Köket är ute!

Ja jösses, i söndags var jag och J riktigt effektiva! Vi rev ut, hämtade en hyrskåpbil (gissa vem som gjorde vad?;), sprang i de två trapporna upp och ned för att lasta allt skräp i bilen och åkte o kastade det på en återvinningscentral. Allt detta på tre timmar!
Det är sjukt effektivt! Från att packa ned det sista i köket i papperskassar till att lämna återvinningscentralen på tre timmar på två personer. Vi hann även åka o köpa lite saker på Bauhaus och börja spackla lite i alla hål som uppstod efter rivningen på väggarna.

Efter detta var vi sjukt nöjda med dagen så vi firade det genom att gå på VHs egna Thai-China garden och ta en stor stark till maten. Öl har sällan varit så gott som då:)

Igår handlade vi lite diverse saker till, bland annat balofixer så vi kunde sätta på vattnet igen. Men annars blev det inte mycket gjort. Idag har vi spacklat första vändan så jag hoppas att det blir slipning och en sista vända med spackel imorn!

Jag ska dessutom spela innebandy med kollegorna imorn. Jag trotsar min hosta och knaggliga hals. Får se om det är så smart drag imorn.

Dags att göra sig iordning för natten. Natti natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0