Ikväll är det då äntligen dags

Tänk att tiden kan gå så snabbt ibland! För en månad sen skickade Bella ut mail till oss andra fyra tjejer i gymnasiegänget och tyckte det var dags för nån slags reunion. En månad senare sitter jag nu här och räknar ner timmarna tills Silja Galaxy kastar loss från Värtahamnen!

Det ska ätas buffé (inkl.dryck:), dansas,bastas och shoppas i Taxfree-butiken. Oh yes, det känns som att jag har ett fantastiskt dygn framför mig!




Fan vad kul det ska bli att träffa er igen tjejer! :D

Alla dessa måsten!

Jag hatar detta. Att sitta vid datorn och veta att det finns en massa måsten som hänger över en och som ska utföras. Jag skrev en lista i helgen och kom upp till 11 punkter jag "måste" utföra. Vissa saker är frivilliga, men ändå något som borde göras. Än så länge har jag bockat av 4 punkter, men skulle kunna lägga till 4 nya istället så det är kört.

Ja ja, nu ska jag försöka utföra en av punkterna så att jag kan bocka av den. Om en halvtimme ska jag lyssna på radio när två killar från min korridor ska sända på studenternas egna radiokanal i Kalmar. Det ska bli kul att höra:)

En liten lapp gjorde min dag redan kl.07:20

Idag är en bra dag. Nej förresten, det är till och med en väldigt bra dag!

Det är plusgrader ute och snön verkar äntligen vilja smälta bort.
Min cykel är reparerad och hemma igen. Nu kan jag cykla över trottoarkanter utan att kedjan hoppar ur.
Simulatorkörningen i skolan gick väldigt bra för en gångs skull.
Jag hittade en liten lapp i min teburk imorse som gjorde mig väldigt glatt överraskad!
Sanna och Jenny kommer hit ikväll och ska äta fläskfilé med bearnaisesås med mig. Smaskens!
Imorgon ska jag åka hem till Stockholm i fyra dagar. Det blir en helg fylld med gamla roliga återseenden och en kryssning till Åbo.
Mitt liv börjar äntligen hamna i balans igen.

Det enda problemet jag har nu är; Vad ska jag ha på mig på kryssningen? Jag köpte en klänning för nån månad sen, men jag tvivlar lite på den i det här sammanhanget. Den är inte tillräckligt "Finlandsfärjeslampig".


Njaaee, lite för blommig och lite för tantig för suparkryssning va?;)

Läge att fira!

Här skulle mitt o Sannas glädjetjut passa bra in, men jag vet inte hur jag ska stava till det. Anledningen till det är att jag har klarat reglertekniken som jag hade omtenta på förra veckan. Och inte bara det, jag lyckades skrapa ihop till hela 70% rätt!
Så jääääääääääävla skönt!:D

Årets Eurovisionbidrag

Här var det meningen att jag skulle lägga upp videon till årets vinnarlåt i Melodifestivalen, men jag hann knappt publicera inlägget innan SVT hade tagit bort videon pga av rättighetsskit. Så irriterande.

Men hur som helst, nästa veckas delfinal behövs ju knappast eftersom Sveriges bidrag till årets Eurovision redan har spelats.
Vi snackar låten Baby Goodbye med E.M.D.

D

Ibland blir inte kvällarna som man tänkt sig. Jag som skulle sitta hemma, vara duktig och göra engelskaläxan. Istället blir det till att märka denna kalenderdag med ett D. Jag gör det numera för att det inte ska gå överstyr.

Men 8 timmars sömn är inte illa det heller.

Min hjärna är fullärd

Det kanske är ett dumt påstående,men jag tror den är fullärd av reglerteknikinformation nu ialla fall. Efter många timmars hårt nötande av frågekorten och slag i huvudet så tror jag banne mig att det sitter.
Jag har till och med spenderat kvällen framför teven, datorn och samtidigt haft Nattis,mamma och farmor i örat ,fast på 45 mils avstånd, istället för att nöta information för 37:e gången.

Kan man våga hoppas på en tenta med 80% rätt? Självklart!


Ps. Ni kan ju ändå skänka en tanke av 'Lycka till' till mig imorgon kl.17.15. Ds.

Jag har gjort det igen.

När jag cyklade till skolan idag kändes det lite kallt på det ena låret vid sadeln. När jag kom fram till skolan kunde jag stolt konstatera att jag lyckats få ett hål under rumpan på mitt fjärde par favoritjeans. Nu är jag verkligen inne på sista svängen av snygga byxor i min byrålåda.
Vad fan ska jag ha på mig?




