gått på högvarv är min telefon. Det har ringts och det har smsats. Visserligen är det kul (och gratis för min del som har fast pris;),men vilken omställning från dagar när den är helt tyst,haha!

Nu är det dags för lite mer Sex and the city=)

Världens bästa Per

"Kör fram hästarna för fan!!!"

Varifrån får den härliga människan Per Morberg alla sina fraser och kommentarer? I love it! =)



(
http://snubben.files.wordpress.com/2007/08/per.jpg)

För alla er som inte tittar på Vad blir det för mat? än,gör det genast! Repriser söndagar kl.18 på tv4+. Nya avsnitt kommer i februari=)

Fest på Vindöga

Hmm,mitt det där löftet om att vara nykter i ett år går sådär va...En lång festkväll förra lördagen på Patricia och igår var det "fullt ös-medvetslös" på M/S Vindöga. Satan,det var länge sen jag hade en sån fylla och baksmälla!

Alla blev väl fulla,men värst var nog Nattis matroskollega. Efter att ha sagt flera nonsensmeningar såsom "tjena tjena hej hej hej hej....","Nää vad fan,jag har inte tid!" och den bästa "Ursäkta att jag pratar men.." så däckade han i sin hytt vid tolvslaget. Med kläder OCH skor på,haha!
Själv gav jag och Nattis upp vid halv ett ungefär och då gav nog skepparen också upp strax efter.
Efter en orolig natts skavfötters sovande med Nattis i hennes hytt så mådde jag ganska illa och sov kvar till halv elva. Båten var då ute vid Nämndö så när vi väl kom tillbaka till Stavsnäs gick jag och Nattis och delade på en pizza. Smaskens! Det var läääänge sen jag åt pizza:P

Hur som helst...Kom hem vid tretiden och har bara legat i sängen och tittat på Sex and the city sen dess. Snart är det dags för en gammal favorit på Tv4+,Vad blir det för mat? :D

Extra extra!

Jag har precis tagit mig till datorn i mitt rum från soffan i vardagsrummet. Där hade jag legat från cirka sextiden. Jag är så himla trött,blev inte mycket till sömn inatt och under dagen har jag fredagsstädat huset åt familjen (fast ingen har tackat mig ännu) och lagat hemgjorda hamburgare!

Hur som helst,värmde upp mina teveögon med lite SATC och sedan har det varit Scrubs,Skinny me,Let's Dance och ett av de roligaste programmen någonsin,Extra extra!



(http://tv.svd.se/img/svd/shows/extra-extra_3052.jpg)


Där har de en rund som heter Say my name biaaatch! Det är så jäkla kul:P Det går ut på att en av de som tävlar i lagen ska imitera en känd person/figur i en speciell situation eller agerande. Som idag skulle David Batra t.ex. göra Kalle Anka som läste Shakespeare. Hahahaha,min lill-syrra höll på att kissa på sig!:)


Nu vet jag inte om jag ska spendera mer tid här vid datorn eller om jag ska lägga mig i sängen och kolla på lite mer SATC. En film orkar jag nog inte med,kommer somna då fan...

Ps. Jag är jäävligt nöjd med min telefon hittills! Har fått lite avundsjuka kommentarer från vissa^^ Ds.

...............

JAG HATAR BLOGG.SE JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postbesvikelse

Jag har suttit spänd som en pilbåge hela fm och väntat på att klockan ska bli "posten-har-kommit-tid". Går ut till brevlådan,men i posthögen ligger ingen postavi till mig! Fan då..Men det kanske har kommit nåt till mailen?
Går in och kollar och klickar på någon länk som ska visa var min telefon befinner sig. Tydligen transporteras den fortfarande,men en avi har sänts till mig så imorgon är det jag som tar en promenad ner till Trollbäcken centrum och hämtar ut min nya babe till telefon:D

Däremot hade jag fått mail om att filmen som jag beställde från Cdon.com häromdagen har sänts iväg,så kanske kan jag även hämta ut den imorn! Om den inte kommer direkt ner i brevlådan såklart,tar ju inte så mycket plats med en DVD liksom=)


(http://blog.freepeople.com/napoleon_dynamite_poster.jpg)

Detta är filmen som jag har beställt. Napoleon Dynamite heter den. Så jäääävla skön alltså! Den ska jag pigga upp sega dagar på båten med senare i vinter.

