Spanien nästa!

Det vart aldrig någon bio igår. Det gick bara skitfilmer så det blidde 3 öl på Galways @ Kungsgatan. Mycket trevligt hade jag:) Dessvärre verkar inte min kropp gilla det lika mycket för idag vaknade jag med huvudvärk och den sitter fortfarande kvar. Jösses...

Snart är det dags att ge sig av mot stan och Arlanda Express också!:D Ååh,det ska bli så skönt att lämna Sverige för några dagar! Jag behöver det verkligen trots saker och ting verkar börja lösa sig så smått nu...Det är en stor lättnad,stenen har lämnat mitt bröst.
Men men,det lär väl inte bli nåt bloggande från Spanien. Vi får se,kanske blir en glad överraskning isåna fall;)


image120
Såhär såg det ut sist jag var i Marbella sep-04...


Oh my!

Jösses vilken trött liten Tina som kom hem idag från båten! Jag lade mig i sängen och tittade på Sex and the city i cirka en timme och sen sov jag. Jag tror jag sov två och en halv timme. Det behövdes verkligen! Nu känner jag mig någorlunda normal igen:P

Nu håller jag på att packa väskan så smått inför Spanien imorn. Sen ska jag faktiskt åka in till stan och gå på bio. Och äta en liten mumsbit,har ju fan inte ätit på hela dagen! Inte konstigt att jag är hungrig...

Beställningstur

Sådärja,då var det bara cirka 20 minuter kvar tills jag äntligen får åka hem!:D Vi lyckades få en beställningstur till Norra Grinda,Strömsholm och Örsö också så nu håller matroserna på att lasta gods för fullt medan jag sitter här på däckskontoret och bloggar^^ Slappt o skönt att vara flunk ibland! Men oftast stressigt...

Jaja,det får räcka för nu. Hörs sen när jag är hemma:)

Aj mitt huvud

Usch,tröttheten börjar verkligen sätta sig i kroppen nu! Jag har haft ont i huvudet mer eller mindre hela dagen trots typ två panodil och frisk luft med sol inkluderat. Det ska bli sååå skönt att kliva av båtjäveln imorn:P
Nyss fick jag höra att han kommer imorn också. Det hade jag inte riktigt räknat med så nu har jag blivit nervös över det också. Det gör ju inte saken bättre direkt. Men jag försöker lugna mina nerver med en god White Russian.

Nää,dags att stänga av datorn och gå upp. Måste börja röja lite i min hytt tror jag...Det ser för jävligt ut!

Solen sken

Guud så skönt det var att gå ut och röra på sig! Dock var inte min kondition i topp så jag gick mest måste jag erkänna. Men satte mig en stund på en sten och insöp lite av solen. Det var riktigt skönt! Det kändes som sommar för det var lä och solen värmde ansiktet ordentligt:) Vad besviken jag blev när jag öppnade ögonen och såg att det inte alls var sommar...

Nu är det snart dags att börja med middagen. Det blir till korvstroganoff och ris till grabbarna. Själv känner jag mig så nyttig nu så jag ska äta kyckling med bulgur och resterna av tzatsikin från igår. Mums!:)

Dags för rast!

Lunchen gick bra tillslut. Jag fick loss pannkakan och den smakade faktiskt bra,trots den lite halvsmetiga insidan. Nu har vi en lååång rast här på Husarö och jag ska ut och springa i det jättehärliga vädret!:D


image119

Ärtsoppa och ugnspannkaka

Alltså det här med mat...Varför får man aldrig lyckas helt? Jag tycker att det alltid är något som blir lite brännt,fastnar,smakar fel,blir torrt,blir för vattnigt eller segt.
Idag blir det ärtsoppa (som jag hittade i frysen:P) och ugnspannkaka till lunch.
Soppan lyckades jag nästan bränna när jag skulle värma den på spisen och pannkakan har fastnat i långpannan.Du kan tro att jag är irriterad för jag smörade pannan OCH hade baconfett. Den var även fortfarande smetig efter 25 min. Enligt receptet skulle den vara klar efter 20-25 min. Fy faaan!

Världens bästa arbetsplats!

Hej å hå! Det blev aldrig nåt mer bloggande igår tyvärr! Jag försökte ett tag,men den här sidan har ju sitt eget liv ibland som alla bloggare vet...Tur att de byter "bloggplattform" inatt så vi kan blogga ostört!=)

Ialla fall...Idag är det riktigt fint väder ute i skärgården! Klarblå himmel och strålande sol,så jäääkla skönt! Det är nästan så att man ska gå ut både i Boda och på Husarö:)


image117
Såhär fint var det vid Ingmarsö tio över sex imorse!


image118
Och såhär såg det ut i tisdags eftermiddag. Solen sken igenom molnen,asfint!:)

Så säg,har jag inte en av de finaste arbetsplatserna i världen?!

Onsdagmorgon

Jaha,tjohej,så har man då jobbat i två timmar redan och det var sååå livat! Not. Fy fan,vad jag är trött. Å inte vet jag vad jag ska göra till lunch. Jag har några alternativ,men jag bör nog bestämma mig snart. Hmm,detta blev ett väldigt tråkigt inlägg så jag lägger upp en bild här på hur det såg ut i söndags på Husarö:P


image116
En inte alltför vanlig syn! En V-båt och en lotsbåt ligger samtidigt förtöjda ute på en ö.

Eviva España!

Jag tänkte bara berätta en glad nyhet! Ialla fall för mig...Idag blev det bestämt och bokat att på lördag kl.16.20 lämnar jag Sverige för några dagar. Jag ska åka till Marbella i Spanien!:D

Där nere håller ju nämligen pappa till för tillfället. Så jag och lillsis ska hälsa på honom och bo (nästan iaf) gratis på hans vårdanläggning. Det blir toppen med sol och värme trots att det bara är för 4 dagar:)

Duktig idiot

Haha,jag måste fan vara dum i huvet! Den här fina datorn ,som jag införskaffade för cirka 4 månader sen kanske, har jag använt nästan dagligen sen dess. Ändå tog jag precis bort de sista klistriga skyddslapparna i plast från den. Hur svårt kan det vara att upptäcka några plastbitar liksom? Eller är det Packard Bell som är väldigt bra på att tejpa? Jag vet inte,men nu BÖR min dator vara fri från plastiga skyddslappar!

Ännu en vit dag

Igår snöade det ju som fan! När vi hade rast en stund ute på Husarö satt vi i försalongen tillsammans med Väddös besättning och fikade medan snön blåste hårt åt väster typ. När vi sedan väl kom fram till Strömkajen och jag skulle lämna sopor så märkte jag och mina små badtofflor att snön även lagt sig tjock i stan. Nicklas sa dock att den skulle vara borta idag. Döm av min förvåning när jag vaknade till denna utsikt imorse!

image114
Snön låg kvar på kajen och hustaken....

image115
...plus att det dalade ner snöflingor från himlen!

