Hej å hå, tiden den gå...

Dagarna bara rusar fram nu! Snart är det valborg, maj och plötsligt knackar sommaren på dörren igen! Härliga tider:)

Nu har vi flyttat in i lägenheten och bott här cirka en vecka. Igår sov vi vår första "riktiga" natt i sovrummet med helt vita väggar och nylagt golv. Kändes toppen! Idag har det blivit nästan helt färdigställd, bara lite finputs kvar och sätta dörrar på vår nya stoooora garderob:P
Sen är det första rummet helt klart vilket är väldigt skönt efter att ha bott på en byggarbetsplats i en vecka. Nästa rum att färdigställa är hallen. Där är det slipning, målning och golvläggning kvar. Inte allt för mycket alltså!
Idag rev jag lite tapeter där och fram kom den mest illröda tapeten med stort vinrött mönster på á la 70-tal. Så kan det gå när man river ner 60 år av tapeter,fniss:)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i Mia Skäringers bok som jag köpte igår, "Dyngkåt och hur helig som helst". Den har ju fått bra kritik och jag tycker hon är hur rolig som helst så det blir nog bra:)

Natti natt!


Vuxenpoängen fullkomligt rasar in!

Oj oj oj, nu går det snabbt framåt här!
För bara en månad sen var jag en ung tjej med ångest över att bo hemma med pappa och en längtan efter att få flytta hemifrån och bo med min kille istället.

Nu har jag tagit ett bolån, köpt en lägenhet, tecknat hemförsäkring, tecknat abonnemang på bredband och TV, varit på IKEA minst en gång i veckan de senaste tre veckorna, köpt vitvaror för 20 000, blivit tjenis med personalen på Bauhaus, adressändrat, vaknar innan kl.9 oberoende på när jag gått och lagt mig och får panik om jag och Jonathan inte börjat röra på oss in kl.12. Jag blir dessutom snabbt trött på kvällen och föredrar en hemmakväll i sängen framför en festkväll såhär en fredag.

Gammal någon? :)
Electrolux Kökspaket


Blocket och IKEA

Som sagt, har blivit mindre besatt av inredning och sånt nu när det snart är dags att flytta hemifrån!:)
Igår var jag ute på en bilsväng med Nattis och Kattis (haha!) där vi bland annat hämtade ett bord och fyra stolar i Alvik som jag hittade på Blocket. Perfekt med ett köksbord och fyra stolar för en femhundring!
Sedan åkte vi vidare till IKEA där jag denna gång gick loss på lite glas, köksredskap, bestick och ljushållare. Nästa vecka när min baby är här igen så ska vi till IKEA igen och köpa mera saker. Sjukt skoj!:D

Nu ska jag in till stan för diverse ärenden. Bland annat köpa svarta decilitermått på Åhléns. Det är väldigt viktigt vilken färg det är på dem nämligen;)


Lägenheten!

Om bara typ två veckor så kommer jag flytta in i min lägenhet med min älsklingspojk...

...och det är ingen vidare skönhet att vila ögonen på just nu (innan vi renoverat den), men för den som är nyfiken finns det nu bilder på lägenheten upplagda på mäklarens hemsida. Dem hittar du här.

Imorn är det äntligen sista dagen på påskhelgen! Sen får man äntligen åka hem och vila upp sig:) Jag har så ont i axlarna och är så trött, men en sak piggar ialla fall upp! Och det är att Natalie kommer hit imorn och jobbar med mig under nästan hela dagen. Då kommer det nog gå snabbt till ledigheten!:)


En väldigt glad påsk på er allihopa!

Ja,det är en väldigt glad påsk faktiskt! :) För trots att jag jobbar denna helg så hann jag igår åka hem till min kära syster som är ensam lämnad kvar i Sthlm. Vi åt en väldigt smarrig middag som hon lagade till oss, delade en flaska mousserande och tittade på film från när vi var små. Blev så nostalgisk att jag började grina,haha!
Efter solsidan blev jag väldigt trött så jag gick o lade mig och sov en god natt sömn:)

Imorse när jag vaknade upp där hemma i min lillasysters säng så var jag ganska pigg och överraskande nog var klockan bara 05.55, med andra ord, 40 minuter kvar tills klockan skulle ringa. Passade på att ligga och dra mig en liten stund och lyssna på telesvaret som min babe hade pratat in under natten på fyllan. Ååh,sötis!:)

Väl ute i Vaxholm igen så hade ingen ringt vår båt och sagt att vi skulle åka iväg. Tiden närmade sig för eventuell avgång, men nä. Inget båtåkande. Så jag fixade lite i byssan innan vi åt en påsklunch med världens bästa utsikt uppe i salongen. Sedan hade vi lite övningar (och gjorde oss förtjänta av lönen som vi ändå får idag;) och sen har jag bara legat o vilat i solen uppe på soldäck med en bok i handen och godispåsen brevid mig. Ibland ska man ha det bra också:)
Dessutom är det bara två veckor kvar tills jag och Jonathan flyttar ihop. Heeelt underbart!

Nu ska jag snart gå ner och börja laga middag. Det blir fläskfilé med potatisgratäng och lite rödtjut till det skulle jag tro. Tjoho!




GLAD PÅSK!


RSS 2.0