Stormen viner,men jag är inte ledsen för det!

Nu är jag hemma i Tyresö igen. Regnet öser ner och träden veknar nästan av vindens krafter,men för mig är det en perfect day!
Imorn ska farmor flytta in i sin nya lägenhet och jag antar att vi får hjälpa henne lite med flyttlasset...På kvällen blir mat á la Thaiarna nere i Trollbäcken.
På lördag ska jag jobba för första gången på två månader. Det ska faktiskt bli jättekul! Trots att det är uppe i cafeterian,men jag har saknat att åka båt..Plus bara känslan av att vara med besättningen etc...Det blir perfect!

När man är såhär glad som jag ändå varit idag och fortfarande är så är den här låten bäst att lyssna på!
Den illustrerar en perfect day rätt så bra:)


Coldplay - Strawberry swing

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Stina! :)

Regler:
* Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade!


- Jag har en fetisch för döskallar. Ha-begäret väcks så fort jag ser någonting med döskallar på.

- Jag måste nästan alltid ha musik på när jag sova om jag är ensam hemma.

- Jag tycker jag är snyggast i jeans,t-shirt,kofta och mina svarta stövlar=)

- Jag funderar allvarligt på att köpa ett par skor för 1300 spänn trots min studentbudget.

- Jag får ofta minnesluckor när jag har varit ute och festat.

- Jag har fått för mig att jag har mjölkmage och äter därför laktosfria mjölkprodukter.

- Jag älskar att skratta med mina nära och kära:)


Jag utmanar Linda, Jenny, Henrik, Ellinor, Bella, Storstadspojken, och slutligen Emelie  !



Tjohoo!

Förkylningen håller stadiga grepp om min stackars lilla kropp,men nu måste det fan vara på bättringsvägen! Jag hostar och nyser så det är väl nåt tecken på att kroppen håller på att stöta ut alla bakterier..:P

Igår var jag och Sanna ute och åt Mollys goda hamburgare och sköljde ner den med två öl:) Anledningen till detta lilla firande var för att vi båda har klarat alla sju tentor och det är vi väldigt stolta över!:D Känns riktigt skönt faktiskt!

Imorn drar jag hem till Stockholm igen för att jobba lite över helgen och tidigt på måndag morgon drar jag till Italien!:D Ska bli riktigt gött med lite värme och sol,ladda batterierna inför hösten och vintern i mörka Sverige. I år har jag ju inte lyxen att dra iväg till Thailand i två veckor...

Jaja,ikväll blir det lugnt här hemma med TV så att man orkar upp imorn till labben!
Hoppas att ni andra har en roligare kväll än vad jag har=)

God natt!

Nu är det dags för denna sjukling att gå och lägga sig! Jag tror ialla fall att jag är på bättringsvägen för rethostan har infunnit sig och det betyder ju att kroppen vill ha ut alla bakterier.

Men hur jobbigt det än är med rethosta kan jag ändå somna med ett leende på läpparna.
Jag känner mig ganska lycklig just nu:)

Fredagen i bilder!


I fredags var jag ute med sweet Natalie! :)



Vi började på hennes studentpub där det var UV-tema så många sminkade sig i neonfärger...



Hennes klasskamrater var väldigt sjyssta!



Sen satte vi oss på pendeln och drog in mot stan!



Där mötte vi upp Jonas och några andra arbetskollegor som tyvärr inte verkar ha fastnat på bild under kvällen..


När vi senare under kvällen begav oss till Engelen så ägde såklart jag och Nattis dansgolvet!:)


Stupade i säng alldeles för sent på natten och blev ännu sjukare under lördagen. Men det var det värt!
Jag hade grymt kul:)


Aatjo aatjo prosit!

