Startmåtten!

Förrgår blev en ganska fullspäckad dag kändes det som, trots att jag mestadels var hemma.
Jag åt frukost (äggröra och prinskorv), kollade lite på tv, hemmaspa, titta lite mer på tv, åkte och handlade, åt lunch, städade lite och sen in till stan.
Där mötte jag upp Natalie på Eriksdalsbadet som simmade vi 1000 meter och bastade. Efteråt gick vi o käkade middag på Vapiano på Centralen. Det kändes kanske lite halvdumt att gå till ett italienskt ställe där de är specialiserade på att pasta och pizza när man äter en i princip kolhydratfri kost, men den tonfisksalladen var också kanon:)

Så jag lyckades hålla dieten någorlunda bra då ialla fall! Åt lite frukt när det krisade i magen mellan frukosten och lunchen vilket innehöll kolhydrater...Men kroppen vill väl kanske inte chockstarta helt.

Jonathan var på stan hela dagen och fick då i uppdrag att köpa måttband och våg till mig så jag har någonting att jämföra under de kommande veckorna.
Här kommer mina första mått som förhoppningsvis kommer minska mycket under den närmaste månaden!
(Utan frukost i magen)



Midja: 81 cm
Röv: 108 cm
Lår: 61 cm
Överarm: 30 cm
Vikt: 74.9 kg



Min första LCHF-måltid! Grillad kyckling, fetaoströra och broccoli med smör på.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Äter du lchf Kristina? Rikard håller också på och roar sig med detdär, ganska schysst metod tycker jag. Sjävl tar jag bästa av båda världar så jag äter hchf :p

Men du måste nog äta mycket mer fett än det där.. :) hemma hos oss gör bi av med typ två liter grädde per vecka :p Och prinskorvarna ska du nog också akta dig för, mycket potatismjöl och skit i de flesta korvarna..

2010-09-01 @ 16:19:50
URL: http://Gillekakan.blog.com
Postat av: Kristina

Jaa,jag gjorde det i tre dagar iaf,men sen pallade jag inte mer:P Tyckte jag åt jättemycket fett men tydligen inte. Min kropp måste ha kolhydrater.

Så nu kör jag på GI istället:)

Haha,men jag tycker du ska fortsätta med din diet! Den låter ju bäst:D

2010-09-08 @ 12:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0