Eftersom jag har ont i halsen och har haft det i några dagar så vill jag inte riktigt gå och simma med risk för att bli förkyld på riktigt. Så idag blir det nog en promenad till Tyresö Centrum för att kopiera en gammal lönespec. Dags att sätta lite fart kanske, innan det blir mörkt! =) 

Mobilen är på väg till mig!

Idag beställde jag en ny telefon till mig själv. Jag ser den som en trettondagaftonsklapp till mig själv^^

Jag har suktat efter den ett tag och hittade den billigt på nätet och idag slog jag äntligen till! Förhoppningsvis har jag den i min hand imorn vid den här tiden:)




Denna lilla skönhet är det!


För övrigt så har jag märkt att det inlägget som jag skrev på nyår aldrig publicerades. Det känns ju lite sent att lägga ut ett gott nytt år-inlägg nu....:P Men jag önskade er alla det,tyvärr syntes det bara inte!

Nu är det nog dags för lite Sex and the city i sängen:)

En tung dag

När man har såna här jobbiga dagar som jag hade idag är det tur att man har goda vänner som ställer upp och lyssnar på ens beklagelser under en promenad och sedan bjuder på hemmagjord café latte. En annan kompis sände mig glad musik som gjorde att jag log ordentligt igen. Vad fan skulle man göra utan goda vänner?!

Jag skulle ialla fall inte klara mig en dag utan dem.






Jag älskar er Natalie,Sara,Denise och Ludde!

Alla som inte dansar är våldtäktsmän

Vilken dag! Jag vaknade till lite av att hemtelefonen ringde och minns att jag tänkte,vem fan ringer så här tidigt och väcker folk?! En stund senare kom min lillasyster in och sa: Tina,det är nog dags att vakna nu,klockan är två..
VA?!! TVÅ?!! Haha shit,jag har inte sovit så länge sen efter en nyår för några år sen när jag kom hem vid halv sex:P

Fast det var ju faktiskt inte så mycket bättre inatt...Kom hem vid halv fem och kände mig konstigt nog inte så trött så jag satte igång ett avsnitt av Sex & the city och somnade när det var slut vid fem. Anledningen?

Igår var det stort firande av min käraste vän Natalies födelsedag! Och vilket finfirande det blev!
Vi var först hembjudna på middag hos henne vid sjutiden och några glas vin..Vid tio-tiden begav vi oss in till stan för att gå ut,vi var sammanlagt sju tjejer. Vi hade först tänkt att gå till trädgårn,men efter tag bestämde sig Nattis för att hon ville faktiskt prova att gå in på Patricia ialla fall. (Patricia är det bästa partystället i stan enligt mig och Nattis). Tyvärr är det ju 23-års gräns där så ibland kommer vi inte in,men igår gjorde vi det!:D
Jösses,vad glada vi blev,åtminstone jag o Nattis,det finns ju inget bättre ställe att fira sin födelsedag på än där:)
Vi drack,men framförallt var det fullt ös på dansgolvet hela kvällen och natten! Jag tror jag var mer där än någon annanstans sammanlagt! Inte konstigt att magmusklerna är en aning hårdare idag än igår;) Tur också att jag inte drack så mycket för det brändes säkerligen mer kalorier än vad jag drack. Hela hösten har det varit tvärtom!

Efter tretiden gav vi ialla fall upp och bestämde oss för att gå till McDonalds. Bussfärden hemåt startade 03.45 från Slussen och då var vi alla ganska så slut...Men det var en jäkligt lyckad kväll!


image40

Madde Z,Nattis och jag

RSS 2.0