Inredning och design

I och med att planerna på att flytta hemifrån blev mer och mer seriösa och att vi nu faktiskt HAR en lägenhet att fylla med saker så har jag blivit helt tokig i inredning och design:) Jag sitter och plöjer tidningar på jobbet, kollar i butiker, men framförallt sitter jag på nätet och Blocket!

Det är så konstigt för jag har aldrig haft nåt vidare större intresse för inredning och jag har ALDRIG fattat hajpen över Blocket. Nu är jag besatt:)

Eftersom vi ska vänta ett tag med att renovera köket så kan det tyckas onödigt att sitta och kolla efter begagnade vitvaror och så, men jag kan inte hålla mig. Det är lika kul som att titta på andra nödvändigheter:P
Igår kom jag dock på att vi behöver ju faktiskt porslin och sånt också..Så jag har nu mailat på en annons om 10 st Höganästallrikar som bara kostar 300:- och en annons på ett köksbord med 4 stolar för endast 500:-. Kanonkul att göra kap!:D



Det finska keramikmärket Arabia har jättefina Muminmuggar och skålar som även dem står högt upp på min önskelista...:)


En vecka som kommer att gå till historien i mitt liv!

Ååh,vilken jätteunderbar ledig vecka jag hade!!:)

Drog ned till Kalmar på måndag em och det var precis så underbart att träffa min prins som jag hade föreställt mig!
Vi gick på kvällspromenad, tittade på tv, bakade muffins och tigerkaka, badade i simhallen och drog lite spontant upp till Sthlm igen på torsdag eftermiddagen. Så var det ju verkligen inte tänkt, jag skulle ju njuta av lugnet nere i Småland. Men nu blev det lite speciellt tillfälle som tvingade upp oss..Vi skulle kolla på lägenhet!:)

Den trean vi först ville ha och bjöd på steg alldeles för mycket i pris och så hittade vi en annan liten pärla som var billig och som vi lätt skulle kunna rusta upp så att den passade oss perfekt. Så på fredag hämtade mäklaren oss hemma hos mig och vi åkte och tittade på lägenheten. Läget var perfekt, planlösningen var perfekt, ljuset och rymden i lägenheten var perfekt så varför inte köpa den?

Så yes, nu är jag äntligen ägare till min egna lägenhet och är på väg att lämna föräldraboet. DET KÄNNS HELT FANTASTISKT UNDERBART!!!:D

Senast sista april är den min (och Jonathans) och då jäklar ska vi renovera för fullt:) Förvänta er ett litet före och efter repotage under tidens gång!


Tjohoo!

Det är nog inte många i Sverige som just nu ligger i sängen och tänker; YES!! Äntligen söndag kväll och måndag imorgon! Men jag är en av dem som gör det:)
Imorn bitti får jag äntligen kliva av den här dumma båten på den här dumma traden och vara fri en heeeel vecka! Åker snabbt hem och packar om väskan och fräschar upp mig. Sedan snabbt in till centralen och tåget ner till Käälmah!

Ååh,det känns helt underbart att tänka att jag imorn vid den här tiden är nära min fina pöjk. Can't wait!





And the job goes on and on and on...

Yes,äntligen och redan lördag! Bara två dagar kvar tills jag får åka ner till kärleken i Kalmar! 
Igår fick jag sällskap av en kollega i flunkeriet och gud vad vi babblade:) Jättekul att ha en till tjej ombord och som vet vad man kan behöva stå ut med...Vi kom dessutom fram till att vi båda var stora fans av Arabias kollektion med Muminmuggar. Mmm,vad jag ska handla sådana när jag snart har eget boende!
Hur som helst, hon åkte hem redan imorse igen, men det gör inget! För snart kliver min kära syster på och ska göra mig sällskap under kvällen och förhoppningsvis under nästan hela morgondagen. Jag ska kedja fast henne,hehe:)

Jag känner mig så glad idag. Förutom anledningarna ovan, så tror jag att det beror på de starka vårkänslorna man får idag! Solen skiner och det är plusgrader. Bara för en veckan sedan så kunde man gå på isen utan problem, men nu är det öppet vatten på de flesta ställen. Konstigt det där:)



Bild från förra veckan när jag var på Söderarm. Hela besättningen på isen framför moderskeppet:)


Waxholm 1, Dalarö, Waxholm 1

Sådär har hela veckan varit för min del...Jobbar just nu på Waxholm 1 som går Dalarös trad och from imorn skulle den kommit tillbaka till sin trad. 2 minuter innan jag skulle beställa varor dit så fick jag reda på att vi ska vara kvar på denna båt ändå. SUCK OCH STÖN!!!

