En effektiv och solig dag!

Idag hade jag en massa "to-do"-saker på en lista och nu är faktiskt nästan alla avbockade!
Jag har varit duktig och varit ute på en löprunda med lite styrketräning i gräset efteråt, jag har plockat här hemma, dammsugit och våttorkat golvet, betalat månadens räkningar och gjort min deklaration! Nu är det bara lite disk,dammtorkning och middagslagning kvar...
Btw, så är det mycket roligare att betala räkningar och deklarera om man kan sitta ute på ballen i eftermiddagssolen och göra det:)

Aaaaaoooo!

Aj aj aj aj! Jösses amalia vilken mensvärk jag har nu! Brukar inte ha så här ont så man undrar ju vad som är fel...
Jag har även en grym värk i axel/nackpartiet, men den värken håller jag på att bearbeta. Idag var jag nämligen andra gången på Naprapathögskolan där en jättegullig tjej mörbultar mina stackars ömma muskler. Det gör nytta i slutändan, men satan så ont det gör när man ligger där!
Idag kom jag dessutom helt svettig för jag hade sprungit dit av olika anledningar så jag kände mig inte så fräsch direkt...Piiiinsamt!

Fixarhelg...fast ändå inte?!

En helg full med aktiviteter och idéer om att fixa i lägenheten. Men som vanligt hann vi bara med hälften ungefär:) Dock var det inte för att vi var slöa utan för att vi var ute och motionerade ganska mycket! Igår blev det cykling cirka två mil och idag en rask promenad på ca 1 mil!
Annars var vi i Farsta Centrum igår och inhandlade diverse saker till lägenheten typ vårgardiner till vardagsrummet, bordstabletter och påskljus. Avslutade kvällen med ett glas vin på vår vårpimpade balle:)
Idag gick vi som sagt, det blev en promenad till Handen där vi köpte en glas och sen strosade i centrum. Jag blev kär i en topp och ett par skor och Baby blev lite förälskad i en svart trenchcoat:) Sen har vi plockat ihop saker här hemma som vi ska sälja på loppisen på söndag! Ska bli kul (och skönt!) att sälja av lite saker:D
Innan påsk blir det jobb några dagar, kanske bra så jag inte förslappar mig!;)

Kärlek i alla dess former....

Efter Tallinnresan har jag mest jobbat. Vi hann med att gå på loppis och åka på andra diverse bilutflykter med min far samma söndag som vi kom hem från kryssningen. Vi tyckte loppisen verkade bra med mycket folk och så, så nästa söndag står vi själva där och säljer av saker och kläder!:)
Jobbhelgen blev lite jobbig för min kollega hade missat att denne skulle jobba så jag fick ta fredagsförmiddagen själv innan en annan kunde hoppa in. Sen på lördagen så skulle min vapendragare komma och jobba med mig, men hon försov sig så jag fick ta lördagförmiddag själv också. 600 pers tur och retur, mindre kul. Snäll som hon (och en stor dos dåligt samvete..?;) lät hon mig gå hem på söndagkväll och stannade själv kvar till måndag em. Vilken ängel!:)
Det innebar att jag hann umgås med min kära gamla vän som åkte med oss en tur på söndagen. Vi tog en kopp te och bestämde en ny träff på måndagen.
Sagt och gjort, promenad på Djurgården och öl på måndagen. I tisdags blev det lunch med Mia (som bara har två månader kvar med bebismage!:D), ett besök hos naprapaten och sen kom Nattis in. Vi tog en fika och kikade lite i butiker. Under tiden uppstod ett ölsug så det blev öl även denna kväll.
Igår blev det ytterligare ett besök i stan. Jag och Nisan tog en fika och pratade lägenheter, pojkvänner och jobb. Lika trevligt som vanligt:)
Idag har jag lekt lite hemmafru och tvättat fyra fulla maskiner och städat kanins bur. Tog även ut kanin i solen med koppel, men hon var ganska rädd så blev inte så mycket skutt. Mest sitta och hålla span. Gjorde inte mig så mycket som passade på att njuta av solen på en bänk!
Sedan drog jag in till stan och tog en öl med Nattis och hennes skolkamrat på Snaps. Jonathan slöt upp en stund, men vi bestämde oss snart för att dra och äta middag istället. Blev Sonjas grek där vi avnjöt kyckling med tzatsiki respektive bifteki med rödvinssås och friterad potatis.

Tere tulemast Eesti!

Så var det den andra lediga dagen på mitt korta lediga pass och helt plötsligt skulle jag resa bort! Jonathan överraskade mig med en kryssning till mitt andra hemland Estland. För er som inte visste det så är jag medborgare i Estland, så därför kan jag kalla det mitt andra hemland även fast jag knappt kan ett ord på estniska:)
Det var en resa på 40 timmar som inkluderade två kvällar och nätter ombord på M/S Baltic Queen, två bufféer med väldigt god mat, mycket sömn, fem timmar i Tallinn med mycket strosande och fika!

Välkommen till Tallinn baby!Enda butiken i estniska terminalen....Frukost och lunch inmundigades på Reval Café, på nästan exakt samma bord som jag och Nattis satt vid för 1,5 år sedan:) Lite coolt!"Du får snart äta baby, jag måste bara fota först..." Haha!Min ciabatta med kyckling, pesto och zucchini. Mumma!Sen gick vi till ett annat shoppingcenter där de hade byggt upp ett litet miniland runt ett café. Hur mysigt som helst!Fanta och friterat...Är det semester så är det;)Vi gick vidare mot gamla stan och på vägen såg vi ett ganska ballt hus!Gamla stadsmuren....Trött i fötterna!"Tänk Captain Morgan älskling!"Det här tornet är från år 1154. Och hör sen!Sen träffade vi på en cool snubbe från Ryssland som var fyrspråkig.Vi började runda av vår dag i Tallinn med en öl och glögg uppe på den gamla muren......där lyssnade vi på medeltidsmusik och hade utsikt ända ner till vår båt!Och ungefär så mysig var vår 40-timmars resa:)

RSS 2.0