Slappis

Hej hej!

Oj vad jag inte orkar någonting just nu trots att det finns så många borden. Jag borde städa mitt rum. Jag borde tvätta lite. Jag borde börja med mat snart. Nää usch! Jag vill bara lägga mig i sängen och titta på teve eller film.
Det brukar ju vara så dagen efter man har sovit dåligt!=)

Nytt beroende

Kan inte skriva så mycket. Är beroende!Hem ljuva hem!

Äntligen hemma i mitt älskade sköna rum efter en veckas slit på jobbet och flängande på stan igår. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt framför teven. Gud så skönt! :)


Jag checkar ut!

Nu är det dags för lilla mig att sova. Det blev inte så mycket och så bra sömn inatt heller...Så jag säger god natt och sov så gott till er läsare!
Jag checkar ut med en stor variant av min nya profilbild:)
Rätt låt dissades?

Är det inte roligt att den här låten som den svenska juryn ratade till Melodifestivalen vann hela tjottabalongen i Lettland och dessutom kom typ 8 platser högre än Sverige i Eurovision?!:D
Det kommer ju fram några frågetecken när man ser videon,men jag tycker ändå låten är rätt svängig,hihi! :)Pirates of the sea - Wolves of the sea

Saker o ting kommer lösa sig

Allt är tillbaka till det normala. Jag är glad igen:)


Höga berg,djupa hav

Är det inte konstigt hur humöret ibland kan spela en riktigt stora spratt?

 Idag har jag haft jättekul med två vänner inne i stan. Vi åt lunch tillsammans och gick sedan till Kungsträdgården och kollade på EM-matchen. Vilket drag de var innan regnet förstörde allt!
Hur som helst,i mellanakten bestämde vi oss för att gå ut och festa ikväll. Bara hem för att duscha och byta till torra kläder först. Men redan på väg hem efter matchen så kände jag humöret och orken bara rinna av mig. Jag vet inte vad som hände,men tårarna började rinna obehindrat och huvudvärk med en hint av feberfrossa kom på köpet.
Det känns som att en expressdepression slår emot mig ibland och ikväll hände det.
Det känns väldigt jobbigt för det påverkar mina beslut och drabbar ofta,som just ikväll,mina närmsta vänner.

I'm sorry.

Syster ysters student!

För ganska exakt en vecka sedan tog min äldsta lillasyster studenten och först nu har jag laddat upp bilderna som jag tog. Många blev faktiskt riktigt bra på den lyckliga systern:)
 Här kommer mina två favoritbilder!Från vänster: Jag,storasyster Mia,Mamma,Kattis the student och minstingen Lilli. Tripp,trapp,trull...Konstigt att Trull som är äldst är kortast! :P

Slitiga vardagen

Nu är jag hemma efter två oerhört slappa arbetsdagar på Söderarm. I onsdags var vi två stycken som sålde för 3000 kronor och dagen var väldigt kort. Igår var vi tre stycken(!) i byssan som sålde för ca 5000. I brist på saker att göra så spelade vi musikquiz i cirka två timmar på Stinas och min iPod. Det var riktigt kul och skönt att använda hjärnan lite grann:P Dock hann jag ju inte läsa som jag hade tänkt!

Nu är jag hemma i några dagar innan arbetsveckan över midsommar på Viberö. Idag ska jag åka och simma och sola på Eriksdalsbadet och sedan införskaffa ett friskintyg. Sånt där fint papper man måste ha för att få jobba på sjön;)

Dags att kolla upp när bussen går! Pusss heeej

Växlande molnighet...

...har ju fått en helt ny innebörd idag!
Från strålande sol imorse till gråa heltäckande moln över hela himlen. En bit ut i skärgården blev det typ svart på himlen och regnet började ösa ner. På vägen in mot stan igen kom solen fram och blå himmel vid Gåshaga. Det höll sig fint ett tag även inne i stan,men sen kom molnen och det regnade som fan. Nu är det sol och blå himmel igen medan molnen letar sig bortåt.
Inte konstigt att man blir knäpp i skallen när vädret är så knäppt:P

wiiiiii!

Det blev den present som jag trodde det skulle bli! Nämligen Nintendo Wii!!:D


vinn nintendo wii

Nu ska jag bara köpa till Guitar Hero och Singstar...Then I'm ready to go;)

Grattis på födelsedagen Tina!

Idag fyller jag 21 år och jag säger därför grattis till mig själv!:D Men jag har fått många gratulationer idag, även från folk som jag verkligen inte hade räknat med så det känns jättekul!:)

Snart kommer min syster hem och även Natalie kommer hit och då blir det grillat och potatissallad till middag. Mums!
När syster kommer hem så kommer jag även få presenten som hon,mamma och pappa gått ihop för att köpa till mig! Eftersom alla tre gått ihop för att köpa den måste det vara nåt hyfsat dyrt så det är ju såklart väldigt spännande:D

Hör av mig senare vad det var för nåt....;)


Uppdatering!

Tänk vad mycket som kan hända på bara några dagar...

Konserten på torsdagkvällen var trevlig och underhållande,men inte så jättemycket mer. Jag var så himla trött så suget på att digga framför scenen var inte så stort! Särskilt inte heller när det dröjer två timmar innan huvudpersonen dyker upp på scenen....Men han är GRYM på att sjunga den där AJ:)
Fredagen blev en lång dag av hårt arbete. Tur att jag var pigg!
Lördagen skulle blivit en ännu hårdare arbetsdag,men under morgonen när jag var som mest stressad och faktiskt riktigt trött efter fredagens arbete så hände det som inte får ske. Jag skar mig själv med brödkniven rakt i handen. Det var inget litet sår heller. Plåstret och handsken som jag satte som skydd över blev ganska röda snabbt så gråten som satt i halsen kom fram och jag gick ut till matroserna som fick plåstra om handen. Morgonen slutade med att Saxarens flunk (som skulle legat stilla i några timmar) fick hoppa över till Vånö och jag åkte till SÖS där de lappade ihop mitt sår.
Nattis var snäll och ställde upp att arbeta med mig då jag hade bandagerad hand och inte fick blöta den på hela lördagen. Dock har helgens hårda arbete gjort att såret spruckit upp igen och jag vill att det ska få läka i fred så nu är jag hemma och Nattis kvar ensam på Vånö. Jag hoppas att det går bra för henne så snäll som hon är!:)


Till helgen är det dags för arbete igen på en av storbåtarna och utflykten ut till Grönskär. Det ska bli riktigt kul och jag hoppas att såret har läkt ihop tills dess:P


Ps.detta skrevs i måndags,men har inte kunnat lägga upp det förrän nu....:P DS.

RSS 2.0