Humöret har inte varit på topp idag. Allt har känts väldigt jobbigt och tungt. Jag vill bara vara ledig, ha min drömlägenhet, inreda den, skaffa en hund och umgås med min underbara pojke. NU!

Förra helgen var helt fantastiskt rolig! Så får gärna varje helg vara:) På fredagen åt jag och Nattis lunch på en fin creperia, sen kom Jonathan och vi tre gick och fikade. Medan vi väntade på att bion (vi såg Alice i underlandet) skulle börja så sippade vi lite vin i PUB-huset och Denise dök upp också.
Efter bion gick den ursprungliga trion till en pub för att invänta Söderarm där jag skulle hämta mina väskor.

Lördagen så gick vi på genrepet av Melodifestivalen, hur häftigt och roligt som helst!:D Efter det träffade jag Sanna. Åååh,det var så jävla gött att krama om henne efter att inte ha setts på 6 månader. Hujeda mig vad lång tid...Självfallet såg vi sedan finalen av Melodifestivalen på TV:)


15onde raden nere på parketten satt vi!



Bästa låten i år tycker jag, Manboy:)



Söndagen gick vi på lägenhetsvisningar med mamma och pappa. En utflykt ner till Nynäshamn där vi åt hamburgare nere i hamnen hann vi med också. Hur mysigt som helst och vi blev båda kära i en lägenhet:)

Imorn börjar en till helg. Som inte alls kommer bli lika perfekt, men det är ialla fall snart måndag och jag får äntligen åka ner till Kalmar igen!!!

Nu, tvätta ansiktet och titta på landet brunsås. Hej svejs.


24-timmars sjuk

I fredags var det dags att mönstra på Söderarm, men det blev ett kort arbetspass. Sent på fredagkväll började jag må fruktansvärt illa och gjorde även så under hela natten. På morgonen passerade jag gränsen för hur länge man kan må illa utan att spy så det var bara att åka hem. Stackars flunkkollegan fick jobba själv under lördagen, hoppas att han har fått sällskap idag ialla fall! Kan nog vara ganska mycket folk idag...

Så hela gårdagen låg jag i sängen och mådde illa, hade ont i kroppen och sov varannan timme ungefär. Illamåendet försvann dock under dagen och jag avslutade sjukdygnet med en Panodil 500mg och 9 timmar god sömn inatt. Idag mår jag faktiskt ganska bra och jag kan nog jobba på tisdag igen! Känns skönt:)

Har myst framför Vasaloppet på TV under morgonen och snart är det dags för en dusch och kanske gå ut och njuta lite av solen:)

Ha en fin söndag!!


Ett möte om dan håller Tina på stan!

De senaste dagarna har jag spenderat väldigt mycket tid inne i stan. Ganska kul iofs eftersom jag inte haft så mycket tid till det på sistone:)

I måndags var det hemfärd från jobbet och det firade jag och Jonathan med att äta lunch på McDonalds i Slussen. Varför är det så gott med hamburgare och pommes när man går av ett arbetspass btw?!
Efter att ha lämnat av väskan och tagit igen oss hemma med lite sömn så drog vi in till stan igen och träffade vår gamla klasskamrat Linn som intagit stan för några veckor! Det blev en god middag på Barcelona och lite fika efteråt på Kafferepet.
På tisdagen var tyvärr min älskling tvungen att åka hem till Kalmar och efter att jag vinkat av honom på tågstationen så tog jag igen min hjärtesorg genom att luncha med min vän Sara och shoppa. Mycket!:)


Bikini, randig oversize t-shirt och grå kofta från H&M. Grå sommarjacka från Åhléns.



En till randig tröja och jeans från H&M.


I vår och sommar kommer jag gå i grått, randigt i marinblått och vitt, denim och kanske lite paljetter till fest:) Köpte faktiskt en guldväst i paljetter också, men har redan hunnit lämna tillbaka den. Var inte riktigt min stil...

Igår åkte jag in till stan igen för att luncha med mami och två av systrarna. Efteråt gick vi lite på stan och sedan åkte jag hem för att mysa med min tredje syster. Eftersom det var mycket på tv sent på kvällen så sov jag över där och vaknade tidigt imorse, ganska pigg för en gångs skull!:)

Nu är jag hemma, redo för att snart åka in till stan ännu en gång. Idag blir det fika med några gamla kollegor och kanske en som ännu är min arbetskollega:) Mycket trevligt!


RSS 2.0