Såhär såg det ut i höstas när mitt tredje favoritpar rök:(


Din emot min

När jag ändå håller på kan jag ju lägga upp en låt som jag lyssnat på konstant hela helgen. Det och låten får väl tolkas som man själv vill:)



Freestyle - Rider omkring


Du pustar och frustar
Efter en lång nattlig rytt
Jag bort piskan kastat
Men vi sporrar varann ändå
Med skinn och gummiklackar
Får jag dig att gå

Lördagspromenad - the movie

Joo, jag ville ju dela med mig av min lilla njutningsstund ute vid havet i lördags så jag försökte mig på att filma lite så att ni bättre skulle kunna känna varför jag njöt så mycket. Det var ju inte det lättaste eftersom mobilen inte har så bra filmkamera,men här är iaf resultatet:




Haha,det är så dålig kvalitet att det inte är värt besväret i fortsättningen! Nästa gång tar jag det med den riktiga kameran:)

Blaha-blaha musik..

Trots att jag var ute igår så var jag väldigt sugen på att träna idag så släntrade iväg till Friskis på gott humör. Det goda humöret och träningslusten försvann ganska snabbt då jag insåg vilken ledare det skulle vara.
Visst,hon är väl en bra ledare men hennes musik SUGER!
Musiken är ju allt i ett träningspass, men hon verkar inte ha någon musiksmak alls och då blir det väldigt tråkigt. Så himla opersonligt att till 90% spela sådana låtar som man redan har hört på Mix Megapol och Rix FM 1000-tals gånger. Vi snackar Jill Johnson, Darin, Agnes, Avril Lavigne, Katy Perry, Pink x 3 (!) och Nickelback.
Jag kan tycka att vissa låtar av dessa artister är bra, men när alla kommer på en gång så blir det bara en enda stor mainstreammusik-röra.

Tummen upp för David Guetta-låten på passet som man faktiskt inte hör på någon av Kalmars radiokanaler.


Riktig kärlek

Har nu legat i sängen en timme och vilat mig efter en lång och skön promenad i eftermiddagssolen, men är ändå helt slut! Måste snart laga lite mat och samla krafter inför kvällen på Corehouse där det ska dansas natten lång:)


Det blev en promenad runt Kalmars fina nybyggnadsholme - Varvsholmen.



Det är skönt att promenera runt där för det påminner väldigt mycket om Hammarby sjöstad. Känns som att man är hemma i Stockholm:)




Blev lite förvånad för först trodde jag att detta trappräcke var en båt som kom smygandes fram mellan husen:P



En av många beundrare som ville uppvakta mig med en kram på alla hjärtans dag. HA!



Solen sken över hela Ölandsbron.



Jag gick ut på den lilla vallen och ställde mig längst ut mot Kalmarsund och tog ur hörlurarna ur öronen. Om inte vinden hade smekt min kind så skulle jag trott att det var vindstilla. Det enda man hörde var hur vågorna slog mot strandkanten och nåt enstaka brummande från bilarna på Ölandsbron. Jag vände mig mot den vintertrötta solen, slöt ögonen och bara stod och njöt en stund. Det var helt underbart!

Inte alls så mycket otur

De som ofta kollar i sin almanacka kanske har lagt märke till att det är fredag den 13onde idag. Den dagen sägs ju bringa en massa otur och olycka till oss, men jag har tvärtemot haft en ganska bra dag!
Jag var visserligen alldeles för trött för att gå upp imorse, men satt ändå i skolan kl.8. Cyklade sedan in till stan med Jenny och åt en bakpotatis innan det var tentadags!
Idag skrev vi tenta på arbetsmiljö. Det är mest en massa lagar, konventioner och personlig utrustning som ska skydda en i farliga arbetsmiljöer. Jag vet,skittråkigt, men ändå lite intressant att lära sig vad man egentligen får och inte får göra i jobbet. Hur som helst, det kändes som det gick väldigt bra och det är alltid skönt!

Sedan var jag och tränade och bastade efteråt. Alltid lika skönt! En god micrad middag senare och lite surfande så ska jag strax ge mig iväg till en kompis och kolla på På spåret och lite Saltkråkan. Fatta vad mys det blir=)

Och med bara 4 timmar och 30 minuter kvar på denna otursdag så vågar jag nog säga att jag överlevde den utan några olyckor!


Lilla hjärtat



Kanske du vill sova över hos mig?

...

Katt och råtta-leken är en knepig grej. Det var kul i början, men nu börjar katten bli trött. Ibland lyckas katten fånga råttan och nafsa lite på den, men strax så smiter råttan ur kattens klor och drar till sitt råttbo.

Take a look at me babe, vomit at you.



Hur många råtthonor ska katten behöva ta för att råttan inte ska lockas till sitt bo utan bara ge upp och låta sig ätas upp av katten?



