Dan före den sista dan på året

Uj uj uj, idag har jag och Natalie haft o göra här på båten! Ganska många människor på varje tur och de handlade så in i bomben. Det är lite galet för det är många som springer till caféet för o handla det första de gör när de kommer ombord. Inte ta en sittplats som man skulle kunna tro...
Men men,vi är ju två så jag är inte orolig för att jag ska stressa ihjäl mig. Snarare orolig för att alla saker ska ta slut eftersom allting går åt som smör. Jag fattar inte varför alla blir så köpkåta så fort de hamnar på sjön!
Men men, nu ska jag kolla på slutet på Van Hellsing. Sen blir det sussa sött!

@ work

Herre min gud vilken dag jag har haft idag! Fullt ös från 06 till 20 ungefär...Det har varit mycket folk på varje tur känns det som och så fort jag hade en liten stund över så lagade mat till besättningen eller höll på med inventeringen. Men nu är jag förberedd inför morgondagen med färdigskurna grönsaker till mackorna, färdig beställningslista och koll på lunch och middag. Hoppas det blir lite mindre folk under dagen också så jag kan få sitta ner! Nu har jag så ont i axlarna och fötterna att man skulle kunna tro att jag jobbat en högsommardag!
Och på torsdag kommer min fina vän Natalie hit och jobbar med mig under heeeela nyårshelgen. Kommer bli så mys!
Hon fyller för övrigt år idag, 23 närmare bestämt! Hipp hipp hurra hurra hurra hurra för henne!:D

Min nya älskling...

Sitter nu med min nya lilla älskling i knät! Inget levande ting, men älskar den väl så mycket:) Igår var det ju julafton och vilken julafton det var!
Jag och Jonathan vaknade ganska tidigt och firade vår egna lilla julafton här hemma på morgonen. Vi öppnade julklappar från hans släkt och från varandra. Han fick några fina kläder från Peak Performance och en pälsmössa av mig och jag fick en tavla, en barbapapa, ett fotoalbum med bilder från hela vårt första år tillsammans, en film, en stoooor påse godis, en tidning och så min nya lilla älskling...en MacBook Air! Gaah,helt galet fina presenter!:D
Jag hade så dåligt samvete för mina opersonliga presenter och så gav han mig så fina saker...
Tur att vi har både vår första årsdag och hans födelsedag framför oss inom en inte alltför avlägsen framtid så att jag kan ge igen...fina presenter alltså!;)
Hur som helst, sedan åkte vi hem till mamma där vi åt jullunch med hela familjen, mormor,farmor och de tre pojkvännerna. Pappa åkte hem till sig strax före Kalle Anka medan vi andra tittade på det och sen åt varmrätterna på julbordet till middag, fikade och öppnade julklappar. Fick många fina saker även av mamma och systrarna, bl.a. porslinskaniner, servetthållare, strumpor, stickad tröja, bastoppar, tavelramar, Diormascara och duschcreme+kroppslotion från Sephora!
Dagen avslutade vi med att gå på midnattsmässa i kyrkan här hemma i VH. Det var himla mysigt och ett perfekt avslut på den bästa julafton någonsin!

En julgran i juletider!

I förrgår köpte Jonathan med sig en underbar julgran hem till oss. Den fick inte vila länge innan vi tog in den till vår nya julgransfot och julgransmatta och klädde den med glitter och kulor:)


Dagsljus och solsken...


Kvällsbelysningen...



En av alla glittriga stjärnor jag köpt till granen...


En av mina söta fåglar:)


Min favoritpippi! I glas från Åhléns..


Vad är väl ett par skor...

Åh, ack så fina men ack så onda! Det gick knappt att gå mellan köket och hallen (som är en sträcka på 2 meter) i dessa läckerheter så de fick tyvärr åka tillbaka till H&M:( 1000 kronor för ett par skor som jag absolut aldrig kommer kunna använda är min gräns i mitt skosamlande!

Men suck....Så snygga de var på!



Dock så fick det här festliga halsbandet stanna i min ägo!
Det kommer bli väldigt snyggt på julafton skulle jag tro:)


På jobbet

Här ombord lunkar dagarna på. Imorn får jag redan åka hem igen! Tjohoo!:)
Det känns skönt för jag är inte inne i ett jobbmood och dagarna är väldigt långa här...Kl. 06.15 är det avgång och sen åker man nästan i ett ända fram till 20 på kvällen. Suuuuck!

Men jag har ialla fall turen att få jobba när det är fint väder ute! Nu tittar solen fram och gör små solkatter på durken och skotten här inne, fint!

Här hade jag tänkt lägga upp en bild som jag tog imorse i Stavsnäs, men blogg.se verkar inte vilja ladda upp några bilder just nu....Grr! Får se om det funkar senare! Får väl ta och plocka ur diskmaskinen istället..


Julpyssel

Hallå!

Bloggen blir lite drabbad såhär i julstöket! Eftersom det är min första jul sen jag flyttade hemifrån så känns allting extra roligt gällande julstöket:) Jag och Jonathan har köpt vårt första julpynt och julgardiner, handlat julklappar tillsammans, bakat julgodis och igår julpysslade vi...

 
Det var mycket småplock över hela bordet..och golvet:P Självklart lyssnade vi på julmusik under tiden, drack glögg och åt pepparkakor:)



Allt pyssel inhandlades på Panduro och de fina glöggmuggarna hittade vi på Ullared!




Jonathan gjorde silvriga och kanske lite mer stilfulla kort (beroende på hur man ser det) än mina guld/röda som är lite mer...glitter och glamour;)




Nu är det snart dags för mig att bege mig till jobbet. Har haft långledigt i 10 dagar, men hade gärna varit ledig 10 dagar till. Jag vill vara hemma och julmysa hela tiden!:D


Önskelista julen 2010

Detta inlägg intresserar nog mest min familj, men vem vet? Kanske även tomten läser bloggar;)

Dubbelt våffeljärn
10 svarta matta assietter från Höganäs
Strumpor
Jeans (Levi's eller Acne Hex)
Presentkort på Twilfit så jag kan köpa några bra BH
Skinnhandskar med dragkejda från Åhléns
Kitchenaid i ljusrosa eller mintgrön
Emma S. Wiklund hudfärgad ansiktslotion
Nattcreme
Pengar (så att jag kan köpa en MacBook Air)
Sex and the city 2 på DVD eller Bluray
Vita porslinskaniner från Lagerhaus
Mössa med boll från Åhléns
Strykjärn och strykbräda
Smycken från Laila Bagges kollektion - Rock by Sweden Åsitas, gärna sånt som går att använda till vardags
Jag älskar till exempel det här armbandet...

och de här örhängena som är storlek mindre, 3 cm...

Även det här halsbandet är snyggt! När vi nu ändå håller på...;)

Ja,allting är snyggt från hennes kollektion men det här är mina absoluta favoriter!

RSS 2.0