Usch! Hoppas alla tycker riktigt synd om mig nu för jag mår inte bra=( Är så jäkla förkyld och har ont i hela kroppen så det är inte kul....
Nåt som var kul igår var att träffa Nattis och sedan hooka upp med våra arbetskollegor!:)
En av mina favoriter till matros var ledsen och behövde muntras upp. Och så fick det bli!
Med en handväska fylld av mediciner så började jag och Nattis på hennes studentpub ute i Haninge. Där var det UV-kväll och alla gick omkring med lysrör i munnen typ. Lite annorlunda,men väldigt trevligt:) Hon verkar ha en underbar klass!
Sedan tog vi pendeln in till stan och mötte Jonas,Jimmy och en till Jonas. De hade precis ätit middag och vi bestämde oss för att dra till en irländsk pub där några andra som vi känner satt och pimplade öl.
Efter att ha lyssnat på irländsk musik och haft lite allvarliga diskussioner så drog vi till Engelen. Det är ju alltid en upplevelse i sig...:) Ganska bra musik denna gång iaf!
Efter att ha tagit några glas vatten på Skeppsbar och två cheeseburgare uppe på donken blev det nattbussen hem till mig och Nattis gjorde mig sällskap hem. Hon fick en madrass att sova på och jäklar vad hon sov;)

Jag är ändå väldigt glad att jag pallade ta mig ut trots förkylningen. Det var ju bestämt sen en tid och jag ville inte ställa in. Tur att jag hade en väldigt rolig kväll för då känns det värt att rösten är lite sämre idag och febern har lätt slagit emot mig.

Tyvärr orkar jag inte träffa två av mina andra vänner ikväll,men jag tycker ändå att man hinner prata mer över en fika som vi förhoppningsvis ska ta imorn! Eller om det blir "under trappen" och en bakishamburgare för deras del;)

Jaja.nu är det snart dags för Dansbandskampen och dags för mig att inta soffläge. Ajökens!


Det går bra nu,kompis det går bra nu!

För jag har klarat av 5 tentor av 7 nu!! Det känns jävligt skönt och extra bra att jag har fått ganska höga poäng också=)
Nu sitter jag bara spänt och väntar på resultatet av Eltekniken och Rör,pump,fläkt,ventil. Är mest orolig för eltekniken,men jag hoppas,hoppas att det har gått bra!

Nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen för senare bär det av till Haninge där jag och nattis ska avnjuta en middag ihop. Sedan träffa några kollegor från båtarna,det ska bli riktigt kul!:D

Stad i världen

Hej hej min lilla blogg!

Nu är jag hemma i Tyresö igen:) Det är skönt att träffa familjen lite. mest för att inse hur bra jag har det där nere i Kalmar som slipper allt tjafs. Haha neerå,har saknat mami o papi!
Ber om ursäkt att jag inte förvarnat till alla vänner att jag skulle hem denna helg,men det vart ganska hastigt bestämt och jag har redan typ 1000 saker inplanerade. Känner att jag vill vara lite hemma med familjen också:)

Hur som helst,nu är det väl dags att maka mina baksjuka,förkylda svullna kropp till sängen. Tandläkaren väntar mig kl.07:45 imorn bitti. Yay.

3 av 7 avklarade=)

Jag klarade framdrivningen också! Det känns väldigt skönt!:)
Den hade jag faktiskt räknat med att klara eftersom den var så enkel...Men konstigt nog så fick jag bara exakt 60% rätt på den (vilket är G-gränsen) medan jag på termodynamiken som var mycket svårare fick 70% rätt!
Haha,ibland kan man verkligen förvånas!:)

Kom igen nu då!

Hallå,var är alla låttips till min bakisskiva?

Var inte blyga,TIPSA! :D

Inköpen från helgen!

Hej å hå vad tiden går snabbt när man har kul!