Låtar man aldrig tröttnar på - del 5

Den här låten är på något vis väldigt avkopplande för mig. Jag älskar att titta ut genom fönstret på bussen och bara drömma mig bort medan jag lyssnar på låten med en grym bas i öronen. Det här är en extra lång clubmix som har ett väldigt bra intro enligt mig:)
Så enjoy en feelgood-låt!


Interphace - Dr Feelgood (Club mix)

Världen är upp och ner ibland!

Världen är väldigt konstig ibland! Jag och Emelie hade bunkrat upp med mackor i montern och hackat upp massa sallad till varmrätterna vi säljer. Men har någonting gått åt? Nej!
Folk verkar mest vilja fika eller bara dricka något varmt såhär i vintervädret. Men det känns lite surt,vad ska man göra med allt som blir över liksom?
Det är som kollegan Malin säger,om man förbereder riktigt ordentligt så blir det inget folk eller nån som vill handla,men om ingenting finns så vill alla handla!


Väddös tuta

Den fina filmen du såg i förra inlägget kan du faktiskt hitta på YouTube om du söker på Husarö. När jag gjorde det så hittade jag en annan rolig film som påminner mig mycket om sommaren.
Det jättevackra ljudet från en V-båt som backar ut från Strömkajen...;)

Jaha,nähä,den filmen kunde jag inte lägga upp här,men du kan avnjuta den direkt från YouTube!

En solig påskdag

Solen sken och fåglarna kvittrade! Klart att jag och Emelie gick ut på promenad på Husarö:)


Hem och tillbaka

Oj vilken jobbig dag jag och Emelie hade igår! Vi kände oss trötta och less på allting under hela dagen och på kvällen visade det sig varför. Vi hade sålt för över 13.000 kronor. Det är som en bra sommardag om man jämför. Är man inte beredd på sånt så blir man ganska slutkörd!

Skönt nog kom mamma och hämtade mig vid båten igår så jag fick komma hem lite. Det behövdes! Det var så himla skönt att lägga sig ner i soffan och äta lite gott med mamma,småsystrarna och farmor:) Man slappnar av på ett helt annat sätt när man är hemma. Att sova i sin egen säng var också guld värt när jag vet att jag inte kommer göra det på 5 nätter till....
 
Som tur är har vi haft det väldigt lugnt nu på turen ut så vi har kunnat sitta ner mycket och vilat oss. På hemfärden lär det nog bli lite folk...Tyvärr! Men bättre att de sprider ut sig på två dagar än bara imorn:P Väddö hjälper oss på vägen in också:)

Men men,nu ska jag kolla en film på facebook som min vän Sara har lagt upp:D

Inte så serviceminded

Nää fyy vad jag är trött just nu! Jag vill bara krypa upp i en soffa eller säng och titta på en film. Är helt slut i kroppen och känner mig inte glad och trevlig som man ska vara i serviceyrket. Nee,ge mig klockslaget 19 så att jag får komma hem!



Jag är inte ensam!

Igår kväll gick jag och hälsade på min kompis Marcus som jobbar i garderoben på Medusa. Det var kul att se att nån annan i servicebranschen också tycker att de flesta kunderna är idioter. Haha,jag satt ändå där inne i garderoben i två timmar så jag hann höra och se lite grann:)

Imorse var jag jättetrött. Båten började larma vid 6 imorse så jag vaknade av det. Klockan 7 skulle jag upp så ni kan ju gissa hur cptrött jag var när jag skulle gå upp. Det blev snooze två gånger.

Nu är vi snart i Boda och väntar oss en anstormning. Men liksom igår är vi väl förberedda så det går nog vägen!

Tyst som i graven

Min telefon har varit komplett tyst heeeela dagen. Jag tycker inte om det. Kan inte någon som har mitt nummer skriva ett roligt sms eller ringa mig? :)

Svengelska

När jag jobbar och det inte är högsäsong så förutsätter jag oftast att alla som handlar är svenskar. Svenskar brukar ju ofta vara ganska tysta av sig och när de inte gensvarar, när jag säger hej etc, så tänker jag bara ännu mer; vilken blyg sate som inte ens kan svara!
Sen helt plötsligt kläcker människan ur sig nåt kort mumlande ord på engelska och där står jag och känner mig heldum för att jag ställt frågor på svenska.
Om man inte fattar svenska och någon står och försöker hålla en konversation med en på svenska,är det inte då väldigt konstigt att man inte säger:

Sorry, I don't understand. Can you take it in english?


Här sitter hotta brudar...

I brist på inspiration till ett bra inlägg så kommer här två asheta bilder på mig och Emelie!:)

image112
Emelie äter lakritspuck....


image113
...och jag äter Magnum Mayan Mystica:)

Glad snöig påsk!

Jösses vilket väder vi har utanför fönstret! Snön yr runt åt alla håll och man känner inte direkt någon vårkänsla....Varför kommer vintern just när våren ska komma?

Jag vetifan varför,men inatt sov jag ganska oroligt tror jag. Känns som att jag aldrig fick nån djupsömn och det lilla jag kommer ihåg av vad jag drömde så var mina kompisar väldigt taskiga mot mig. Kan ju ha att göra med att jag inte sov så bra:P Sen vart det så där jättejobbigt att jag vaknade 40 minuter innan klockan ska ringa. Man vill ju inte gå upp så tidigt så man somnar om och är sen trött när man vaknar.
Men en dusch senare och jag var redo för en arbetsdag^^

Låtar man aldrig tröttnar på - del 4

Nu är arbetsdagen äntligen slut för idag! Vi hade städat klart redan vid Vaxholm och såsade mest sen hela tiden:)
Soporna är utburna och jag kan skriva detta inlägg och Emelie jobbar faktiskt lite. Viktigt kontorsarbete;)

Men vad passar inte bättre än att avsluta dagen med en fin favoritlåt?
(En sån som man får gåshud och tåriga ögon av om man har riktigt bra högtalare...!)



Takida - Curly Sue

En helt vanlig dag på jobbet

Gick ombord vid 10 imorse och Emelie kom sedan vid 11 som vanligt. Vi fick då en liten rusch,men den tog slut efter cirka en timma.

Sedan hade vi som vanligt jättemycket att göra under dagen.....

image110

Bland annat packa ihop leverpastej,smörgåsgurka och vin till systerbåten Dalarö...Ja,vi hade så mycket att göra att plötsligt var klockan fem och vi hade inte alls tänkt på middagsbestyren.
Men tillslut kom vi fram till att en riktig påskmiddag var det enda rätta....!

image111


Sådär ja!

