Lata dagar glider förbi...

Nog för att det är skönt att vara ledig och inte göra så mycket, men efter ett tag tappar man nästan livsglädjen. På sommaren hade det varit helt underbart att vara ledig i en månad och inte göra nånting om dagarna. Men nu blir bara effekten att jag vänder på dygnet, tittar på tv i flera timmar varje dag och stänger in mig på mitt rum om kvällarna med datorn i knät. Tråkigt!

Jag längtar till måndag för då ska jag åka ner till Kalmar och träffa my love!:)
När han var här sist gjorde han en riktigt läcker bild på mig i Photoshop. Man kan tro att jag är sminkad, men nej, det är bara datagjort!

Vilken bild gillar du bäst? Originalet eller den omgjorda bilden?:)


Haha! Tack baby för att du gjorde mig så fin!


Nyttigt och väldigt gott mellanmål!

Såhär i nyårslöftestider så passar det ju bra med nyttiga recept och helst ska det ju vara gott och enkelt också! Därför är jag så lycklig att jag prövade det här receptet som jag hittade i en hälsotidning:)

Du behöver:
1 äpple
kanel
keso
kokosfett (eller annat matfett) att steka i

Gör såhär:
Tärna upp äpplet i lagom stora munsbitar. Stek dem i matfettet tills bitarna är mjuka/har fått lite stekyta. Lägg upp på en tallrik och pudra över så mycket kanel du vill ha. Servera med keso. Klart!

Jag brukar inte vara så förtjust i keso, men försöker lära mig att äta det. Och här gick det väldigt bra för tillsammans så smakade det som äppelkaka! Hur gott som helst!:D
Jag hade visserligen bara smör hemma som jag stekte äppelbitarna i, men ska pröva med kokosfett också. Det blir säkert ingen större skillnad. Så pröva du också nu!


I'm back!

Hej hallå!

Skrev ju att jag skulle vara tillbaka i slutet av december, så det kanske är dags att komma tillbaka till bloggandet nu eller vad säger ni?:)

Jag hade en underbar resa ombord på Atlantic Cartier och fick se en massa coola ställen. Läs mer på jungmanstina.blogg.se
Men det bästa av allt var ju såklart att jag träffade kärleken...!:)

Så sen jag kom hem har jag haft en underbar jul med familjen, jättehärlig nyårshelg i Lofsdalen med min bästa vän och en jättemysig vecka ensam hemma med kärleken. Allting har varit som ett enda långt jullov då jag har sluppit undan jobb på hela tiden.

Först på onsdag börjar någon slags vardag för mig igen. Upp tidigt för en tid hos doktorn och sen från torsdag är jag reserv på jobbet. Tänk om jag åker på jobb! Jag kommer inte ihåg hur man gör tror jag...Har inte jobbat sen början på oktober nån gång tror jag!:P

Jaja, nu blir det nog lite vila i sängen innan jag ska laga middag till mig själv. Kul!


RSS 2.0