Hela eftermiddagen och kvällen har gått väldigt snabbt trots att jag bara varit framför datorn eller teven...:P Likaså har även dagarna flutit på bra och därför kommer bilderna på mina inköp nu. En dag försent sådär:)



Syrran gjorde ett riktigt fynd på Second hand! Victoria Beckham-jeans för bara 750 spänn!! Snäll som hon är lät hon mig låna dem några dagar så idag har jag spaltat runt i dem=)



Mitt fynd! Omlottklänning för endast 49 spänn på Gina. Passar studentbudgeten perfekt=)



Snyggaste armbandet från New Yorker



Kan du tänka dig,jag gjorde två kap till!:D En Lacostepiké för bara 250 spänn och en sovtröja för bara 33 kronor=)

Så köpte jag även en vit tunikablus,men den var jag tvungen att lämna tillbaka idag för jag upptäcke att den var trasig=(  Men jag bytte den till två snygga knutboleros. En grå och en svart,skitsnygga! Jag ska visa en vacker dag!=)

Bakisskiva!

Inte för att jag är i närheten av att vara bakis idag,men jag har ändå funderat länge på att göra en skiva fylld med bra låtar att lyssna på när man är bakis. Helt enkelt en bakisskiva!:)

Bidragen jag hittills kommit på är följande:
Amy Winehouse - Back to black
Bob Dylan - Lay lady lay
Gnarls Barkley - Crazy
Magnus Uggla - Lena
Johnny Cash - Bridge over troubled water

Som ni märker är detta inte i närheten av en välfylld skiva så nu får ni ta och hjälpa mig att komma på fler bra låtar!:)

Var inte blyga nu! Lämna tips anonymt om ni så vill...
Alltså vilken/vilka är dina favoritlåtar att lyssna på när du är bakis?

Lämnad ensam=(

Jahapp,då var man ensam här i Kalmar igen då. Känns såklart lite tomt nu när systrarna mina har åkt. Även fast jag är en sån som gillar att vara ensam ibland...Men men,jag får muntra upp mig själv med att jag åker ju själv hem om 1,5 vecka ungefär. Då väntar även en kort resa till Rom med arbetskamratet vilket kommer bli väldigt roligt!:)

Imorn börjar skolan som vanligt igen. Veckan som gått har ju varit lite annorlunda utan några lektioner alls eftersom det var tentavecka. Den har gått väldigt långsamt om man jämför med hur snabbt vanliga skolveckor går!
Den stora skillnaden blir ju att jag kommer bo här alldeles själv. Min rumskompis har flytt staden för några månader till fördel för havet och Stig åker till Jönköping igen för att jobba under veckan. Fast det är ju bara bra!:)

Jaja,jag tror skolan kommer att bli mycket roligare nu i och med att vi ska göra lite mer praktiska saker nu. Leka i maskinsimulatorn och mecka på skolans båt,Calmar nyckel m.m. Äntligen får man bli lite smutsig om fingrarna!
(Jag började så smått idag genom att sätta tillbaka kedjan på min cykel som hade lyckats hoppa av helt. Är impad av mig själv som gjorde det själv och på så snabb tid,3 minuter max:)

Take me shopping!

Idag har jag gjort något som jag inte gjort på länge..Nämligen shoppat!:D
Det blev några fynd,bl.a. en Lacostepiké för bara 250 spänn. Helt perfekt jue med min studentbudget!
Som för övrigt är ganska stor insåg jag idag...Efter hyran kan jag leva på ca 14000 spänn i månaden vilket är jävligt bra för att vara student konstaterade jag o min syster i kör:P

Jag visar fynden på bild imorn!

En bra/dålig förmiddag

Trots att jag kom i säng hyfsat sent igår så vaknade jag redan vid 9 och kände mig någorlunda pigg. Unnade mig nån timme i soffan framför Sex and the city och sedan dess har jag varit duktig.
Jag har dammsugit och våttorkat hela lägenheten,skurat av toaletten,torkat av i köket och sedan har jag cyklat iväg och handlat. Allt kändes bra,men så hände det ju såklart...Cykelkedjan lossnade helt på cykeljäveln för typ fjärde gången så nu vet jag inte om jag kan få på den själv igen. Det irriterar mig nåt fruktansvärt!!!