Väskan är packad (nästan helt klar iaf;) och jag har fyllt på med lite bra låtar på telefonen som jag kan avnjuta imorn på bussen. Bara att stänga av datorn och försöka sova lite!
God natt och sov så gott!

Efter bion

Nu har jag varit hemma i cirka en timme och jag har fortfarande inte börjat packa. Jag skäms. Men det är så tråååkigt och jag orkar liksom bara inte. Vad ska jag göra för att uppmuntra mig själv? 



Bilden är tagen av Johan Nilsson och finns att skåda här. 


Filmen då? Joodå,den var helt okej! Man känner helt klart igen humorn från deras fantastiska serie Hipp Hipp! fast det var ändå inte riktigt samma kvalitet på det hela. Men det är klart att det blir olika om man jämför en sketchserie med en långfilm. Det är helt olika saker. Men det fanns gånger jag och Nattis skrattade rakt ut vilket inte de andra gästerna i salongen gjorde så mycket. Det var mer fnitter.
Jag tycker absolut att man ska se filmen Morgan Pålsson - världsreporter, men man kan lika gärna vänta på DVDn.

Låtar man aldrig tröttnar på - del 3

Många kanske inte förstår sig på denna låt alls, men jag kommer aldrig tröttna på den och det finns ingen annan låt som är mer party än denna för mig! :D (Sen att videon suger kan jag ju inte göra nåt åt...)
Så det finns inte mycket mer att säga än ARE YOU READY?!



Pakito - Are you ready?

Ladda och packa väskan

Vilket oerhört sjunk jag fick. Jag har ringt ett samtal som jag var väldigt nervös över innan och det gick väl ganska bra måste jag säga...Hoppas,hoppas,hoppas att han nu gör det som han sa att han skulle göra!
Sedan åkte jag iväg och återvann lite saker och handlade sedan på ICA. Det gick bra trots sommardäck och ett inte så somrigt väder...Haha!
Kom hem,tittade på teve och åt lite lunch. Plockade in disken och har hängt tvätten. Nu ligger jag här i sängen och väntar på att mamma ska komma hem. Vi hann aldrig titta på tapeter igår så det får bli idag istället.
Men hur som helst så borde jag packa min väska istället för att slappa här. Imorn är det ju jobb som gäller i 8 dagar framöver! Undrar om jag ska packa ner joggingskorna denna gång eller om snön tänkte fortsätta komma under veckan. Hmm...


Men men,ikväll blir det roligare aktivitet! Jag och Nattis ska gå på bio. Vi ska se en fílm som vi har väldigt stora förväntningar på för de som har gjort den är våra favoriter. Nämligen Anders och Johan,ni vet Hipp Hipp! duon:)
Filmen heter Morgan Pålsson - världsreporter och jag hoppas den är lika rolig som jag tror! 


Vinter mitt i sommarn

Här sitter jag i ett somrigt silkeslinne för att åka och handla på ICA med bilen som har sommardäck medan det snöar ute. Är inte livet typiskt ibland säg?

Tequina funderar

Trots att livet ibland chockar oss med stora och hemska saker så kan jag inte låta bli att fundera på mindre viktiga saker. Ta dessa saker som exempel:

* Hur många olika McDonald's restauranger har jag ätit på?
* Hur många gånger har jag egentligen åkt Tyresövägen/Nynäsvägen in till stan?
* Hur många sitter på toaletten just nu i hela världen?
* Hur många liter vatten finns det i Östersjön?
* Har jag åkt samma tunnelbanevagn på exakt samma säte någon gång?
* Hur många har egentligen rört det där rullbandet på rulltrappan?
* Hur många har petat i näsan precis innan de tar på ett dörrhandtag som jag sedan tar på?
* Hur många har prövat en tröja på H&M innan jag prövar den och köper den?


Jaa,ni förstår....Mindre viktiga frågor i livet som man stör sig lite på att man antagligen aldrig kommer få ett svar på.

Live från Huddinge sjukhus

Hej bloggen!

Nej,ni behöver inte vara oroliga. Det är inte jag som är inlagd på sjukhuset. Det är min mormor. Ingen större fara,hon har en infektion i på ett sår som hon nyligen opererade. Men det kan ju vara skönt med lite besök och sällskap ialla fall. Just nu är det två sköterskor inne hos henne medan jag och mamma sitter utanför och väntar. Mormor ville inte att vi skulle se hennes sår eller höra vad hon berättade. Det får man väl respektera. Sköterskan trodde dock att hon skulle behöva stanna över natten så då kan jag ju stryka en sak från min "att göra lista" imorn. Nämligen handla mat åt mormor. Hmm,men vad ska jag då hitta på under dagen?

Idag har jag gjort betydligt fler saker än vad jag gjorde igår. Åkte hemifrån ganska tidigt för att simma på Eriksdalsbadet med Nattis. Vi var i bassängen vid 12 tillslut och simmade 1000 meter. Sedan gick vi till Hemköp och köpte lite mat som vi tog med oss hem till hennes syster. Var där nån timme och fikade också efter maten.

Sedan åkte jag hem och har snackat med några (åtminstone tror jag att de var de) snyggingar på Viasat kundtjänst och fixat teven som var trasig. Mamma och jag skulle sedan titta på tapeter till mig,men affären hade redan stängt när vi kom dit så vi drog direkt hit till sjukhuset.
Nu har vi fått besked också att mormor blir kvar här några dagar för provtagningar etc. Bäst jag går in och pratar lite med henne.

Puh,ett långt inlägg men nu är det klart!:)

När pappa har druckit pappaläsk

Jättetidigt imorse åkte pappa till Spanien. Där ska han vara en hel månad. Han får åka dit gratis tack vare Landstinget. Men inte utan anledning,nej. Han har reumatism förstår ni och kroppen mår bättre i värme då. När han är framme och installerat sig väl så ska han kolla upp om möjligheten finns att jag kan komma och hälsa på. Jag hade tänkt mig en långweekend, men han snackade om två veckor.
Imorse kl.09:15 förstod jag varför när jag fick några sms från honom:

Pappa: Planet försenat. Kvar på Arlanda. Lars

Jag: Okej,vad jobbigt...

Pappa: Var du sarkastisk e var ft medlidande? Ölen är billig men jag är onykter. 10.10 är senaste bud. Kram,pappa

Jag: Haha! Det var nog mest medlidande faktiskt..:) Oj,det var bra jobbat att redan vara onykter! Trevlig resa! Kram

Pappa: Känns skönt att veta att du verkligen är min dotter. Vi är verkligen lika även om du inte alltid gillar det. Mamma kan inte alltid förstå dig när jag gör det.

Jag: Jaså, är det så?:) Det var skönt o höra!


Pappa: Vad trodde du? Förrtå mig rätt. Jag tycker lika bra om dhna syskon men du lurar mig inte eftersom vi tänker lika. Kram,pappa.


