En solig student!

Förra arbetshelgen gick ganska smärtfritt tillslut då lördagen var ganska lugn och på söndagen fick jag hjälp i byssan av vår praoelev. Det är alltid najs att slippa stå själv och slava i värmen:)

Veckan hemma har rullat på i sakta gemytlig takt. Jag har målat lite i vardagsrummet, ändrat vår soffbeställning till en något mindre (förhoppningsvis kan vi få den redan nästa vecka!:), skaffat oss nya nycklar till tvättstugan och chillat i solen!

I torsdags blev det dock lite ändring i min lugna vardag. Minsta lillasysten tog studenten så det var bara att åka ut till Nacka gymnasium och stekas i solen innan vi drog hem till mamma och åt god catermat och en gudomlig chokladmoussetårta formad som en studentmössa,hihi!
Allt detta goda sköljdes ned med en massa gott vin. Både jag och Jonathan var himla nöjda skulle jag vilja påstå:)
Studenten själv tog det hyfsat lugnt med alkoholen och stannade hemma på kvällen. Men det kanske var lika bra efter en så lång och intensiv dag!

Ikväll blir det återigen middag och öl i Kungsan. Sedan blir det utgång med Sara och kanske även Nattis o Jonathan. Blir super tror jag!:)



Grattis Pluttis!!




Alla fyra systrar, nästan i storleksordning:)



 
När man ser bilder som denna förstår jag att folk tycker vi systrar är förvillande lika ibland....!


RSS 2.0