Tur att resultatet på termodynamiken var så bra att jag kunde glädjas lite åt det iaf!


2 av 7 är nu godkända!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,jag klarade av termodynamiken!:D Fy fan vad det känns skönt!!! Nu kan jag verkligen fira i helgen och slippa oroa mig för omtenta på det ämnen som absolut är ett av de jobbigaste och krångligaste ämnena!


Åååh,jag är så glad och lättad!! :D



Sanna klarade den också och för det är vi såhär glada!
!

YES!

Äntligen är tentahelvetena över!:D Idag tyckte jag att den ena gick ganska bra,men eltekniken vetifan...Den kan ha gått hur som helst faktiskt...
Hur som helst,det är inget man kan göra åt nu! Nu ska jag njuta av friheten över helgen då jag inte har något att plugga och mina systrar kommer hit:)

Allra först..FEST!!


Vi ses i dimman.

Imorn smäller det!!!

Imorn är det äntligen dags att tenta av de två sista ämnena för den här läsperioden!
Jag och Sanna har bestämt att vi ska ta med en öl och knäppa den så fort vi kommer ut från tentasalen för att fira:P
Sedan blir det taktiksovning och på kvällen är det fest BIG time med hela klassen förhoppningsvis:)


Lika glad som den här låten är kommer jag vara imorn när allt är över och det förhoppningsvis har gått bra!


Gorillaz - 19/2000 (Soulchild remix)

Sista pluggdagen!

Ena tentan igår var hur enkel som helst! Samma frågor som vi hade fått som instuderingsfrågor...Nästan så att det var irriterande lätt!
Den andra vetifan hur den gick:P Faktafrågorna kunde jag nog de flesta,men räkneuppgifterna...Uj,blir spännande att se om jag klarade den eller ej!

Nu sticker jag iväg till bibblan för att plugga vidare på de två sista tentorna som är imorn! Ganska stora ämnen; Elteknik och Rör,pump,fläkt och ventil.

Haha,wish me luck:)

Två till imorn då...

Ja,imorn bitti vid 8 är det då dags igen. Dags för termodynamik och fartyg framdrift. Det känns som att det kommer gå sådär...Lite att det får brista eller bära för nu har jag banne mig suttit hela dagen mellan 9 och 20 så mycket mer kommer inte kunna komma in i mitt lilla huvud!

Efter tentan är det direkt till biblioteket för att plugga till de två sista tentorna på torsdag. Skojigt va?:)
(Nope,min hjärna är helt mosig av för mycket pluggande.)

Snart ska jag gå och lägga mig för jag behöver sömn innan tentorna,men ska läsa igenom lite saker först.
Håll tummarna för mig!

Ge mig en torsdagsöl!

Jag vill att det ska vara torsdag nu så att jag får ta mig en sån här....





På torsdag har jag varit nykter i åtta dagar. Klarade jag helgen så klarar jag tre dagar till. Det känns lite konstigt för det var länge sen jag var torr så länge,haha! Men det känns bara bra. En renande kur för kroppen som Oprah sa häromdagen:)

Plugg,plugg,plugg

Det blir inte så mycket bloggande just nu för det enda jag gör är att plugga. Från 9.30 imorse tills nu ungefär. Minus nån timme för matpauser och transporter till olika platser för att plugga,men annars så.
Fy fan vad det tröttar ut en att bara sitta och plugga hela dagen.
Jag är helt slut!

Hoppas ni har haft en roligare helg än att sitta med näsan i anteckningsblock och skrivit en massa frågekort till er själva!

Patrik 1,5

Åååh,filmen var ju helt underbar! Jag och mina två vänner som såg den ger den högsta betyg och är vi inte alla lite kära i Gustaf Skarsgård nu? Tur att han inte är bög på riktigt så mysig som han verkar:)



Jag vet att alla säkert redan har sett den...Men om inte,se den!

