Spa och sol?

Paradisturen blev inte alls som jag o Denise hade tankt oss. Inte for att det var nat fel pa oarna eller de stallen som vi fick se,nej nej. Problemet var VADRET! Forsta dagen pa em sa tornade STORA kolsvarta moln upp sig vid horisonten precis innan vi skulle kliva ner i de sma longtailbatarna som skulle ta oss in till var overnattningso.
Nar forsta baten lamnat var yacht brakade helvetet lost. Regnet fullstandigt hallde ner och man sag inte langre on som lag 50-100 meter ifran oss. Baten kom tillbaka med de personer som var pa vag och vi fick sedan vanta tills regnet lugnat sig.
Grejen var att molen forsvann aldrig helt och det kom en till skur sen nar vi vagat oss ut pa upptacktsfard. Sa den eftermiddagen var forstord och vi hade inte alls kul.
Dagen darpa hade vi sol mestadels,men det blev anda molnigt sen igen. Det var jatteskont att komma tillbaka till vart hotellrum och duscha av sig allt saltvatten och sand som fastnat pa oss under tva dagar.
En rolig grej med turen var iaf att fa snorkla vid ett rev. Jattemanga haftiga fiskar simmade runt en och over en. En riktigt haftig upplevelse:)

Annars har det mestadels rullat pa har. Igar var vi ivag till grannbyn Patong Beach som ar lite storre och mycket mer fest an har i Karon Beach. Anledningen var att guiden fran Paradisturen hade bjudit alla som ville till hans restaurang dar pa gratis BBQ och jag ar inte en san som tackar nej till gratis mat!;)Det var jattegott och olen som jag kopte till vara lika god!
Men vi trivdes inte sa jattebra anda i Patong for nar vi lamnat den trevliga lilla restaurangen sa fick vi verkligen se en partyhala.
FAN vad folk och mycket nattklubbar dar alla verkade vara stupfulla. Mycket Go-Go klubbar ocksa som vi fick inbjudningar till. Om de ville att vi skulle titta eller upptrada vagade vi inte ens tanka tanken pa:P Vi bara sprang vidare illa kvickt,haha!
Aven om manga ackliga manniskor,mestadels kata thailandare kollade efter oss tva i kort-kort och hogklackat,sa blev vi anda stolta nar tva unga killar,troligen svenskar vande pa huvudet efter oss en lang bit:) Det kom aven fram tva britter och sa att vi var nagot av det finaste de sett. Sjalvfortroendet akte upp en bit kan jag saga!:D

Idag ar jag inte lika vacker. Sitter har och ar oljig pa bade hud och har efter vart langa besok pa hotellets spa. 4,5 timme med helkroppsskrubb,massage och manikyr+pedikyr. Later langt,men timmar verkligen flog ivag!!

Nu ar det bara imorn kvar,sen sa aker vi hem till morkret o kylan igen. Vill inte riktigt det,men blir anda skont. Borta bra,men hemma bast. Right? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0