Dagarna går förbi...

...ganska snabbt faktiskt!

Första dagen på en helt ny båt (i mina ögon alltså) och jobba med ny besättning til 50% kändes väldigt tungt i början, men mot eftermiddagen när mina arbetsuppgifter började sina så kändes det lättare och lättare. Det blev lite mycket på en gång tror jag och det är aldrig kul när man har ett serviceyrke kan jag berätta för er mina vänner.
Men trots att jag var helt slut på kvällen somnade jag inte förrän närmare halv tolv. Sneda sovvanor, men ikväll lär jag somna tidigt. Började 5.40 imorse och slutar inte förrän 21 i kväll. SUCK!

Snart är vi inne i stan och då ska jag gå och handla så att man kan laga lite roligare mat än korv och potats. Med ketchup. Tur att jag inte jobbar med några gourmander,haha!:)

Nää,dags att hälla upp lite såser i koppar så allt är förberett inför den tunga turen i eftermiddag!

Tjipp tjipp!


Inte så körigt, men rörigt!

Har haft tre sköna dagar hemma nu, men imorgon får jag börja slita för lönen. Det kanske är mest rättvist faktiskt:P Men det är väldigt rörigt bland båtarna i Stockholms skärgård just nu.
Jag tror ingen båt är där den ska vara.
Själv var jag planerad att jobba på Dalarö from i måndags, som nu går Sandhamnstraden för att Sandhamnsbåten är trasig, och då skulle Waxholm 1 gå Dalarös trad istället.
När jag kom dit där båten skulle vara låg där ingen Waxholm 1 utan Nämdö och Ramsö istället. Ramsö tillhör inte mitt rederi så jag gick ombord på Nämdö ,som gick Dalarös trad, men där fanns redan två flunkar.
Åkte med dem till Stavsnäs men fick inte gå ombord på Dalarö utan skickades hem istället och har sedan dess gått hemma med lön.
Imorn ska jag åka till Waxholm 1 och jobba ,som gick Nämdös program i Vaxholm, men blev lika snabbt omdirigerad av cheferna att åka ut till Boda istället för nu ska Waxholm 1 gå Söderarms program som inte klarar av den tjocka isen på Husarötraden.
Så Waxholm 1 går Söderarms trad.
Söderarm går Nämdös trad.
Nämdö går Dalarös trad.
Dalarö går Sandhamns trad.
Sandhamn ligger på varv.
Ramsö är reservbåt.
Hängde du med eller ska jag ta det igen?;)

Jaja,jag kommer säkert att virra till det imorn vid beställningar och så vidare, men allt löser sig nog tillslut. Man får ta det med en klackspark och ett leende:)
Snart får jag träffa min kära pojkvän igen också. Det är det bästa av allt!! Han kanske får komma och hjälpa mig på jobbet i helgen om det blir körigt,hehe!


Ledig..med förmåner!

Nu skulle jag egentligen ha varit på jobbet och tjänat pengar. Istället är jag hemma och tjänar pengar. Så knasigt kan det bli om man är schemalagd för jobb på sjön, men det inte finns nån båt att jobba på:)

Så jag sov många sköna timmar inatt och kunde därför gå upp tidigt imorse, bara för att gå och lägga mig i soffan under täcket istället och titta på film. Helt underbart mysigt!
Resten av dagen har flytit på i ungefär samma tecken, dvs slappande i soffa framför teven eller i sängen framför datorn:)
Tog en paus när pappa kom hem för att åka och handla på Maxi, men har sedan spenderat mesta tiden av kvällen i sängen och tittade på Twilight - New moon. Jättebra var den! Men man fick ju inte se Robert Pattinson så mycket...Därför var nog första filmen snäppet bättre;)

Såg dessutom nyss att jag återigen misslyckats med omtentan av ARPA. Fan, det här är inte bra! Måste ringa och klaga hos någon vän...Eller pojkvän. Grr!


Vilken kaosdag!