Laktosintolerant?

Här sitter jag och njuter av en god middag bestående av fullkornsspagetti med bacon,champinjoner och majs i en stor röra med en massa ketchup och lite parmesanost överströdd. Till det dricker jag ett glas laktosfri mjölk.

Varför just laktosfritt då?

Jo,min rumskompis berättade att han hade "problem med magen" kan vi väl säga och att dricka/äta laktosfria produkter hjälpte han med de problemen. Eftersom jag har likadana problem så tänkte jag; varför inte pröva och se om det blir nån bättring?
Hittills har det inte gått så många dagar,men det känns ändå lite bättre faktiskt så jag prövar nån månad till med laktosfritt, så kanske jag blir kvitt mina magproblem!:)




Bara 4 ämnen kvar nu då...

Åh vad härligt med en skön lördagmorgon!

Nja,inte om man heter Kristina och går på Sjöfartshögskolan... Imorse klockan 9 satt jag i en sal och skrev min första tenta. Visst,det känns skönt att ytterligare två ämnen (vi skriver två ämnen per tentatillfälle!) är avklarade,men det finns ju roligare saker att göra en lördagmorgon!:)

Nu har jag belönat mig för att det gick bra på denna med en lunch bestående av biff och bearnaisesås. Strax ska jag cykla iväg och träna och basta. Så trött som jag är nu så känns det som att det mest kommer bli basta och lite mindre träning:P
Har slumrat lite i sängen för hjärnan är helt slutkörd efter 10 timmars plugg igår. Att börja plugga på en till tenta lockar mindre,men får väl ta lite senare i em och köra på rejält imorn!

Jaja,kvällen denna tentalördag blir ju ialla fall roligare. Då ska jag o Sanna gå på bio nere vid hamnen för att se Patrik 1,5. Många verkar tycka att den är jättebra så det ska bli kul!:)

Plugg,plugg,mat,plugg,plugg,mat igen!

Det är var min dag har bestått av. Bara det att jag glömde frukosten innan den första pluggperioden också. Fy satan vad jag är trött nu och är slut i hjärnan.
Ska kolla klart på Idol och vila hjärnan lite innan jag repeterar allt igen för att sedan sussa.

Imorn är det dags för de första två skrivtentorna!

HAHAHAHAHA!

Det har är typ den enda bra bilden som togs igår av cirka 50 stycken. Men satan vad bra den är!:D



HAHAHAHAHA!

Så jävla skön brud!

Pink har nyligen skiljt sig från sin make och det märks att hon är lite pissed off på honom i sin nya singel!
 Hur som helst är ju låten grym och jag gillar verkligen Pink för hon bjussar på sig själv i sina videos (och denna är inget undantag) och verkar vara en skön brutta:)

Tyvärr är kvaliteten på denna video apdålig,men de bra gick inte att låna från YouTube. Men men,man hör ju låten iaf och ser lite vad hon gör i videon!


Pink - So what

Intressant debatt

Efter att ha suttit och läst om Katrin och Alex och deras separation så tittar jag nu på Debatt där Blondinbella diskuterar sina alkoholvanor.

Haha.

Dagen efter

Haha! Hmm...vilket fint inlägg jag hade skrivit inatt vid halv två. Verkligen poetiskt...

Det vart visst lite väl mycket igår. Eller var det kräftorna som var dåliga?:P

Hur som helst har jag inte mått toppenbra idag (och gör fortfarande inte det). Men ändå sitter jag här på studentbibblan och pluggar. Med undantag för den här lilla rasten så att jag kan blogga:)

Jag ska gå igenom mina hydraulikkort som jag har gjort en eller två gånger till sen får det nog vara nog. Jag börjar bli hungrig. Igen!

Hur full är jag?

