Köksstatus...

Jag vet, jag tjötar om mitt j*vla kök men det är allt som livet kretsar om just nu. Plus att jag fått efterfrågan på bilder av min lillasyster så då får hon bilder:)

Idag har vi inte gjort något där än, mest för att Jonathan var borta några timmar på dagen för att hämta ut sina glasögon i stan. Jag stannade hemma och städade i köket för att få finare bilder och i vardagsrummet för att få tillbaka något slags fungerande vardagsrum...:P

Kan börja med att visa hur det såg ut för 18 dagar sen....

Väggarna är målade i vitt, men nåt trägolv finns det inte än...


 


Igår fäste vi denna bänkskiva, fick upp täckskivan, överskåpen och högskåpet. Plus att Jonathan fick upp lampor medan jag roade mig inne i stan...:)



Imorn blir det nog hemmalagad middag..!


Mysig hörna...

Oj,vad dagarna går fort! Man tycker att det inte var så länge sen man bloggade, men så hux flux har det gått tre veckor. Knas!

Jag har ialla fall jobbat ganska mycket på sistone och när jag är ledig så har vi fixat saker till köket. Eller haft lite kvalitetstid med varandra;) Blir lätt att man glömmer det när det enda som snurrar i huvudet är köksrenovering...

Satt precis och kollade på bilder på vårt kök som jag tog innan vi rev ner skiten. Skåpen saknar jag inte alls, de ser för taeskiga ut! Men just hörnet där köksbordet stod ser faktiskt ganska mysigt ut...:) Tur att det kommer se ungefär likadant ut sedan också!:D



Köksrenoveringen goes on and on and on...

...men det går snabbt framåt! Vi har redan börjat måla en massa på väggarna och taket har fått sig en strykning än så länge. På söndag blir det att tigga till sig mammas bil över dagen så att vi kan åka o köpa lite mer golv, sen är det good to go att börja skruva ihop köket. Fatta vad härligt!:D

Imorn tar vi en liten paus i renoverandet genom att åka ut i skärgården för att åka lite båt, basta och bada och kanske grilla lite? Vem vet?:) Min storasyster följer med oss ut för att titta på vår segelbåt. Kanske ska klassificera det som hennes födelsedagspresent eftersom hon inte fick nån av mig igår? Hihi!


Köket är ute!

Ja jösses, i söndags var jag och J riktigt effektiva! Vi rev ut, hämtade en hyrskåpbil (gissa vem som gjorde vad?;), sprang i de två trapporna upp och ned för att lasta allt skräp i bilen och åkte o kastade det på en återvinningscentral. Allt detta på tre timmar!
Det är sjukt effektivt! Från att packa ned det sista i köket i papperskassar till att lämna återvinningscentralen på tre timmar på två personer. Vi hann även åka o köpa lite saker på Bauhaus och börja spackla lite i alla hål som uppstod efter rivningen på väggarna.

Efter detta var vi sjukt nöjda med dagen så vi firade det genom att gå på VHs egna Thai-China garden och ta en stor stark till maten. Öl har sällan varit så gott som då:)

Igår handlade vi lite diverse saker till, bland annat balofixer så vi kunde sätta på vattnet igen. Men annars blev det inte mycket gjort. Idag har vi spacklat första vändan så jag hoppas att det blir slipning och en sista vända med spackel imorn!

Jag ska dessutom spela innebandy med kollegorna imorn. Jag trotsar min hosta och knaggliga hals. Får se om det är så smart drag imorn.

Dags att göra sig iordning för natten. Natti natt!


Rensa ut, städa ur!

Jag är ensam hemma för min älskling är ute i skärgården och "jobbar". Jag tror hans arbetsuppgifter bestod av att tända bastun och grilla korv...Det är ju ännu mer lättförtjänta pengar än vad jag har på mitt jobb om vintern!;)

Men bara för det har jag inte legat på latsidan inte! Jag har sålt vår diskmaskin, fotat en massa köksprylar och lagt upp på Blocket och nu tar jag en paus i urstädandet av alla köksskåp. Ryggen säger ifrån efter ett tag och mina vader gillar inte att stå upp för länge heller.
Jag tycker ändå det är ganska kul det här! Det känns verkligen som att det händer nånting och köket kommer bli sååå fint!:)

Här är lite prylar som jag lagt upp på blocket om någon nu kanske skulle vara intresserad. Endast märkesprylar!:)
(Klicka på bilden för större bild)


                       

Kosta Boda Mine, skål 200:-      Ittala vinglas 300:-              Ittala dessertskålar 200:-

                       
       Höganäsmuggar 120:-            Höganäsmuggar 300:-       Två glaskaffemuggar 150:-                                                                                         (Kaffepressen är ej till salu)


Ibland är världen konstig...

Skulle precis börja skriva ett inlägg om att jag la upp alla våra vitvaror på Blocket idag. Folk ringde i princip direkt på kyl/frysen och spisen var också ganska populär. Tre intresserade på bara några timmar när det finns jättemånga annonser uppe på spisar och kyl/frysar. Hur som helst...
Skulle ialla fall skriva att bänkdiskmaskinen fanns kvar till försäljning för jag hann inte lägga upp annonsen förrän nu ikväll. Precis när jag skulle publicera i princip så kom ett sms från en som ville köpa den. Haha,hur sjukt är inte det?! Finns jättemånga sådana (ialla fall liknande) på Blocket också så det känns som att vi har haft en oerhörd tur med att få alla saker sålda:)

Ååh, jag är så lycklig att det går så bra för oss för en gångs skull!


Här är sakerna som jag sålt idag:

 

 



Detta är en liten sneakpeak av hur hela vårt fula kök ser ut idag:P Imorn ska jag göra iordning lite fint där och fota en före-bild så att ni får se hela härligheten. Förhoppningsvis kommer efterbilden redan nästa vecka!


Ååh typiskt!

Jag har gått och blivit förkyld:( Hur ska jag nu kunna träna?! Det får bli till att gå promenader bara...Hoppas halsontet är över till onsdag ialla fall så att jag kan spela bandy med kollegorna!

Jaa,näsan kittlar så att jag nyser och halsen rasslar så att jag hostar hela tiden. Suck, jag tycker jag precis var sjuk liksom! Att ha ont i halsen är dessutom det värsta. Jag hatar att så fort man sätter sig på en buss eller pendeltåg så börjar man hosta som att man är på väg att dö. Det är så pinsamt och man vet att alla irriterar sig på en så försöker man sluta hosta, men det gör bara det hela värre. Nää, usch och fy, det blir en hemmahelg för min del!

Imorn ska jag packa ner alla saker i köket, eventuellt börja riva lite också. På söndag ska vi åka iväg med allt bråte och handla färg. Sen är det bara o sätta igång!:)
På måndag kommer skåpen och på onsdag alla vitvaror. Wohoo, det är i full gång nu! Om en vecka kanske jag sitter här med ett helt nytt kök! Underbart!:D


RSS 2.0