Rapunzel

Igår kom min kära vän Linn tillika privata frisör hem till mig. Men vi skulle inte klippa håret, nä..Vi skulle förlänga mitt hår:D Linn är så duktig så att hon har en egen värmetång och kan förlänga håret på folk. Jag är toknöjd!
Jag känner mig som Rapunzel, en fjortis och någon med väldigt tjockt hår samtidigt:P
Det märks att hår väger när man har 100 extra slingor med 50 cm långt hår invaxat i sitt eget hår...! Ännu mer kändes det när jag duschade...Jesus christ, trodde att hårbotten skulle ramla av,haha!
Håret beställde jag just från rapunzelofsweden.se och det kom på posten bara 3 arbetsdagar efter jag hade beställt. Toppennöjd!
Och när man har så här långt hår så kan man ta roliga fjortisbilder med webcam...:)


Kanin!

I veckan har jag varit spontan. Väldigt spontan! Jag har visserligen länge sagt att jag vill ha och längtat efter ett husdjur, men i veckan slog jag faktiskt till! Jag kom hem med en kanin:)
Här har ni henne! Kajsa kanin heter hon än så länge, men jag ska döpa om henne. Jonathan ska få bestämma namn så han ska klura ut nåt fint:)


Min sötis-gosis! <3

Viktutveckling...eller snarare,nedveckling!

I september förra året bestämde jag mig äntligen för att ta tag i mina trivselkilon som smugit sig på under det första året som sambo. Jag har ju inte uppdaterat så mycket om hur det har gått här och jag tror det beror på att det inte gick så bra ett tag. Första veckorna gick det super och vågen visade en stadig väg nedåt, men sedan gick det lite upp och så lite ner,så upp och ned etc etc. Och nu sen årsskiftet så har jag stått och stampat på en och samma vikt TROTS hård träning 4 ggr i veckan och begränsat kaloriintag. Min frustration har varit enorm och jag har bara velat ge upp flera gånger, men jag fortsatte och så plötsligt hände det!
I helgen hade jag plötsligt gått ner 0,5 kg och till igår ytterligare 0,3 kg! Jag blev så lycklig och jag hoppas att kroppen förstått nu att jag inte kommer svälta ihjäl och fortsätter ge mig bra siffror! :)
Såhär var mina siffror när jag startade 1 sep:
Midja: 81 cm
Röv: 108 cm
Lår: 61 cm
Överarm: 30 cm
Vikt: 74.9 kg

och nu ser mina siffror ut såhär...:
Midja: 73,5 cm   (-7,5cm)
Röv: 103 cm      (-5 cm)
Lår: 59,5 cm      (-1,5 cm)
Överarm: 30 cm (oförändrad. Hmm, är det mina nya gigantiska armmuskler som gör att det inte händer nåt?!:P)
Stuss: 93,5 cm cm (Nytt mått som jag tycker kan vara intressant! Undra hur stort det var i början:)
Vikt: 68,8 kg      (-6,1 kg)
Som sagt, även fast jag inte direkt har rasat i vikt på ett halvår så har ju måtten ändrats och kroppen är mer skulpterad och fast nu än tidigare. Det tycker jag är det viktigaste! Jag har även fått många komplimanger om att jag ser smal ut och den klassiska; har du gått ner i vikt?
Så jag är nöjd! Men jag är inte klar än:)

Vart tar veckorna vägen?

Nu har det gått en vecka igen utan att jag skrivit någonting i min kära gamla blogg. Jag tror mest det beror på att jag är så oinspirerad för det händer typ inget i mitt liv just nu. Jag har varit ledig i tre veckor och är ledig ytterligare 1,5 vecka nu. Fett skönt, ja, men fett uttråkande också. Det blir liksom inte så mycket variation.
I onsdags åkte jag själv in till stan och gick på museum. Då tog jag faktiskt med mig min systemkamera för att dokumentera min egna kulturdag och lägga upp ett bildregn här på bloggen. Men när kvällen närmar sig så tar batteriet slut och när jag ska ladda det så upptäcker jag att laddaren är borta (jag har ingen minneskort-läsare på min dator). Blir man trött eller?
Annars har jag hängt med mina systrar, Natalie och självklart Jonathan. Vi hade även mami, mormor och farmor på besök här i lördags och idag var jag och J hos min gudmor på middag. Vilken släktvecka!:)
Nä, time för nåt annat...måste försöka bli trött!