Sittsår

Nu börjar det kännas att jag har spenderat alldeles för många timmar här i soffan. Jag har ont i ryggen,fötterna börjar domna bort och jag har sittsår i arslet. Ska jag ta tag i att städa lite kanske? Behöver verkligen inte börja med middagen än...Ja,så får det bli!

Ett toabesök innan bara och sätta på radion och jag är redo!:)

Ensam hemma

Ensam hemma. Jag gillar det inte riktigt,inte när jag mår som jag mår...Ni kanske tycker jag är jättekonstig nu,men jag längtar tills jag får jobba igen. Då hinner jag inte tänka så mycket...
Men jag har varit lite duktig idag. Städat i köket och dammsugit en del. Nu sitter jag och tittar på Sex and the city som är den enda räddaren när man är lite nere. Snart är det dags för Oprah också. Hoppas att det är ett roligt avsnitt!

God natt!

Konstigt att jag för en och en halv timme sen trodde att jag skulle somna tidigt ikväll. Nu ligger jag här och är inte alls så sömntörstig. Men jag ska ge det en chans ändå för jag vill inte sova så länge om mornarna. Plus att jag måste ju varit trött av en anledning förut...Eller hur?:)

Efterrätten kommer sen...

Det vart en riktigt god middag idag! Mamma hade gjort en thaigryta som var väldigt smarrig. Synd dock att det var fläskfilé för jag äter ju inte griskött längre. Det passade säkert jättebra till såsen och grönsakerna,men den där bilden av griskultingen som låg och skrek försvinner inte från min näthinna. Nää,gris kommer inte komma in i den här käften på ett bra tag.
Nu väntar jag på att den hemmagjorda pannacottan ska stelna,sen ska jag äta den med bjönbär till. Hoppas det blir mycket godare än de torra muffinsen som jag och Denise åt igår inne i stan....

image109
Vi delade på en chokladmuffin och en blåbärsmuffin. Inga höjdare...

Teve är ingen riktig höjdare idag heller. Säsongsstart av Parlamentet,vet dock inte vilka som ska tävla idag. Men det får duga så här på söndagskvällningen!:)

PS. Slog på tv6 nu där Erik&Mackan går. Handlar om intimhygien,ganska kul faktiskt! Vilka är egentligen snuskigast av killar och tjejer?  DS.


Skärgårdsdoktorn

Jag är hungrig. Som ett as. Jag ska masa mig upp ur sängen för att hämta en banan och se om någon startat med middagen. Sedan ska jag ta på mig mysbyxorna och riktigt mysa framför Skärgårdsdoktorn som börjar 18.30. 
Nää,det blev inget mer vettigt gjort idag förutom att gå på promenad och titta på tapeter till mitt rum. 


Uppdatering:
Nähä,det blev ingen skärgårdsdoktor. Jäkla program om melodifestivalen istället kl.19. Varför gör de då reklam om skärgårdsdoktorn tidigare på dagen? Idioter på SVT!

Nytt i garderoben!

Nu har jag varit duktig och ansträngt mig att posa framför kameran och fotat mina inköp från gårdagen. Så se nu till att titta ordentligt på alla bilder som jag tagit! ;)

image103
Jag ääääälskar dessa jeans! Man får riktigt najs ass av dem;)

image104
Blus från H&M 198:-
Jeans från Tiger 999:-
Skor från Vagabond 550:-


image105
Me like!! Gör inte du?:)

                 
Denna topp som är svart i verkligheten kommer från H&M och kostade 98 spänn. Den är skitsnygg på och jag gillar verkligen den söta knappdetaljen i nacken!



Det var allt förutom skoputs som köptes samtidigt som skorna. Tydligen kommer blommorna förstöras lite tyvärr,men så är det ju med läderskor! Hur som helst,blev inte så mycket saker,men ändå runt 2000 i pengar. Oj,haha vad mycket det lät helt plötsligt! :D Men jeansen är jag supernöjd med!

Slöa söndagar

Varför är alltid söndagar så jäkla slappa? Ja,förutom om man jobbar för då sliter man som ett djur. Men nu,när jag är hemma...
Jag vaknar,tittar lite på teve,äter frukost,gick på promenad (vilket visserligen var ganska duktigt,alla 4 systrar gick och tittade på tapeter till mitt rum!),kommer hem och tittar på teve,äter lite och går till sitt rum för att lägga sig i sängen med datorn i knät.
Jag orkar inte ens engagera mig till att ta bilder på mina fina inköp från igår! Jag tror att jag har en sån där svacka just nu då allt känns som skit. Tänker mycket på honom...

Jag ska nog duscha. Det är skönt.

Shopping på schemat

God förmiddag!

Oj,vad jag har sovit gott i natt! Jag var helt utmattad igår och somnade gott vid halv elva och sov sedan i sträck till halv åtta imorse. Självklart var det för tidigt att gå upp så jag somnade om och vaknade igen vid halv nio. Sen somnade jag om igen och gick tillslut upp vid 10. Det blev iaf 11 timmar sömn vilket jag verkligen behövde!

Nu ska jag snart åka in till stan och titta lite i butiker med min vän Denise.
Det ska bli kul! Jag ska kolla efter jeans och underkläder + strumpor. Det är verkligen hål i alla mina strumpor! Haha,det är bedrövligt...
För övrigt så är det hål i alla mina favoritjeans också numera. Det är så jobbigt att de kläder man gillar mest går sönder först,men å andra sidan är det väl ganska logiskt också eftersom man använder dem mest...
Jaja,det går inte att gå runt med ett stort hål precis vid arslet på ens jeans när man jobbar så jag måste hitta nya jeans! Önska mig lycka till!


image102
Denise och jag i en väldigt kylig lifttur i Sälen:P

En irriterande grej

Jag har legat i sängen nu och kollat på Let's Dance och Hjälp!. Har varit jättetrött och var precis på väg att somna till Hjälp! Men då kom jag på att jag varken tvättat bort smink eller borstat tänderna och tvingar upp mig själv. Annars ligger jag bara och tänker på det och kan inte somna.
Så tvättar man bort sminket från ögonen och blir pigg när vattnet når mina ögon.
Är det inte typiskt?


Eftersom jag nu blev så pigg så står teven fortfarande på och Nyheterna gick igång på tv4. Jag vet inte om jag ska ångra det eller vara glad för det.
En sak är ialla fall säker...jag tänker aldrig mer äta griskött!
Inte förrän det har införts en ny rutin gällande kastreringen av griskultingar!
Även fast de bara är 3 dagar gamla så kan det inte vara så jävla kul att få kulorna avskurna utan bedövning.

