Vårruset 2011

Igår var det dags igen efter 6 års(!) uppehåll, Vårruset! Även denna gång var vi ett gäng som anmält oss som ett lag, dock var vi arbetskollegor denna gång istället för klasskamrater:)
Jag har inte tränat överdrivet för detta lopp, men det gick väldigt bra ändå! Peppen man får av alla andra där, musiken, nedräkningen inför start och picnickorgen efteråt gjorde att jag klarade av 5 km på 35 min.
Nu satsar jag på att klara av Tjejmilen i september på en timma:)

Skoooooor!

Äntligen kommer jag in på den här satans sidan! Har velat blogga i två dagar, men inte kunnat öppna blogg.se. Dåligt!
Det jag så gärna vill berätta är att jag har hittat ett par drömskor som nu är på väg hem till mig från Storbritannien! :D Var egentligen på jakt efter ett par kilklacksskor som jag spanat in på nyöppnade butiken Aldo här i Stockholm, för där var de förstås slut i min storlek och de har ingen nätbutik som levererar till Sverige.
Drömmer om att kanske jag får de i födelsedagspresent ändå...:)
Hur som helst, här är de skor jag unnat mig själv så länge!
Gaaaah, jag är superexalterad! Hoppas de är lika snygga på fötterna som på bilden!:D Kommer i från Topshop.

Personalfest och pirater

Sitter ute på ballen här hemma och försöker njuta av solen, men det går sådär. Moln skymmer den ganska ofta och vinden gör att det inte blir så speciellt varmt. Det blåser ordentligt!
Igår var det personalfest igen med mitt härliga gäng på Sjötrafiken! Det började med informationsmöte ombord på Väddö följt av lite mingel, snittar, vin och tårta innan vi åkte chartrad buss till Boulebar. Där delades vi upp i lag och spelade boule i två timmar innan det var middagsbuffé. Vid 23-snåret började de stänga där och vi som var på topp fick fortsätta nån annanstans! Det blev Café Opera där en matros kunde fixa in oss gratis. Det tackar vi för! Gratis är gott:) Inne på caféet var det otroligt kul med lagom trängsel, sjukt bra musik och dans tills fötterna ömmade.
Idag sov jag länge eftersom jag inte hamnade i säng förrän klockan fem imorse och tar det väldigt lugnt. Fyra tvättmaskiner är igång i tvättstugan. Jag är lite sugen på bio dock...Fjärde Piratesfilmen hade ju premiär igår..:)


Intensiv weekend i Gbg

Väääldigt tidigt i fredags morse så tog jag X2000 med slutdestination Göteborg. Där hälsade jag på min kompis som jag lärde känna i Kalmar när vi bodde i samma korridor. Första kvällen bjöd inte på så bra väder, det var jäkligt kallt! Så vi höll oss inomhus och värmde oss med öl och mat på bland annat Hard Rock Café:)
På lördagen däremot så sken solen och det var riktig sommarvärme! Vi var ute mest hela dagen och hade lunchpicnic, varm folköl i handen och åkte en tur med Göteborgs berömda sightseeingbåt, Paddan!
Söndagen blev en riktig söndag med lång sovmorgon och sedan en pizza och cola på Avenyn i gassande solsken. Sammanfattningsvis en mycket bra helg!:)
Nu är jag tillbaka på jobbet igen och ska snart gå ut och sätta mig i solen när alla har gått av på Grinda:)
Ps. Vet ni förresten hur många tyskar det bor i Göteborg?
Göööörmany! Haha:) Ds.

Mysigt sällskap!

Idag hade skepparn besök av sin fru och barn här.
Minsta barnet är bara ett år och så himla söt!:)
Strax innan de skulle gå av så fick jag hålla henne medan mamman skulle sätta fast liggdelen på vagnen. För att hon inte skulle hinna sakna mamma på den korta stunden öppnade jag kameran på datorn. Blev ganska gulligt och roligt,haha!

Åka båt, åka båt..

...och åka lite mer båt!
Båten jag skulle varit på egentligen är ännu inte i trafik och i helgen gick ännu en båt sönder så det blev en himla massa byten hit och dit igår! Jag lyckades ialla fall få åka hem på söndagskvällen för att hämta lite ombyten och rena underkläder, innan jag på måndagsmorgonen vackert fick åka ut till Stavsnäs och möta upp båten.
Åka lite på Sandhamnstraden över dagen, innan W1 som lagats kom ut och tog sista turen. Vi fick tomma in till stan och idag åker vi ett sjuuuukt segt program och är inte inne i stan förrän kl nio ikväll. Suck!
Jag har fördrivit dagen mest genom att sitta vid datorn, kolla på Simpsons, laga mat och servera pensionärerna ombord currykyckling med ris. Sa jag att det snöar och är helmulet också? Blää.
Ge mig sol och en kortare dag tack!:D
Såhär vackert var det igår kväll när vi kom in till stan vid 21-tiden:)

RSS 2.0