Jag har bäddat rent i min säng nu. Vill du vara med och smutsa ner dem ikväll?

Anger management

Ååååh,vad jag känner mig arg idag!

Jag är arg för att jag har ett stort jävla skavsår på foten som gör så jävla ont.
Jag är arg på alla idioter till bilförare och cyklister som inte vet att man håller till HÖGER!
Jag är arg för att min cykelkedja hoppar av hela tiden.
Jag är arg för att jag ännu ett år inte har nån att kalla Älskling på alla hjärtans dag.
Jag är arg för att min menscykel är helt åt helvete.
Jag är arg på alla dem i min närhet som bara sviker mig hela tiden.
Jag är arg för att solen aldrig skiner i Kalmar.
Jag är arg för att jag glömde min plånbok hemma idag så jag blev tvungen att ta en extratur till skolan nu.
Åååh,det finns många saker att vara arg för!!


Men nu känner jag att jag måste skriva nåt positivt också. Jag vill ju inte sprida ilska till er som läser detta...

Jag är glad på mig själv för att jag förra veckan fick iväg ansökan om studiemedel till CSN.
Jag är glad att jag börjar förstå och hänga med på saker i skolan.
Jag är glad att jag ÄNTLIGEN fått iväg papper till SEKO sjöfolk om att jag ska ha reducerad medlemsavgift.
Jag är glad för att jag har så bra vänner.

Men allra mest glad är jag nog för att jag har kommit till insikt idag. Jag ska sluta tänka och analysera så mycket över allt och alla och bara ta dagen som den kommer. Göra det jag känner för att göra. Skiter det sig får man ta den skiten en annan dag.
Jag tror att jag kommer må så mycket bättre då!

Another day in paradise

Hur lyckas jag med detta? Är jag paranoid eller ska jag ta mina tankar på allvar?

På en och samma dag har jag blivit sviken av tre olika människor på ialla fall två olika sätt.

Det är konstigt hur humöret kan åka berg och dalbana. Ena stunden har man ett slags pirr av fjärilar i magen och några timmar senare sitter gråten nere i halsen och man inser att hjälpen man har är nödvändig.

Hur lyckas jag med detta? Är jag paranoid eller ska jag ta mina tankar på allvar?


Härliga söndag

Åh,vad allting känns mycket lättare bara av att få se solen en dag! iPoden tömde sig själv innan jag skulle ut så jag fick rasta telefonen och min röst istället.
Ett tag trodde jag att solen skulle lämna mig, men nu när jag ser ut på himlen så är den fortfarande blå och man kan faktiskt se var solen går ner. Klockan är 17:10 och det är inte mörkt än. Ljuva ljusare tider!

Nu ska jag försöka mig på att plugga lite reglerteknik innan det blir söndagsbio:)

Jag ser ljuset!

Äntligen så har det tjocka molntäcket över Kalmar spruckit upp lite grann! När jag vaknade imorse så var nästan hela himmelen blå, nu är det mer små fläckar av blått och solen tittar fram då och då. 
Men det duger gott åt mig för att gå ut och rasta min iPod.

Flyg och fläng

Äntligen några timmar i hemmets lugna vrå. Ska strax ta tag i att laga middag till mig själv, alltid lika roligt. Not.

Ställde klockan imorse för att befinna mig på bibblan vid 11 och plugga inför min kommande omtenta. Reglerteknik, det är mitt favoritämne. Not.

Sedan slängde jag i mig lite sallad hemma innan jag for vidare till Emelie för att äta tårta och sedan cyklade jag och Jenny för att bättra på brännan inför festkvällen. Skönt att det är så härligt cykelväder ute eftersom jag flänger runt så mycket. Not.

Ikväll blir det då lite förfest med melodifestivalen hemma hos Jenny och några fler från klassen. Sedan blir det utgång, jag och Jenny hamnar nog på Kåren. Det ska bli kul! Faktiskt.

Självplågeri

Som att det inte räcker med att min psykiska hälsa plågar mig just nu. Nä,nu ska jag hem till Jenny en sväng och plåga mig fysiskt också!

Dvs vaxa benen:)

Viva la träning!

Idag tog jag då äntligen arslet ur vagnen och masade iväg det till Friskis&Svettis. Där hoppade jag runt bland tjockisar och äldre på ett baspass och kände mig ung och snygg:)
Jag visste att träning gör mig på bra humör, men jag hade glömt bort hur glad jag blir! Det var riktigt skönt och nu ska jag ha som mål att träna en gång i veckan tills allt det jobbiga i skolan är över. Då blir jag ju inte besviken på mig själv för att en gång i veckan är bättre än ingen gång alls ialla fall!