Usch,jag gråter för jag tycker så synd om de små kultingarna. Ni skulle sett hur det gick till och hur mycket de skrek när bonden skar med kniven. Fy faaan säger jag bara!

YouTube nostalgi

Jag har precis suttit och kollat på alla gamla videos med Aqua på YouTube. Jag minns särskilt när Barbie girl och att jag satt varje dag flera timmar framför ZTV och MTV och väntade på att den videon skulle dyka upp. Den var ju så himla bra tyckte jag! När den väl kom blev jag helt i extas och bara älskade trummorna som slår hårt i början av varje Aquavideo och när allt i hela videon var rosa och gulligt.
Pappa tyckte också att deras videos var väldigt roliga. Det var någon lördagmorgon jag låg i mamma och pappas säng och tittade på teve med dem så kom Barbie girl. Alla bah: jaaaa!:D

Aaah,härliga barndomsminnen!


Först tänkte jag inte besudla min blogg med ännu ett videoklipp,men jag vet själv att man är slapp och inte orkar leta efter den själv. Så jag lägger upp den här ändå om någon nu inte skulle ha sett Barbie girl! =)


Bored of Facebook

Den här hade jag fått på min FunWall. Av två stycken faktiskt! Haha,en pik kanske?:P
Hur som helst tyckte jag den var jäkligt kul och texten stämmer ju så himla bra också!



Trött

Fram tills för ungefär 20 minuter sen så har jag bara legat i soffan och tittat på teve och läst Cosmopolitan som damp ner i brevlådan idag. Nu har jag förflyttat mig till min säng och datorn i knät. Jag är helt slut. Har verkligen ingen ork för någonting.
 
Det tar på krafterna.

Låtar man aldrig tröttnar på - del 2

Den här låten har jag lyssat på i över två år nu tror jag och jag har fortfarande inte tröttnat. Jag blir alltid glad när jag hör den och det kan behövas i jobbiga perioder som dessa.

Videon gör bara så att jag ler ännu mer när jag hör låten!:D Haha,så oerhört ful!


Torgny Melins - Dansbander

05:30

Så tidigt ringer klockan på onsdag,torsdag och fredag när man jobbar här på Söderarm. Det är helt sinnessjukt tidigt. Idag kändes jättetungt när klockan ringde. Jag tror jag precis var inne i en djupsömnsvacka och jag var helt säker på att jag var ledig och skulle få sova vidare. Men sen kom jag på att det är ju den här morgonen kvar.

Jag måste göra mackor. Orka!

Skit också!

Oj oj oj oj....Nu har jag gjort bort mig lite...
Jag har HELT glömt bort att beställa varor från Menigo tills imorn så nu finns det typ inga grönsaker kvar. Det är inte så bra inför helgen. Måste genast kontakta den som kommer imorn och förvarna. 4 gurkor,5 paprikor och ett salladshuvud kommer man inte så långt på en helg! :P

Jaja,det finns ialla fall pyttipanna och bakad potatis! Har inte sålt en enda maträtt under dessa dagar hittills.

Svt play

Just nu lämnar vi Husarö efter att ha haft rast här i cirka två timmar. Jag har läst Veckorevyn och vilat i hytten,men innan så tittade jag på teve. Teve på min dator via Svt Play. Det är hur bra som helst tycker jag! De lägger upp alla deras egenproducerade program så kan man titta på dem när man vill!

Idag tittade jag på Morgonsoffan. Det hade premiär igår vilket jag hade glömt bort helt. Det var sådär tycker jag. Lite överdrivet ibland kanske. Men det andra som jag tittade på är helt super enligt mig,Robins. Han är så jävla rolig! Man skrattar alltid högt minst en gång när man ser hans program=)


Bilden har jag tagit härifrån.

Bikinin är borta!

I tisdags när jag var och simmade en sväng så passade jag på att leta efter min döskallebikini i kvarglömda effekter lådorna.  Jag hittade den inte och frågade även efter den,men det var kört.

image101
Min favoritbikini som fick åka med till Thailand är borta! =(


Du som har tagit den,ge tillbaka den!

Bäst att hålla sig borta

Just nu är det full rulle där nere vid däckskontoret. Matroserna håller på att lasta gods och skepparn hjälper till lite också. Jag tänkte också hjälpa till först,men sen såg jag kaoset och tyckte att jag mest var i vägen. Så jag smet iväg hit upp^^

Några få passagerare har droppat ombord,men det verkar bli ungefär lika lugnt idag som det var igår...
Det blir lite av en upprepning av lunchen idag. Igår åt vi tonfisksallad till lunch och idag blir det kycklingsallad. En liten variant av ceasarsallad till och med! Jajamensan,krutonger,parmesan och ceasardressing. Det blir smaskens!

Nu,dags att börja med den:)


Nästa brygga...Boda

God morgon!

Nu är vi strax framme i Boda. Då kommer "alla" människor att kliva av och jag ska vänta in Dalarö. Dom ska få 12 backar öl av mig och tänkte faktiskt sno lite teskedar av dem. Hoppas att de har det nu bara^^

Hörs sen!

Låtar man aldrig tröttnar på

En del låtar kan man lyssna på hur mycket som helst och i hur många år som helst utan att tröttna på dem. Jag antar att det är såna låtar som man får räkna till sina absoluta favoriter!

Här är den första låten i min serie "Låtar man aldrig tröttnar på"=)



Depeche Mode feat. Linkin Park - Enjoy the silence

Onsdagkväll på Husarö

Hej hej!

Idag har varit den lugnaste dagen jag någonsin varit med om. Jag har haft cirka 17 kunder på 15 timmar och sålt för ungefär 400 kronor. Helt sinnessjukt.
Ändå har jag inte bloggat nånting. Det beror på att jag har varit ganska slut idag. Inte trött rent fysiskt utan jag mår ganska dåligt rent psykiskt just nu. Det är skitjobbigt. Så när det varit lugnt har jag mest legat i soffan uppe på bryggan och pratat med skepparn...
Men men...

Det har varit lite roligt ändå ombord! Kollegorna är toppen och jag har faktiskt fått pröva på att köra den gigantiska båten!:D Jag backade ut från Boda brygga och vände och styrde upp riktningen mot Grinda. Det gick väldigt bra!:)

Vi fick nyss ut schemat för våren. Jag ska överrasknings vis vara tre veckor på Vånö och så lite här på Söderarm. Inte att det är nåt fel på Vånö,men jag trodde verkligen att jag skulle få vara på Viberö blandat med Söderarm. Konstigt...Men det blir nog bra!:)
Nu ska jag jämföra lite mer vilka jag ska jobba med! haha:D

Fy h*lvete

Jag önskar ingen den smärta och tunga sten som ligger över mitt bröst just nu.
Detta är nog det värsta jag gjort mot någon jag älskar.
 