Hur full som hels!t!:)

En väldigt rolig kväll trots att det mest vart hemmakväll,men det funkar ju detmed!!

Nu sja jag sova:()

Puss o kram

Yeah!

Nu har vi kidnappat kristnia, och om nån brys sig så ska ni betala 10kr till henrik för jag behövr pengar!

Om ni inte gör de så måste jag släppa henne och de vill jag inte!!

Eftersom Citygross säljer dem är det okej!

Jag talar då såklart om kräftor. Ja,de säljer kräftor och imorn har därför jag och min roommate fixat ihop en kräftskiva:)
Inga roliga hattar och lyktor,men väl riktiga kräftor och snapsar! Eftersom det blir 90% blivande sjöbusar som kommer så ska jag försöka ordna så att vi sjunger "Har du sett den? Har du känt den?"
Haha,vill man höra fortsättningen så maila mig;)

Nu är jag satans trött för jag vaknade helt fel imorse och hade en lång skoldag med träning efter och västerbottenpajsbakande inför kräftskivan imorn! Skönt att vara förberedd:)

Så..natti natti!

Så mycket att göra,så lite tid!

Den som tror att studenter lever ett slappt liv tror väldigt fel! Ialla fall denna vecka och denna dag!

Har nyligen kommit hem från skolan och ett kort äventyr nere på stan där jag hämtade ut biljetterna till Björn Gustafsson och köpte ett par vantar.
Nu måste jag bestämma mig om jag ska träna eller inte för det känns som att jag inte har tid eller ork egentligen. Jag måste göra två västerbottenostpajer till kräftskivan imorn och jag måste plugga inför kommande tentor. På lördag börjar ju skiten med en sammanslagen tenta på hydraulik och förbränningslära. Mm,skoj!
Sen är det ju hockeymatch ikväll igen som alltid är kul att kolla på:) Men men,får se om det hinns med...

Nu ska jag leta recept på västerbottenpaj och sedan ska jag nog träna ändå. Jag gillar det!

English,check! Only 6 more to go...

Yes! Idag klarade jag av min första tenta!:D
Visserligen var tentan muntlig och man var i grupp...Men ändå!

Nu är det bara 6 stycken tentor kvar med start på lördag...


Bara en vanlig torsdagsfylla sådär...

I torsdags var som sagt jag och Sanna ute och rände på stan. Vi skulle ju ta det lugnt för att inte ha nån baksmälla när vi skulle plugga dagen efter. Det gick sådär med det,vi kom hem vid halv fyra på morgonen...Men det var inget illamående iaf:P Här är några av picsen!


Sanna sprutar ful-Smirnoff när hon cyklar...



Vi på våra coola bikes,haha!



Bajspungmongon. (Det finns faktiskt en som heter så på Youtube. Believe it or not:P)



Babes=)


Mer crazy pics kommer väl upp på Facebook nån gång i framtiden....

Belöning för utfört arbete

Hockeyn var väldigt spännande och jämn! Det är ju dessutom alltid roligare att kolla när man känner någon i laget också:) Matchen slutade 3-3 vilket jag tycker var lite orättvist. Kalmar var såklart snäppet bättre än det andra laget. Egentligen!

Nu har jag suttit i en timme och skrivit klart en labbrapport som måste in i veckan så det känns bra att den är avklarad. Då kan man koncentrera sig på tentapluggandet!
Nu ska jag belöna mig genom att krypa ner i sängen och titta på Parlamentet!

High fat - Low carb

Idag körde jag på en Blondinbella middag nämligen High fat - Low carb mat. Och faktiskt så är jag rejält mätt trots att det inte var några kolhydrater med i bilden!


Det blev två små pepparbiffar med stekta konservchampinjoner,kokta grönsaker och bearnaisesås. Det smakade smaskens:)


Nu ska jag skynda mig att byta om till varma kläder och åka o kolla på hockey!

En lagom fylla är en bra fylla!