När jag är glad gillar jag att lyssna på den här låten (jag veeet,du har redan hört den,men den är ju grym!)



Coldplay - Viva la vida!

Snygging

Jag sitter och kollar på en dokumentär om den gamla proffsboxaren Ingemar Johansson. Innan han dog härom veckan så visste jag inte att han fanns (nej,sport intresserar mig inte nåt speciellt), men nu vet jag typ allt om honom.
Det jag främst konstaterat är att han var en otrolig hunk när han var ung! Jösses, jag blir nästan kär!



Åååh,det visades många bilder och filmer på honom när han var i sin toppform i dokumentären. Eyecandy=)


Sex,drugs & dansband

Idag bestämde jag och Jenny oss för att skippa sista lektionen i skolan. Istället cyklade vi till Ica Maxi och sedan gick vi ner på stan och solade. Det var riktigt skönt att krypa in i ett solarium och känna UV-strålarna värma kroppen:) Dessutom har man ju saknat solen och dess ljus! Det är bara gråmulet här i Kalmar.
Jag fick några minuter extra av nån anledning (helt gratis) så jag vände på mig och låg på mage en stund. Det var inte så bra tror jag för jag blev helt röd på bröstet efteråt:P Haha,i fortsättningen ligger jag nog bara på rygg!
Hur som helst känns det jävligt gött att inte vara likblek längre:)


Vill också visa en supernajs t-shirt som jag fick i present av en kollega i helgen. Han ansåg sig vara tvungen att köpa den när han såg den eftersom det bara skrek Mat-Tina om den. Avgör själva,haha!:)



Hemlängtan (fast jag är ju hemma redan?)

Mm,det är svårt det där. Vad är egentligen mitt hem just nu?
Till exempel: När jag är här i Kalmar så säger jag att jag ska åka hem till Stockholm över helgen. När jag sedan är uppe i Stockholm så säger jag att jag åker hem igen på söndagen. Kan man ha två hem/hemstäder eller? :P

Men men,jag var som sagt inte så sugen på att åka ner till Kalmar igen så just nu längtar jag hem lite till Stockholm. Men snart är jag där igen, en månad går ju så fort!

Idag åkte jag och min syster Kattis in till stan. Vi skulle luncha med min gudmor på Victoria i Kungsträdgården. Vi var lite tidiga så vi bestämde oss för att hoppa av tuben i Slussen och gå längs Skeppsbron ner till Kungsan.
Åååh,det var helt underbart! Någon vind existerade knappt och solen sken och värmde faktiskt lite på mina ben. Och min längtan tillbaka till hemstaden och det ljuva arbetslivet minskade ju inte direkt när man ser en sån här syn:)





Efter den goda lunchen så åkte jag och Kattis till Södertappen och lämnade blod. Min inkompetenta sjuksköterska satte nålen snett på nåt vis så jag var lite öm under blodgivningen. Det kan man ju stå ut med,men nu....AAAJJ! Jag har så ont i armen och är helt öm. Kan tänka mig att det är såhär stelkramp känns. Hoppas det går över i natt för såhär kan det ju inte fortskrida!

Back to black

Vilken dipp. Just nu känns allt som ett mörkt hål...
Jag har ingen lust att åka tillbaka till Kalmar. Jag har ingen lust att gå i skolan. Jag har ingen lust att äta. Jag har ingen lust till att umgås med folk. Jag har ingen lust till nånting.

Jag vill bara släcka ner i mitt rum, ligga på sängen och vänta på bättre och ljusare tider.

Huvudvärk,åååh denna huvudvärk!

Igår blev det plugg på dagen och den lugna kvällen som jag skulle ha med Denise rann ut i sanden efter två timmars middag då Nattis ringde mig och frågade om jag inte ville komma till henne och bubbla lite och dricka öl. Klart jag ville det!:)

Så imorse när jag vaknade hade jag en fruktansvärd huvudvärk (att sitta med ett blött huvud ute i minusgrader  och dricka typ 2,5 liter öl är inte så smart....) Trots Coca-Cola och Ibumetin till frukost så har den aldrig riktigt släppt under dagens gång och jag ligger nu i sängen med en förstärkt huvudvärk.

PS 1. Utflykten idag gick bra. Jag är inte lika sur än, men jag har inte orkat prata allvar ännu. DS.

PS 2. Jag har gått hela veckan och undrat om du ens lever eftersom du inte gjort några livstecken på en vecka. Alldeles nyss såg jag att du faktiskt lever, men inget meddelande till mig. Kan det vara så illa som jag tror eller kommer jag bli glatt överraskad imorn? Time will tell....DS.

RSS 2.0