Finnhamnsrushen

Det vart som jag trodde. Många människor åker med oss från öarna denna tur. Värst var det från Finnhamn då alla typ 50 pers som klev på skulle ha mat. Matades de inte på festen de var på eller?
Aja,det är tur att man jobbar med någon som är van vid såna här tillfällen och inte nån newbie. Då går det åt skogen;)

Snart är det dags för middag. Fläskfilé med potatis och tzatsiki! Väldigt god och fin söndagsmiddag:)

Lååångsamt och seeegt

Oj oj oj,tiden går inte snabbt här! Båten är tom på folk och det finns inget att städa.Typ;).
Jag antar att det bästa man kan göra är att sitta här och vila upp sig inför den eventuella rushen som kan komma på hemvägen. Det är ju ändå söndag och folk ska väl hem från landet och så...

Man kanske ska passa på att beställa lite varor från Menigo nu när det är så lugnt och man har tid för det. Så är det klart liksom!:)

Måste pigga upp mig med lite musik tror jag!=) 

Snart lunchdags!

Idag är det söndag. Då brukar det vanligvis vara stekta ägg,stekt potatis och bacon till lunch. Det är nån slags sjötradition som finns på alla fartyg i Sverige. Tror jag iaf:P Det är ju inget tvång såklart,men många äldre blir galna om de inte får de till söndagslunch.
Idag gjorde Emelie en variant på det som jag tycker verkar vara mycket godare.
Helstekt rå potatis,prinskorv,äggröra och stuvad spenat. Smaskens!! =)

Jag tycker lätt att man kan införa det som söndagslunch istället för flottig bacon!

Resa runt jorden

Usch,inspirationen till att skriva bra blogginlägg försvinner verkligen när det är så här tradigt och segt på båten.
Inte bara blir det tråkiga blogginlägg utan man har tråkigt över huvudtaget också. Man försöker hitta på saker att göra nästan hela tiden om man inte är helt trött förstås;)

Idag åkte jag ner med en soppåse och fastnade inne på däckskontoret på väg upp. Det var Niklas som visade en rolig grej som heter Google earth. Man kan ställa in olika destinationer och zooma in ordentligt på kartan. Ja,det finns Eniro som gör sånt också men den här var roligare! För när man skrev in en destination så blev det inte vitt medan den tänkte utan den zoomade ut så man såg hela landet och flög liksom över jorden till den nya destinationen. Haha,det roade ialla fall mig i cirka 20 minuter.

Så knäpp blir man när man har det segt på det här jobbet:)

Thaimiddag

Ikväll blir det thailändsk middag ombord på Söderarm. Fisk och räkgryta med smak av kokos och lite sting av chili. Serveras med ris och sallad. Låter väl gott,inte sant?=)

Bröderna Schulman

Alex och Calle skriver Sveriges mest lästa blogg så någon av mina läsare lär ju också läsa den. Ialla fall lite då och då!
Jag tycker ibland att det kan bli lite för mycket internhumor typ,men idag skrattade jag faktiskt nästan högt!
(Skulle varit pinsamt att göra det här på båten,hade lätt gjort det hemma;)

Här kommer det roliga inlägget från Calle Schulman:


Lunchade på Gärdesgrillen. Det slog fel.


Jag
: Jag tar en gourmtrulle.
Kiosk-man: Va?
Jag: En gourmtrulle, tack. Och jag äter den här.
Kiosk-man: Vadå gourmtrulle? Menar du gourmetrulle?
Jag: Nej. Gourmt, tydligen.
Kiosk-man: Vadå "tydligen"?
Jag: Det står så. Gourmt.
Kiosk-man: Jaha. Men du vill ha en gourmetrulle?
Jag: Nej. Gourmt.
Kiosk-man: 37 kronor.
Jag: Ok. Jag tar en Pucko på det också.


Bodarushen

Puh! Äntligen börjar rushen från Boda ta slut!
Det har gått cirka en timme sen dess cirka 90 personer gick ombord. På den timmen har de handlat bakpotatisar,pajer och pannkakor i stora mängder. Massa kaffe skulle de ha också. Jösses.

Som tur är var vi två stycken som delade på stressen,men nu värker mina fötter ordentligt!


Ett fotbad och lite massage skulle sitta riktigt fint just nu!


Nä usch,idag är jag inte alls på humör för att jobba och serva en massa människor. Luften har helt gått ur mig. Jag vill sluta för idag och titta på Andra chansen i Melodifestivalen:)

Husarö once again

Nu har det gått cirka en timme sen vi lämnade Strömkajen och är snart framme i Vaxholm. Det är hyfsat mycket folk ombord,men ingen jätterusch sådär. Mackor var dagens bestseller;)

Igår så skrev jag ju om Serj,sångaren från System of a Down. Det är en passagerare som åker med idag som är jättelik honom i den videon jag la upp! Han heter Holm i efternamn också. Lite cool bifakta sådär^^

Ytterligare en god natt rubrik

Nää,nu har vi bundit fast och strömmen är slagen på landström. Dags att gå upp till mässen och umgås en stund med besättningen och sedan lägga sig i sängen. Axlar och nacke är helt stela,de har inte fått ligga ner på hela dagen!
Bara ansträngt sig för att röra pekpilen på skärmen;)

Så god natt och sov så gott!

Hårt arbete ombord

Såhär har jag och Emelie suttit sen kl.10.

image99

Jahapp jahapp

Det är så otroligt lite folk ombord (läs tomt!) så jag och Emelie tittade på Let's Dance en stund och pratade med skepparn om hans bravader i Vasaloppet.
Nu har vi helt städat klart och räknat kassan så det är bara väntan kvar nu tills vi ligger till vid Strömkajen för natten. Då ska det gås ut med sopor,tomglas och kartonger. Tråkigt och äckligt,men det måste göras!

Inget party ikväll inte. Det är typ bums i säng!

Ny bildrubrik!

Nu har jag suttit här och fixat och trixat riktigt länge med stilen på min blogg. Har efter många om och men äntligen lyckats ladda upp en bild som ser duglig ut i beskärning etc!

Så säg lite nu då vad ni tycker mina kära läsare!
Blev det fint eller var det bättre förr med den lilla vattenbilden till vänster?:)

Kycklingschnitzel

Vilket sjunk man får såhär efter middagen!
Jag är helt lagom mätt efter den extremt goda kycklingschnitzeln med ljummen potatissallad till som jag och Emelie slängde ihop till middag. Det är jättekul att pröva på något nytt recept som blir lyckat och gott!