Glad alla hjärtans dag!

Hoppas att ni har haft en fin dag allihopa fylld med lite extra kärlek;)
Morgonen här hemma började med att jag gick upp redan kl.6 för att göra i ordning frukost för födelsedagsbarnet här hemma. Sedan jag sjöng jag min skönsång för honom och lämnade två paket ,som var från hans mormor, på sängen.
Sedan åt vi en mysig frukost tillsammans medan solen gick upp och han öppnade paketen från mig:) Han fick en Rolling Stones limited edition t-shirt, en jeansskjorta, ett par svarta gympaskor och ett par löjligt dyra hörlurar:P Dom ligger han just nu och prövar i sängen medan jag ligger i soffan...Hmm, bra födelsedagspresenter och alla hjärtans dag går inte riktigt ihop fick jag just en känsla av..!
Dagen har jag spenderat på egen hand i vanlig ordning, men när min baby kom hem fick jag sju röda rosor och en liten nätt godispåse som bara innehöll mina favoriter. Så himla glad blev jag!
Eftersom han firades mer ordentligt igår med fin middag, marängsviss och gäster så fick han nöja sig med lasagne och rester av kladdkakan från igår till middag idag. Väldigt mumsigt det med!:)
Min fina bukett jag fick idag! <3

Galet väder...

...har det varit idag! Jag valde absolut den sämsta dagen någonsin att spendera i en bil i cirka två timmar. Fast egentligen var det mammas fel för jag skulle skjutsa in henne till Cityterminalen så det blev ett himla åkande hit och dit!


Annars har jag inte gjort många knop idag. Sov länge och gjorde så lite som möjligt på förmiddagen, hämtade och lämnade mamma, drog till gymmet och sen bara hem så fort som möjligt, vilket inte var så fort för idag körde jag och de andra bilarna på Nynäsvägen cirka 70 km/h istället för 110 som är gränsen. Så tokigt väder var det!
Såhär såg jag ut många gånger idag när jag körde bil. Sladd och hjul som slirade helt plötsligt flera gånger,haha!

God morgon!

Eller god förmiddag kanske man ska säga..Den är ju faktiskt halv tolv:P Men jag har tagit lite sovmorgon idag och ätit frukost framför teven. Nu ska jag snart klä på mig och städa klart i sovrummet som jag haft som projekt de senaste dagarna..Garderoben gås igenom inför en klädbytardag imorn och jag och Jonathan har även tänkt hyra bord på nån loppis för att sälja av lite saker. Så får se om jag hittar nåt gammalt i lådorna!
Idag vaknade jag även till snöfall utanför fönstret vilket ju var en liten besvikelse efter de senaste dagarnas vårkänsloväder. Grr...Men förra veckan på jobbet var det riktigt vackert en morgon i Stavsnäs.
Senare i eftermiddag bär det av på en liten utflykt för mig och min baby till en än så länge hemlig destination. Det blir mysigt:)

Innebandyn

Igår var det då dags för mig att spela lite innebandy igen!
Denna gång var vi sex stycken som svettades, sprang, slogs och skrek efter den lilla vita plastbollen..Det mest fantastiska denna gång var att jag gjorde hela TRE mål!! :DJag tror jag bara har gjort ett enda totalt tidigare, på en hel säsong så det här är ju fantastiskt för mig!:)
Krister påminde mig också om att jag hade utlovat bilder från vår träning! Det hade ju jag glömt bort såklart, men kunde ta med min telefon ialla fall. Blev inga actionbilder eftersom vi var ganska få och jag inte kunde lämna matchen men såhär kan det se ut i våra "andnings/vattenpauser":)
Det var hårda matcher....

RSS 2.0