Oj, oj, oj och usch vilken konstig morgon och förmiddag det blev idag! Skulle ha börjat jobba idag och gått på ute i Sollenkroka. Men där låg inte båten jag skulle jobba på så jag åkte med en annan på tomtur till Stavsnäs och sen fick jag åka hem.
6 timmars resande och utflykt till egentligen ingen nytta alls! Plus att jag var tvungen att gå upp klockan 6 imorse...Men men, jag har betalt för att ligga hemma i sängen och mysa. Det är ju en klar fördel!:) Synd att Jonathan hann åka hem idag bara...:(

De fina sandalerna jag fick av honom förra veckan ligger fortfarande nedpackade i sin kartong eftersom vädret inte har blivit mer våraktigt på en vecka. Tyvärr:P
Men det fick mig att tänka på, för nån månad sen så räknade jag alla mina skor. Då kom jag upp i 40 par. Nu har jag ytterligare några par, kanske runt 43 par...Hihi, det är ju sjukt många!:)

Såhär såg det ut när jag la upp några av mina favoriter på sängen iaf:


Ska jag eller ska jag inte?

Ska jag jobba på däck imorn eller inte?
(Har inte så mycket val så ja, det ska jag:)

Ska jag bli medlem på Tradera och införskaffa mig ett par finfina högklackade Jimmy Choo eller inte?

Ska jag skicka ett desperat sms till min kära och fråga varför hans mobil är avstängd eller inte?

Ska jag orka gå och handla en tidning när vi slutat eller inte?

Ska jag börja göra pajdeg nu så att den är klar och hinner stå kallt i några timmar eller inte?


Dessa frågor rör sig i mitt huvud just nu! Vad pågår i ditt huvud just nu?:)


Alla hjärtans dag var den bästa på många,många år!

Tänk, nu har dagarna bara flugit iväg igen! Jag hade en underbar helg i Stockholm med två av mina systrar på Sturebadet (trots att det genererade i en så jäkla ond träningsvärk som varade 5 dagar) och sedan mys hemma med dem och min baby:)
På lördagen åkte han och jag till naturhistoriska riksmuséet där vi gick på många utställningar och såg på Cosmonova. Han gick för första gången ever och jag för första gången på 3D-cosmonova. Vi vart båda väldigt besvikna då filmen var jättetråkig, 3Dn var jättedålig och filmen täckte inte ens hela skärmen utan var bara en vanlig fyrkantig bioformat. Vad är det då för mening med Cosmonova-3D? Då är de vanliga filmerna som täcker upp hela skärmen mycket häftigare!
Desto nöjdare blev vi på söndagen när vi såg Avatar på bio i 3D. Där kan man snacka snygg grafik och lite mer actionfylld rulle;)

Sedan har jag haft en vecka i Kalmar som bland annat bestod av omtenta i ARPA, promenad till IKEA för billig middag, shopping, studiofotografering och firandet av den stora dagen, 14 februari. För vår del firades den av tre anledningar:
♥ Jonathans 20-årsdag
♥ Alla hjärtans dag
♥ Vår tvåmånadersdag

Han fick ett silverarmband av mig och jag fick en handväska och.....

...DESSA ÖVERSNYGGA SANDALER FRÅN JIMMY CHOO!!!

Jag beställde ju dem när de släpptes på H&M, men var ute på sjön när paketet kom och pappa hämtade aldrig ut paketet så allting skickades tillbaka och jag stod utan några Jimmy Choo-saker överhuvudtaget. De var slut på H&M och jag var så bitter och arg för jag ville verkligen,verkligen,verkligen ha dessa underbara skor.
Så jag fattar inte var han har fått tag på dem, han måste ha trollat:)
Jag blev ialla fall så glad att jag började gråta,haha! Jag har nog faktiskt världens bästa pojkvän och jag är sååå lycklig! ♥


Hoppsan hejsan!

Dagarna går snabbt när man inte har något att göra och ännu snabbare när man har lite att göra! :)

Hade en underbar vecka i Kalmar med mitt hjärta trots bitande iskyla och lite snöstormar ute på Öland. Jag köpte en jättesnygg Adidasjacka på rea i Färjestaden och vi värmde varandra så jag är mycket nöjd!
Var tvungen att åka hem eftersom jag började jobba i måndags. Och såhär i efterhand känns ju det väldigt onödigt eftersom jag i snitt har sålt för cirka 50 kronor/dag. Vi snackar 12-timmars dagar där jag mestadels lagar mat eller städar något. Yay.

Hur som, om en timme slutar vi för dagen och imorgon klockan 8:00 går jag av i stan och det är helg för min del!
Jag ska till banken och ansöka om lån, träna och bada med mina systrar på Sturebadet på eftermiddagen och på kvällen kommer min baby hit:) Vi ska se Avatar i 3D och gå på lägenhetsvisning. DET ser jag fram emot!!Förhoppningsvis står jag där och lagar mat om några månader!:)


RSS 2.0