Receptet tog vi från recept.nu. Fast vi hade ingen prästost så det fick bli vanlig gratängost blandat med parmesan. Soltorkade tomater hade vi inte heller så det blev färsk istället. Rosmarin var också slut så det blev timjan.
 Men vad fan...Same shit,different names;)

Blåmärke nästa

AAJ! Jag var på väg upp till skepparn med kaffe och bulle när jag ramlar mitt i trappen med knät före in i en kant. Satan vad ont det gör nu!! Blåmärket börjar redan torna till sig...Hela kaffekoppen åkte ut också så jag fick börja om!
Varför ska man straffas när man är snäll?

En bild på mitt jobb

image98
Här är en bild på mitt jobb som ligger fastspänd ute på Husarö en eftermiddag i januari:)

Serj Tankian - Empty walls

Under hela veckan hemma så har jag nästan enbart lyssnat på Bandit Rock. Det är så jäkla skönt ibland att lyssna på riktigt hård rock och bli av med sina dolda agressioner,haha! Eller gå ut och springa till:)
Tillslut börjar man känna igen även de låtarna och här är min senaste favorit från Bandit!

 

Jag kände genast igen rösten på sångaren och trodde att det var System of a down. Men det var det inte. Det var Serj Tankian. Sen att han visade sig vara sångare i bandet System of a down i vanliga fall visade ju bara att lite kan jag allt om rock;)

Tack för maten!

Nu är jag ombord på jobbet och har precis ätit lunch som Johnny hade lagat. Fläskfilégryta med grönsaker i och pasta till det. Det var riktigt smaskigt så vi tackar för maten Johnny!:)

Nu kommer det att vara lugnt här ett bra tag till så det blir nog mycket surfande. Ska väl försökta ta tag i att packa upp buren med varor som vi har fått också;)

Natti natti!

Just nu när jag sitter här så vet jag inte om jag är så speciellt trött att jag vill sova,men det brukar ju komma när man väl lagt sig i sängen.
Imorn är det upp tidigt för att åka till jobbet så det är lika bra att försöka sova tidigt också. Det är en låååång arbetsdag imorn! Börjar kl.10 och slutar vid 23-tiden. Även fast det inte är så mycket folk så blir man oftast helt slut ändå...Inga raster här inte!

Nää,som sagt. God natt och sov så gott!

Jag är Carrie

Your result is: Carrie


You're quirky, witty, and every guy's perfect first date.
(från facebook)


Nu undrar jag bara vad quirky och witty betyder.

Sköönt!

Jag valde att gå ut i den härliga friska vårluften för en gång/löpningrunda! Det gick hyfsat bra ändå trots min dåliga kondition. Det blev mest gång,men en ganska så snabb sådan:)
Stannade till vid barnsjön en stund för situps och armhävningar också. Det är helt otroligt skönt att göra sådant utomhus på en brygga precis vid vattnet!
Ganska skönt att springa av sig lite energi också. Nu kan man med gott samvete krypa upp i soffan och titta på film ikväll.

Tror banne mig att joggingskorna åker med ner i väskan till båten.

Gång eller simma?

Ååh,nu har jag beslutsångest!

Jag var först inne på att åka in till Eriksdal och simma i cirka en timma. Men nu har jag ingen ork att åka in. Det kommer ta så lång tid. Men mest blev jag sugen på att gå ut och gå/jogga istället för det är ju så fint väder och mitt huvud behöver lite frisk luft känner jag. Solsken är inte heller helt fel. Man ska ju passa på liksom.

Jag har ialla fall städat nu. Dammsugit halva huset. Det var bra gjort av mig tycker jag:)

Dagen efter

Utgången blev riktigt lyckad enligt mig! Bra fylla,snack med massa olika människor och dans á la söderstil på Kvarnen. Det var riktigt kul!:D
Nattis sov över hos mig för hennes buss går inte på natten,så jag har inte sovit så jättebra i natt. Jag är sämst på att dela säng med någon om det inte är ens pojkvän eller liknande för då skedar man jue;)

Vi gick och lade oss vid halv fem imorse och sen dess känns det som att jag har vaken nästan hela tiden så tröttheten kommer nog komma tidigt ikväll. Det är lika bra det för imorn är det jobb igen! Nu en hel vecka så det är bara att ställa om sina dygnstider igen....


Jaja,ska städa lite nu och sen ska jag faktiskt åka och simma.
Lite motion såhär dagen efter är ganska skönt!

Utgång

Så kom det då en sån kväll igen. En ganska så spontan utgång! Om det blir lika kul som sist vi gjorde det,i typ gymnasiet, så kommer det bli grymt!:D

Kvällens outfit!
image97
Nyinköpta tunikan från Gina Tricot
Tights i skinnimitation från H&M


Hoppas ni läsare också får en rolig onsdagskväll!:)

Bee movie

Igår kväll såg jag Bee movie. Ni vet den som Jerry Seinfeld har gjort...


Bild tagen härifrån.

Han har även gjort rösten till huvudrollsbiet. Den började bra med rolig humor och tog dig in i deras söta bikupa i Central Park. Efter halva filmen när Barry ,som biet heter, har träffat en människa som han har blivit bra kompis med (ja,de kan prata med varandra)så spårar filmen faktiskt tyvärr ur.
Allting är bara för mycket. Biet stämmer människorna för att stjäla all deras honung och sen går det åt helvete med jorden. Så måste han ställa allting till rätta och rädda världen...

Så om ni gillar tecknat/sciene fiction/drama så är denna film perfekt!
Annars kan ni lika gärna hyra nån annan tecknad film...

Städdag

Trots det fina vädret utanför fönstret så har den här dagen utvecklat sig till en städdag. Jag har torkat och donat i köket,städat upp på köksbordet och alldeles strax är vardagsrummet också klart.
Mamma var lite grinig igår för att ingen hade tagit hand om disken så idag kommer hon få en smärre chock när typ hela huset är ordentligt städat. Det är ganska kul ibland tycker jag. Bara man är på humör för det liksom!
Ska försöka få lillsyrran att dammsuga sen. Det borde hon väl klara av trots sin antistädgen!

Nu är det alldeles strax dags för en lunchpaus framför Oprah;)

Konstig dröm

Inatt hade jag en bisarrt konstig dröm igen.
Jag skulle gå på båten för att jobba och när jag kom ombord så såg det ut som de gamla tunnelbanevagnarna ni vet...Orangea väggar och bruna säten. Det var exakt en vagn och skakade ungefär som att vi åkte tunnelbana också. Men när jag kom upp till mässen såg den helt normal ut.
Jag frågade om vi skulle behöva ha den vagnen under hela veckan och de visste inte för Söderarm var rejält trasig i maskin. Haha,mycket konstigt!
Jag drömde även om Strömkajen. Det var så mycket snö på isen att båtarna var begravda i snön och när de backade ut så såg man bara en skorsten som rörde på sig. Märkligt att båtarna inte hade sjunkit liksom:P


Men men,nu är det dags för Oprah! Det är ett sånt roligt avsnitt när hon delar ut en massa saker till publiken:)

Riktig öl

Oftast så hatar man ju verkligen reklam för de stör i programmet eller filmen som man tittar på,men ibland så lyckas reklammakarna! Som ica-reklamen t.ex. När det kommer en ny som man inte sett så tystnar ju alla för att se vad som händer denna vecka. Men den tänker jag inte visa här.
Nä,här kommer en av mina favoriter just nu!=)

Jag tycker den är bra för dels så gillar jag båt och havsmiljön,dels har de ett härligt språk (lyssna bara när sista gubben säger "Really thick!"). Men mest av allt så har reklammakarna lyckats med det viktigaste av allt.
De gör mig sugen på öl. Jag vet inte varför,men när Falconhuvudet vänder sig mot tittarna i slutet och blinkar med ögat medan ett "skålljud" uppstår så tänker jag bara: ÖL!