Fy fan vad det är gött att gå och lägga sig lagom full:)
Har precis kommit hem från kvällens bravader. Först vart det bio med mig själv,jag såg Wall-e. Det är nog en av de mest gulligaste filmer jag någonsin sett. Den är definitivt sevärd!:)
Sedan drog jag hem till Jenny i klassen som bjöd på två bira. Sen var jag igång:P Vi drog till Byttan som tyvärr inte hade så mycket drag ikväll,,men två ytterligare öl kunde de iaf servera och det satt inte fel!
Nu sitter jag här ,sådär lagom packad, så att man kommer somna gott,men antagligen inte får nån bakfylla. Me like!



Wall-e

Jag tänkte vara duktig och plugga lite nu. Men jag tror inte att det går...Jag är alldeles för trött och instabil i humöret så det blir nog till att gå på bio ändå.
En gullig film är vad jag behöver så nu cyklar jag iväg för att se Wall-e.



Bara nån timme senare sådär...

När jag vaknade så visste jag att jag skulle cykla till bibblan för att plugga. Nu har det gått nån timme sådär och då är det väl dags att trampa iväg. Sedan blir det träning. Det ska bli jävligt skönt!


Tänk när det var varmt och man kunde plugga utomhus...Idag blir det elteknik för min del!


Åååhh denna bitterljuva ångest!

Om en vecka exakt sitter jag i en sal och skriver två tentor. Det känns sådär för jag kan inte så mycket än så länge...Men jag ska försöka tänka positivt och att förhoppnings vis är det 60% rätt som gäller och då borde jag klara dem. Dessutom finns det ju omtentor...
Eftersom ångest är en så härlig känsla så plussade jag på den lite till igår kväll genom att öppna upp mig själv för någon. Hoppas att du håller det du sa, att jag kan lita på dig och att vi ändå kan plugga ihop. Det gick ju så bra igår:)

Sååå,nu har jag skrivit av mig och ska inte ha någon mer ångest. Då mår jag ju bara dåligt. Det är bättre att njuta av allt som är bra just nu istället!

1. Jag är frisk.
2. Min kropp ser bättre och bättre ut för var dag som går genom träning 3ggr i veckan och hyfsat hälsosam mat iaf:P
3. Bara en vecka kvar till tentorna,sen kan man slappna av lite mer igen!
4. De första två månaderna i Kalmar har varit över all förväntan! Jag har haft så himla kul och fått en massa nya kompisar.
5. En bra killkompis är jävligt bra att ha det med!
6. Om två veckor ska jag se Björn Gustafsson live tillsammans med mina två systrar som kommer ner hit och hälsar på:)

Rom&Cola

Nu sitter jag och kollar på Idol medan jag dricker rom&cola. Sanna sitter i sängen och läser gårdagens Aftonbladet med en rom&cola hon med:)

För er som inte vet hur Sanna ser ut så kan jag visa en bra bild av henne här. Hennes slogan är nog den mest sanningsenliga jag sett:)




En klapp på axeln av mig själv

Jag är så jävla värd att sitta här vid datorn nu för den har inte varit igång på hela dagen förrän nu. Jag har dessutom hunnit med att träna OCH suttit och räknat på förbränningstal i tre timmar. Så nu klappar jag mig själv på axeln för att jag varit så duktig och har sveda i ögonen för att jag är så trött!

Imorn hoppas jag att det INTE häller ner regn när jag ska till skolan så att jag kan cykla dit. Jag hade nämligen tänkt hämta ut biljetterna till Björn Gustafsson efter skolan:) Det blir jag och mina två systrar som kommer ner hit den helgen. Det blir riktigt kul!!
Annars blir det pluggande för hela slanten och lite fest på kvällen för det är återigen dags för en tjejkväll:D (Eller nåt;)




Sanna och jag ska ialla fall festa till det lite imorn:)

RSS 2.0