Vad säger du? Blir du lika sugen på öl som jag när du ser denna reklam?:)

Dagens inköp

För er klädintresserade läsare så kommer här några bilder på vad jag köpte idag när jag gick min shoppingrunda på Söder! :)
Eller ja,så mycket runda blev det ju inte...Jag började vid Skanstull och gick längs hela Götgatan och Götgatsbacken (med en avstickare in till Indiska i Söderhallarna) till Slussens t-banestation.
Jag hittade ett par jättefina skor på Mixage som också var på rea,men tyvärr klämde de alldeles för mycket TROTS att det var min storlek. Konstigt!
Hittade även fina skor på Nilsons inne i Skrapan,men ska fundera lite för de var så dyra:P

Jaja,här är det som jag köpte ialla fall!


image93
Klänningar/tunikor från Gina Tricot. Är dock osäker på den vänstra...Behålla eller återlämna?


                       
Klicka för förstoring!

Tunikan från Gina, jeansshortsen från Indiska och smyckena från Gina som du nog ser;)        

                           


När endast bad hjälper

Innan jag fotar mina inköp från dagen,möblerar om eller äter middag så ska jag lägga mig i badet och bara njuuuta! Jag är så frusen och flera tröjor hjälper inte,jag måste liksom bada.
När jag är kall så blir jag också väldigt stel och får ont i musklerna så det kommer sitta fint med lite jetstrålar i ryggen och bubblor över hela kroppen=)

image92
Dags för ett dopp i det varma vattnet! =)

Ommöblering

Innan jag drog in till stan idag så prövade jag att möblera om lite. Jag har nu prövat två olika varianter. Allting står kvar i den sist prövade möbleringen. Men det känns inte helt rätt. Sängen kändes bättre i den andra varianten. Så jag ska göra en ny combo och se om det blir bra!:)

Let the sun shine in

Ååh vilket härligt väder!:D
Äntligen lite sol igen efter dessa dagar med regn och mulet! Jag blir så sugen på att gå ut och gå,men är också lite shoppingsugen. Jag tror jag ska slå två flugor i en smäll genom att gå på promenad runt på söder och strosa lite i de butikerna;)
Plånboken har ändå inte riktigt råd med storshopping,haha!


Jag blir inte alls sugen på riktigt träning inne i en svettig lokal idag eller att simma. Ska jag promenera ner till Trollbäcken för att få lite flås ialla fall kanske?

Roomservice del 8.

Att gå runt på IKEA med farmor tar banne mig mer på krafterna än vad man tror! Ända sen jag kom hem har jag kännt mig så trött och utslagen så jag inte har haft lust med nånting. Men nånting har jag ändå gjort!:D

Joodå,jag har varit riktigt duktig och byggt ihop de två möblerna som jag köpte. Idag blev det skrivbordet och ett sängbord. Dock blev det inte sängbordet som jag hade tänkt från början. Det var så stort i diameter och jag hade bara tänkt mig något litet. Så det blev ett fyrkantigt istället. De kan man ju putta in mot väggen lite mer också:)

image89
Såhär ser det ut just nu!

Dock har det lilla sängbordet retat galla på mig. En av muttrarna vill verkligen inte snurra runt så benet sitter lite löst på det. Pappa lyckades inte heller lösa det. Det får väl vara så tills det brakar ihop eller nåt!

                 


Väggarna blev jättefina och möblerna är jättefina. Ändå känns det som att nånting fattas. Visserligen är inte fondväggen klar än och det kommer komma en till stor byrå där. Allt småpynt är också kvar,dels nytt som man blir sugen på att köpa,dels alla mina saker som ligger nerpackad i kassar inne i bastun just nu:P
Men jag börjar allvarligt fundera på om jag kanske ska ta och möblera om lite?
Det lär ju förändra rummet helt och faktiskt göra det som nytt på riktigt! Hmm,då måste jag bara fundera på hur möblerna ska stå också....Tål att tänkas på ialla fall!=)

Roomservice del 7.

Så ligger jag då återigen i min egna sköna säng! Jajamensan,rummet är klart nu!:D

Eller ja,iaf så pass klart att jag kan sova här och möblerna kan stå mot väggarna igen^^

image87
Nu är sängen bäddad med rena rutiga lakan,very najs=)

image88
Det ser fortfarande ganska tomt ut....


...men imorn bär det av till IKEA för att inhandla skrivbord och andra diverse saker! Farmor blir förhoppningsvis mitt sällskap,hon vet inte om det än men jag vet att hon också vill dit för att köpa sängben.

Hur som helst,nu ska jag duscha av mig lite snabbt så jag blir fräsch i de rena lakanen och sedan ska jag äta yoghurt framför teven som står golvet här:P Tror att jag kanske ska börja om på Sex and the city. Man kan ju aldrig se det för många gånger liksom!;)

Nu ere dags

Jag har fått i mig tre groggar nu,men de känns inte så jättemycket faktiskt...Det får bli några till inne på krogen tror jag;)
Snart ska vi dra oss till bussen som ska ta oss in till staden och någon krog. Jag vet ännu inte vilken=)


Det blir nog bra...Ha en bra kväll!!:D


Hemma hos Sara

Nu är jag hemma hos Sara för första gången på länge. Vad fint hon har fått i sitt rum! En ny bred säng,skrivbord och nattduksbord. Det mesta i stilig ek:)

Idag har jag varit flitig! Men kom inte igång förrän vid halv ett,normal tid igen alltså. Inte klar innan elva som häromdagen:P Men nu är mitt rum färdigmålat och imorn ska jag pilla bort all tejp från lister och städa upp på golvet. Så imorn blir det premiär sovdags i det nymålade rummet!:D

Ikväll är det ialla fall utgång. Var det blir vet jag inte än,men ett ställe med 18-års gräns blir det ialla fall. Det är ju massa knattar med som sagt;)

Innan är det uppladdning med melodifestivalen och groggar framför teven:D

RSS 2.0